Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce tv nin alt çıtasındaki pislikleri sökmek için çıtayı çıkardım. Fakat alttaki onu tutan ayakları kırıldı çıkarırken. Daha sonrasında bu parçayı tedarik edemeyeceğim ve gereksiz olur diye aslında hiç yapılmayacak birşey yaptım malesef. Tv nin ön yüzeyine denk gelen çıtanın arasındaki süngeri tv ile yapıştırdım ve çok kötü bir görüntü oluştu. Sonrasında japonu sökmeye çalışırken daha da zarar verdim hafif çizikler oluştu. Çizikler görüntü veren yerde değil siyah bölümde kalıyor. Garantisi vs çoktan bitti. Bu tv yi eski haline getirtmeye kalksam değer mi? Yetkili servis vs neredeyse bir tv parası ister gibime geliyor ki hiç gerek yok. Tv nin çalışmasında vs sorun yok bu arada. Bu şekilde gittiği yere kadar mı kullanıyım? Yoksa yetkili servise verip yaptırmaya değer mi? Gerçekten çok kötü oldu. Fotoğrafları ekliyorum ayrıca ekranda 1-2 ölü piksel var onları da ekliyorum. Alt çıtayı biraz daha yukarı kaldırınca birşey gözükmüyor temiz duruyor. Ama düz bi şekilde çıtayı yerleştirince japon kalıntısı çizik vs belirgin duruyor. Asetonla falan da çıkmıyor. Farkındayım öyle saçmaladım ki çok bktan bi durum oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi odamda konsol için kullanıyorum aslında tv özelliği yok hatta tv-monitör olarak geçiyor. 2-3 yıl önce almıştım 2 bin tl ye. Naptın hocam falan diyen olacaktır ama oldu malesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 2 Şubat 2025; 10:49:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung M5 televizyon kozmetik durumu

-
-
Alt çıtayı hafif yukarı kaldıracak şekilde sabitleyip gittiği yere kadar kullanmak en mantıklısı olacak sanırım. Masraf yapmak istemiyorum açıkçası böyle bişey için. Satarsam da alan kişi bunu bilerek alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 2 Şubat 2025; 10:57:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıtayı normal oturttum ve üstüne ince bir ip koyup siyah renkte veya beyaz arkadan sıkıca bağlayıp devam edeceğim. En makulü bu ve görsel açıdan da iyi durmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 2 Şubat 2025; 11:45:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim aklıma daha basit bir çözüm geldi ip yerine boydan boya dikkatlice siyah elektrik bandı çeksen nasıl olur.Servisle tamirle kesinlikle uğraşma tamircilerle servisle uğraşmaya kaprislerini çekmeye değmez birde bilmezler açarken kırar bozarlar fln kendin hoşuna gidecek şekilde yap gittiği yere kadar gitsin sonra sahibindende fln mutfak tvsi niyetine fln ucuza satar veya 2. tv olarak kullanabilirsin.M serisini iyi biliyorum m5 biraz küçük bende m7si var 4k hoşuma giderek kullanıyorum işletim sistemi fln çok güzel ve yıllar boyuda yavaşlamaz bence yotube netflix prime fln her yerde akar koy mutfağa internete bağla bir priz oldu bitti veya bu açıklamayla kolayca sat.
-
Hocam ilgilendiğin için teşekkürler dediğin şey daha iyi gibi. Servis olayını vs. unuttum bile şu ipi çektikten sonra. Masrafa falan dediğimi gibi hiç girmek istemiyorum durduk yere hele o paragöz servislere vericem bi TV parası masraf çıkarırlar tahmin edebiliyorum. Bi de haftalarca gelmeyecek TV falan. Şu an için satamam da çünkü satarsam almam lazım bir tv veya gaming monitör. Benim ki 32 inç M5 seviyorum güzel bi model. En iyisi gittiği yere kadar senin dediğin yöntemle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- philips tv iptv yükleme
- vestel televizyon neden kendi kendine kapanır
- lg tv en iyi görüntü ayarları
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- hi-level tv kurulumu sinyal yok
- lg webos güncelleme
- xiaomi tv max 100
- android tv apk yükleme
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- apple tv ne işe yarar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X