https://shop.samsung.com/tr/galaxy-m51/?product_id=4314 3499 TL fiyatı var, daha sonradan 200 TL iade ediliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 27 Kasım 2020; 8:56:31 > |
Samsung M51 - 3499 TL (+200 TL Geri Ödeme)
-
-
m51 hocam başlık yanlış
-
düzelttim teşekkürler
-
iadeal.com'da %9 veriyor yaw bayağı iyi 297 lira veriyor %9'a
-
iadeal nasıl çalışıyor ?
-
M51 de iade görünmüyor iadeal'ın açıklamalar kısmında
-
quote:
Orijinalden alıntı: carpediemsralM51 de iade görünmüyor iadeal'ın açıklamalar kısmında
Kardeş iadeal'da model bazlı değil ki ? samsungshop'dan yapacağın her türlü alışverişe veriyor , üründen ürüne değişen birşey değil ki ?
-
değişiyor. açıklamayı okuyunuz
-
M51 de var iade
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle ki samsung'un kendi iadesi var 200 tl o konuda problem yok. Ancak avantajix ve iadeal siteleri başka modeller için ayrıca bir iade sağlarken m51 modeli için sağlamıyorlar.
-
Samsung iadesini görmedin sandım, diğerleri hakkında bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: carpediemsralŞöyle ki samsung'un kendi iadesi var 200 tl o konuda problem yok. Ancak avantajix ve iadeal siteleri başka modeller için ayrıca bir iade sağlarken m51 modeli için sağlamıyorlar.
m51 için iade görünüyor tabloda ... %9'dan az ama yine totalde 400 lira indirim olmuş oluyor
-
Şöyle bir yorum var;
Merhaba kardeşim
M51 cihazı kağıt üstünde iyi ama maalesef one uı core Olduğu için bazı özellikeler maalesef cihazda yoktur
Eğer M51 alıcaksan sana tavsiyem A71 almanı tavsiye ederim
kardeşim A71 deki yeni pil teknoloji var ve 4500 çok rahat yetecektir M51 de ise lipo pil var yani çok eski pil teknoloji 7000 mah şuan 190 mb lik günceleleme ile 6000 mah e düşmüştür yani M51 kesinlikle tavsiye etmem lütfen kağıt üstündeki bilgilere inanmayınız
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/M51-nas%C4%B1l-bir-telefon/td-p/5674527
-
Listeye nereden ulaştınız acaba?
-
Avantajix te m51 yok malesef...
-
M31 icin goruslerijiz nedir hocam 2600 edermi yada o civarda onerebileceginiz tel varmi -
kaçak poco x3
-
link deki sayfada kampanya koşulları yazan yere tıkla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pellev
M31 icin goruslerijiz nedir hocam 2600 edermi yada o civarda onerebileceginiz tel varmihocam ben anlamıyorum ki bu telefonlardan, iphone kullanıcısıyım ama düşünüyorum geçmeyi bunlara. şu an HBde 2599 zaten m31
Benzer içerikler
- turkcell faturalıya geçiş
- bimcell hediye internet kazanma
- turkcell illere özel kampanya
- yanımda premium
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X