Şimdi Ara

..::SAMSUNG M550 3.1Ch 340W SOUNDBAR KARŞILAŞTIRMALI ÜRÜN İNCELEMESİ::.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
16
Favori
27.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün indirimde iken al derim kullan bak eğer sorun yaşarsan buradaki yönergeleri takip et sorunu çözmeye çalış eğer sorun yaşamazsan ne ala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hb de 2 saat sonra indirim bitiyor 791tl iyi fiyat geçen sene dolar 3.5 tl iken 900tl ye almıştım sonradan kaçırdım diye üzülmeyin :))

• Ürünü bugün Samsung servis çağırarak açtırttım ve ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı çıktı. O koca subwoofera rağmen bass'ın B'si yok üstelik subwoofer'ı +6 yapıp ayarlardan da bass'ı artırmama rağmen. Sonrdadan forumda yazılan gibi eşleştirdim tekrardan subwooofer'ı ama bass'lar yine ölü. O koca subwoofer'dan ses gelmemesi çok sıkıntı. Forumdaki ardaşalar haklıymış. Ama bence güncelleme ile yazılımsal olarak çözülebilecek bir sorun bana göre.

Bu arada evde emektar logitech s220 2+1 hoparlörüm var. Bu soundbar'a ciddi anlamda abartmıyorum 10 basar. TV sony 49xf8577 TV'nin kendi hoparlöür ile soundbara geçişlerde bile hissetmiyorsunuz ben ses sistemine geçtim diye. Alacaklar 2 kere düşünsün özellikle Bass severler :)

..::SAMSUNG M550 3.1Ch 340W SOUNDBAR KARŞILAŞTIRMALI ÜRÜN İNCELEMESİ::..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 8 Kasım 2018; 15:4:58 >

• Ben 1 haftadır kullanıyorum, bass 0 da, youtube dan şarkı açıp sesi 20 yaptım. Oğlum üst kattan geldi baba bass ı kıs diye. Bass gayet iyi, misal beinsportun reklam müziğinde deli gibi vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ürün bu kadar farklı yorumlara maruz kalabilir herhalde. Bir arkadaş bastan duramıyorum diyor, başka bir arkadaş bas yok diyor. Yok mu bunun bir standardi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Bir ürün bu kadar farklı yorumlara maruz kalabilir herhalde. Bir arkadaş bastan duramıyorum diyor, başka bir arkadaş bas yok diyor. Yok mu bunun bir standardi?
    Yurtdışı sitelerine bakarsanız sorunun birçok kişide olduğunu görürsünüz. Genel bir sıkıntı. Aldığıma pişmanım ama evlilik sürecinde olduğumdan uğraşamayacağım iade etmekle. Ama dediğim gibi bundan 5-6 sene önceki 2+1 ses sistemimin bass'ları daha iyi ve kendini hissettiriyor. Ürünü beğenen arkadaşlar bile sonradan aynı sorunu yaşamış üsteki arkadaş gibi sonradan hasbel kader çözmüş gibi.

Açıkçası bu paraya rezil bir alet benim görüşüm! Parasını çöpe atmak isteyen alsın bu dandik soundbarı. Yanına da yalandan bir tane kocaman SW koymuşlar ama sadece yer iştigal ediyor! Güler misin ağlar mısın :)

Son olarak üst yazımda dediğim gibi yazılımsal olarak çözülebilir gibi geliyor bana donanım gereği ama 2 senedir bu şikayetlere rağmen Samsung beyefendi herhangi bir iyileştirme güncellemesi yapmamış.

• Bir süredir kullanıyorum ve memnunum Bass yok diyenleri anlamak güç. Evin 3. kattaki odasında kullanıyorum ve bahçeye çıksam bile basslar hissedilmekte. Ben basslardan ziyade ses netliğine biraz takılmıştım fakat ayarlamaları yapınca o da düzeldi.
    Ayrıca diğer markaların soundbarlarıyla karşılaştırdığımda şu an piyasada bu fiyat bandındaki en iyi ürün. LGleri de denedim hiç beğenemedim. Samsungun eski ve son çıkardıklarını da baktım ve üründen memnunum. Herkes bass konusuna inanılmaz takılmış ama merak ediyorum en fazla kaç dakika tamamen basslı bir ses dayanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icais

Bir süredir kullanıyorum ve memnunum Bass yok diyenleri anlamak güç. Evin 3. kattaki odasında kullanıyorum ve bahçeye çıksam bile basslar hissedilmekte. Ben basslardan ziyade ses netliğine biraz takılmıştım fakat ayarlamaları yapınca o da düzeldi.
    Ayrıca diğer markaların soundbarlarıyla karşılaştırdığımda şu an piyasada bu fiyat bandındaki en iyi ürün. LGleri de denedim hiç beğenemedim. Samsungun eski ve son çıkardıklarını da baktım ve üründen memnunum. Herkes bass konusuna inanılmaz takılmış ama merak ediyorum en fazla kaç dakika tamamen basslı bir ses dayanabiliyorsunuz.
    Üstad bas hiç yokki neye takılalım m550 satıp sony ht nt 5 saundbaar alınca filmleri yeniden seyretmeye başladım bu cihazın tek sıkıntısı bas olayı yoksa 3.1 oluşu surrond modunun oluşu çok iyi şu sub olayınıda yazılımsal olarak çözülse güzel cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Ürünü bugün Samsung servis çağırarak açtırttım ve ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı çıktı. O koca subwoofera rağmen bass'ın B'si yok üstelik subwoofer'ı +6 yapıp ayarlardan da bass'ı artırmama rağmen. Sonrdadan forumda yazılan gibi eşleştirdim tekrardan subwooofer'ı ama bass'lar yine ölü. O koca subwoofer'dan ses gelmemesi çok sıkıntı. Forumdaki ardaşalar haklıymış. Ama bence güncelleme ile yazılımsal olarak çözülebilecek bir sorun bana göre.

Bu arada evde emektar logitech s220 2+1 hoparlörüm var. Bu soundbar'a ciddi anlamda abartmıyorum 10 basar. TV sony 49xf8577 TV'nin kendi hoparlöür ile soundbara geçişlerde bile hissetmiyorsunuz ben ses sistemine geçtim diye. Alacaklar 2 kere düşünsün özellikle Bass severler :)

Merhaba öncelikle talihsizlik için geçmiş olsun, size sorunlu seri denk gelmiş olabilir. Bu kampayadan faydalanarak 3 arkadaşıma da m550 aldık hepside hi-fi ci bu arada bir kabloya sounbardan fazla para veren tipler :) hepsini tek tek kurup denedim hepsindede bass en düşükteyken bile gümbür gümbür hatta arkadaşın biri dedi ki benim definite pro subwooferdan daha dengeli ve güçlü bass veriyor (gerçektende öyle) fakat bu 3 sounbarda subwoofer tanıtma işlemi yapıldı kurulumda, sizdeki ürünün ya tanıtımı doğru yapılmadı yada başka birşey, sizdeki subwooferi başka bir m550 ile eşleştirip sonra sizin m550 ile eşleştirsek belki subwoofer normale dönecek ben tamamen kablosuz sinyal ile ilgili olduğunu düşünüyorum, kısacası sizin cihaz rölantide çalışıyor bu haliyle duyduğunuz bass tabiki yetersiz olacak, size tavsiyem şu cihazı optik ve hdmi ile bağlayın 3.1 veya 5.1 sound test yapın subwoofer kanalına tek başına ses verin sesi açın bunu bir kaç kez tekrarlayın sorun çözülecektir

• Samsung swa-8500 arka hoparlör aldım gerçek bir surround deneyimi yaşattı sesler gerçekten muazzam bu kadar fark edeceğini tahmin edemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

Merhaba öncelikle talihsizlik için geçmiş olsun, size sorunlu seri denk gelmiş olabilir. Bu kampayadan faydalanarak 3 arkadaşıma da m550 aldık hepside hi-fi ci bu arada bir kabloya sounbardan fazla para veren tipler :) hepsini tek tek kurup denedim hepsindede bass en düşükteyken bile gümbür gümbür hatta arkadaşın biri dedi ki benim definite pro subwooferdan daha dengeli ve güçlü bass veriyor (gerçektende öyle) fakat bu 3 sounbarda subwoofer tanıtma işlemi yapıldı kurulumda, sizdeki ürünün ya tanıtımı doğru yapılmadı yada başka birşey, sizdeki subwooferi başka bir m550 ile eşleştirip sonra sizin m550 ile eşleştirsek belki subwoofer normale dönecek ben tamamen kablosuz sinyal ile ilgili olduğunu düşünüyorum, kısacası sizin cihaz rölantide çalışıyor bu haliyle duyduğunuz bass tabiki yetersiz olacak, size tavsiyem şu cihazı optik ve hdmi ile bağlayın 3.1 veya 5.1 sound test yapın subwoofer kanalına tek başına ses verin sesi açın bunu bir kaç kez tekrarlayın sorun çözülecektir

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam. HDMI siparişi verdim (Paugge V2.0) zaten TV her seferinde eşleştirme istiyor. ARC üzerinden sabit kullanacağım. Bir de öyle deneyecceğim. Yetklili servis geldikten sonra 2 kere eşleştirme yaptım SW'un arkasındaki mavi ışık sabitleyene kadar ama durum aynıydı. Hayırlısı artık hocam ben açıkçası firmware bekleyeceğim belki Samsung o kadar kullanıcının isteğini dinler.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    İnşaallah sizde benim gibi çözersiniz tavsiyem cihazın bağlantı seçeneklerini mümkün olduğunca çok kurcalayın ben kafayı yemek üzereyken çözdüm :)

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    Demiştim :) Arka hoparlörlerle birlikte ses bakımından çok tatmin edici oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 9 Kasım 2018; 12:27:50 >
  • Bu saundbaarı sizin inceleme yazısını okuyarak aldım ve iki ay kullandım sub dışında saundbaardan memnunudum ama sub sorunu bir türlü çözemedim ve satmak zorunda kaldım son indirimle arkadaşımda bu saundbardan aldı ondada aynı sorun var bu sorunu yaşamayan arkadaşlara keyifli dinletiler dilerim

Ha bu arada bir kabloya saundbaar parası veren varmı şaşırıp kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Bu saundbaarı sizin inceleme yazısını okuyarak aldım ve iki ay kullandım sub dışında saundbaardan memnunudum ama sub sorunu bir türlü çözemedim ve satmak zorunda kaldım son indirimle arkadaşımda bu saundbardan aldı ondada aynı sorun var bu sorunu yaşamayan arkadaşlara keyifli dinletiler dilerim

Ha bu arada bir kabloya saundbaar parası veren varmı şaşırıp kaldım
    Ben stereo sistemlerle ilgilenirken sadece altın uçlu rca kablosuna 1000$ verdiğimi bilirim ki 10.000 $ lık kablolarda var ses işi bir tutkudur. hiç bir şeyi gözünüz görmez. Ben eminim ki sizin sistemlerin hiçbirinde bir problem yok hepsi fabrikadan aynı üretim bandından çıkmış, sadece bazı ince ayarlar yapamadığınız için sub dan ses alamamışsınız. Kutudan çıkarıp fişe takmakla bitmiyor.

• İnce ayarlar konusunda net bir tavsiyemiz var mı? Öğrenmek için soruyorum. Çünkü şu an için bu cihazı almamdaki tek engel sub sorunu .

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

Ben stereo sistemlerle ilgilenirken sadece altın uçlu rca kablosuna 1000$ verdiğimi bilirim ki 10.000 $ lık kablolarda var ses işi bir tutkudur. hiç bir şeyi gözünüz görmez. Ben eminim ki sizin sistemlerin hiçbirinde bir problem yok hepsi fabrikadan aynı üretim bandından çıkmış, sadece bazı ince ayarlar yapamadığınız için sub dan ses alamamışsınız. Kutudan çıkarıp fişe takmakla bitmiyor.

Alıntıları Göster
    Saundbarı servis kurdu gitti servis gittikten sonra en az 20 sefer sub eşleşmesi yaptım olmadı hatta sistemi son ses bile açtım şoklasın fiye ama değişen birşey olmadı ince ayar tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim en azından arkadaşın m550 deneyelim

• Sanırım bu bas sorunu cihazdan cihaza değişiyor. Ben ilk aldığımda misafirliğe gelen kaynım hayran kaldı aynı gün gidip aldık. Heyecenla tv ye bağladık ikimizde resmen kafayı yedik. Benim evdeki cihazdan eser yok. Tv kablo ayar vs ne denediysek aynı performansı alamadık. Biraz şans işi ama işinizi şansa bırakmayın aynı gün iade edin bence. Bas problemi olmayan denk gelirse gerçekten tatmin edici fp ürünü bir sistem.

• servis kaydı oluşturmuştum bass sorunu ile ilgili az önce servis geldi video kaydı aldı sesi sonuna kadar açmalarına rağmen bass dan eser yokdu. merkezin vereceği karara göre salı günü tekrar arayacaklar en azından teknik servis problem olduğunu kabul etti. gelen sonuca göre detayları burdan aktaracağım aynı durumda olan arkadaşlar için bi çözüm yolu olur inşallah

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Hahaha güldürdünüz hocam. 9 wattlık subwooferı olan s220 bende de var ve kesinlikle yanına bile yaklaşamaz M550'nin. Sizin üründe sıkıntı var yoksa basslar baya kaliteli ve güçlü. S220yi son ses açtığımda duyduğum bası soundbarda %20 civarında duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasahx12 -- 10 Kasım 2018; 23:1:4 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.