Şimdi Ara

..::SAMSUNG M550 3.1Ch 340W SOUNDBAR KARŞILAŞTIRMALI ÜRÜN İNCELEMESİ::.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
16
Favori
27.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saymar

Bu durumda hangi soundbar tercih edilmeli? LG sj4 veya yeni çıkan LG sk5 mi?
    tabiki daha güçlü ve daha yeni ses özellikleri destekleyen sk5. ama...
    sk5 dts virtual: x destekliyor. gayet kaliteli tiz ve bass ve daha detay ses veriyor fakat cihazın son sesi nedense az.
    sj4 ve sk5 her ikisininde ekranı berbat. yazı yok. ne ses seviyesini, nede ayar seçeneklerini göremiyorsun. buda kullanım zevki öldürüyor.
  • Almayı düşünen arkadaşlar için birde kısa ön izlenim ben geçeyim. Ürün geldi ve yeterli fikir oluşturacak kadar tv, film ve müzik deneyimledim. Daha oturup ıvırıyla zıvırıyla şu şöyle olunca daha güzel oluyor diye uğraşmadım.

Şu an ki sahnede benim beklentimi tamamen karşıladı. Verdiğim paranın karşılığınıda bana göre fazlasıyla veriyor. Özellik surround u açınca konuşmaları centera alıp diğer sesleri yanlara verdiği için ve harici subwoofer sayesinde bas vermek için soundbardaki wooferların tiz ve midlerini kırmadığı için film izlemek son derece keyifli. Beni en fazla mutlu eden subwooferı oldu, bir çok kişi bass performansını beğenmiş ama ben hep çok güçlü falan diye düşünmüştüm. Asıl övülen şey meğerse bas seslerinin son derece yerinde ve uzatmadan vermesiymiş.

Bana göre neye para verdiğini bilenler için bence fiyat performans ürünü m550 ve kendi adıma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ben ürünü hdmi arc ile kullanıyorum, optikten daha iyi ses veriyor gibi geldi bana. Ayrıca 2017 ve üstü tvlerde optikle bağlantı yaparsanız tek kumanda kullanma fırsatı veriyor ama hdmi arc ile 2017 ve altı ürünlerlede tek kumanda kullanılabiliniyor. Bluetoothu tvden denemedim ama telefondan spotify üzerinden denedimiğim o noktada mutlu etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M550'de bana göre tek eksik arka sesler. Onunda çözümünü harici arka hoparlörler ile çözmüş Samsung fakat ürünü TR'de bulamadım.
    Bulan olurda buraya yazarsa iyi olur.

Ürün Kod : SWA-8500S
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnout_revenge

tabiki daha güçlü ve daha yeni ses özellikleri destekleyen sk5. ama...
    sk5 dts virtual: x destekliyor. gayet kaliteli tiz ve bass ve daha detay ses veriyor fakat cihazın son sesi nedense az.
    sj4 ve sk5 her ikisininde ekranı berbat. yazı yok. ne ses seviyesini, nede ayar seçeneklerini göremiyorsun. buda kullanım zevki öldürüyor.

Alıntıları Göster
    Dediğinize katılıyorum. Sk5 i inceledim dinledim fakat verdiği ses performansı yetersiz kaldı diğerlerinin yanında. Onun için terettütsüz eledim. m550 wooferi çok dengeli bas veriyor incelemeyi yapan arkadaşa katılıyorum.

• ben de bugun siparis verdim. gittim denedim hepsiburada'dan satin aldim. bu konunun ve tanidigim promotor arkadaslarin etkisi oldu lg promoteri bile bunu onerdi. umarim soylenenleri ve beklentileri karsilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghiscar -- 20 Temmuz 2018; 18:25:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmahmut

Almayı düşünen arkadaşlar için birde kısa ön izlenim ben geçeyim. Ürün geldi ve yeterli fikir oluşturacak kadar tv, film ve müzik deneyimledim. Daha oturup ıvırıyla zıvırıyla şu şöyle olunca daha güzel oluyor diye uğraşmadım.

Şu an ki sahnede benim beklentimi tamamen karşıladı. Verdiğim paranın karşılığınıda bana göre fazlasıyla veriyor. Özellik surround u açınca konuşmaları centera alıp diğer sesleri yanlara verdiği için ve harici subwoofer sayesinde bas vermek için soundbardaki wooferların tiz ve midlerini kırmadığı için film izlemek son derece keyifli. Beni en fazla mutlu eden subwooferı oldu, bir çok kişi bass performansını beğenmiş ama ben hep çok güçlü falan diye düşünmüştüm. Asıl övülen şey meğerse bas seslerinin son derece yerinde ve uzatmadan vermesiymiş.

Bana göre neye para verdiğini bilenler için bence fiyat performans ürünü m550 ve kendi adıma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ben ürünü hdmi arc ile kullanıyorum, optikten daha iyi ses veriyor gibi geldi bana. Ayrıca 2017 ve üstü tvlerde optikle bağlantı yaparsanız tek kumanda kullanma fırsatı veriyor ama hdmi arc ile 2017 ve altı ürünlerlede tek kumanda kullanılabiliniyor. Bluetoothu tvden denemedim ama telefondan spotify üzerinden denedimiğim o noktada mutlu etti beni.
    Dostum ben de şu anda optik kablo kullanıyorum ama HDMI kabloya mı geçsem diye de düşünüyorum.
    Ses kalitesinde fark hissettin mi sen?

Samsung 55MU9000 ile kullanıyorum sistemi. Şu anda optikten bağlandığı için tv kumandası ile sesi açıp kapattığımda soundbar'ın sesi açıplıp kapanıyor.
    HDMI ile bağladığımda iki kumanda mı kullanmam gerekecek?

• :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hdmi ile tek kumanda kullanıyorsunuz. Ses yükselt azalt kapa ve tv ile açılıp kapanma işlemleri tv kumandanızdan gerçekleşiyor.

Ben hdmidan daha yüksek ve derin bir ses aldığını hissettim. Yanlışım varsa düzeltsinler lütfen hdmi iletimi optik iletime göre daha geniş ses transferi yapabiliyor.

• Arkadaşlar ben bu cihazın bass performansından hiç memnun değilim ya.
    yabancı forumlarda anlatılan resetleme işlemlerini de yaptım ama yok.
    Benim cihaz mı bozuk yoksa kapasitesi mi bu kadar anlamadım.

Bass performansının böyle olduğunu bilseydim 250 lira bile vermezdim.
    Bir nisanda ürünün sorunlu olduğunu yazdım, göz göre göre almayacaktınız.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132153840
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    hiç de öyle bir sıkıntısı yok televizyondan dts neo 2.5 modunu seçerseniz ve subwoofer ile yeniden sync yaparsanız extra olarak da hdmı ile kullanırsanız camları titretecek seviyede bas veriyor. isteyen olursa youtubea yükleyip atarım

dipnot: benimki m550 değil m450 ama arasında sadece orta sürücü farkı var subwoofer aynı.
  • merhaba arkadaşlar
    sizce m550 mi ? yoksa lg sj8 mi ?
    bu arada tv markam samsung.

www.teknosa.com
    Amfili Hoparlör Fiyatları ve Modelleri
    https://www.teknosa.com/urunler/110102016/samsung-hw-m550-soundbar-ses-sistemi

o değilde zamanında millet 700-800 e almış. şuanda 1.259tl vuhuu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bir nisanda ürünün sorunlu olduğunu yazdım, göz göre göre almayacaktınız.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132153840
    Pişmanım.

Resmen sounbar'ın kendisi SW'den daha fazla bass veriyor.

Bu arada Youtube'da bass test videoları açınca tabi ki camları titretiyor ama normal film izlerken kendisini hiç hissettirmiyor.

Param çöpe gitti resmen.
    televizyondan dts neo 2.5 moduna almamışsanız tabiki de bass sesi duyamazsınız. Özellikle DTS destekleyen Bluray filmlerde subwoofera abanınca bana mısın demiyor titretiyor ortalığı 7 inç sürücüye rağmen çok başarılı buldum ben açıkçası. İlk aldığımda ben de bu ne böyle demiştim sonra HDMI ARC ile bağladım DTS Neo 2.5 moduna aldım ve ses çağ atladı. Geçen alttaki komşu yok diye sesi biraz açayım dedim %60 civarında izledim alttakinin altındaki geldi kardeş kısar mısın şunu diye. Tavsiyem subwoofer ile yeniden sync yapın ve televizyon ayarlarını kurcalayın biraz.
  • mbweb M kullanıcısına yanıt
    bass olarak biraz daha güçlü olsun diyorsanız M550 yok ben çevresel sesi daha iyi olsun istiyorum diyorsanız SJ8 derim ben.
  • Merhabalar, kararsız kaldım fikirlerinizi merak ediyorum.Amacim evde kaliteli ses veren, Netflix, blutv, uydudan tv, indirilmiş 4K film izlerken mümkünse dolby ya da dts ses alabilmek. Bluray falan isim olmaz. SWA8500le M550 tat verir mi? Yoksa kablolu ses sistemi daha mı iyi olur? Siz ne dersiniz?

1. Seçenek

Samsung HW-M550 (3.1 bar ve sub) + SWA-8500 (surround hoparlörler)

2. Seçenek

Samsung HT-J4550 ev sinema sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: nasahx12

televizyondan dts neo 2.5 moduna almamışsanız tabiki de bass sesi duyamazsınız. Özellikle DTS destekleyen Bluray filmlerde subwoofera abanınca bana mısın demiyor titretiyor ortalığı 7 inç sürücüye rağmen çok başarılı buldum ben açıkçası. İlk aldığımda ben de bu ne böyle demiştim sonra HDMI ARC ile bağladım DTS Neo 2.5 moduna aldım ve ses çağ atladı. Geçen alttaki komşu yok diye sesi biraz açayım dedim %60 civarında izledim alttakinin altındaki geldi kardeş kısar mısın şunu diye. Tavsiyem subwoofer ile yeniden sync yapın ve televizyon ayarlarını kurcalayın biraz.
    O şekilde kullanıyorum zaten.
    Optik ve HDMI kabloyu denedim. Hiçbir fark olmadı.
  • Murat_gtc M kullanıcısına yanıt
    M550 arka hoparlörlerle bir nebze daha iyi olacaktır ama yorumlarını okuduğum kadarıyla tam bir 5+1 deneyimi yaşatmıyormuş. 5+1 her zaman surround etkisinde önde olur ama o sistemin de subwooferı zayıf ne kadar tat verir bas konusunda tartışılır. Artı kablo karmaşası. İkisi de güzel sistem pişman etmez ama o 5+1'i sanki 2 ay önce falan 1000 liraya görmüştüm diye hatırlıyorum. 1500 çok geldi bana açıkçası.
    Bir şey diyemeyeceğim o zaman hocam DTS Neo modunu falan da seçtiyseniz imkanı yok soundbarın kendisi subwooferdan fazla bas versin. Hatta televizyonun kendi hoparlörleri bile subwoofer çalışmadan soundbarın kendisinden daha fazla düşük frekans ses veriyor. Cihazda sıkıntı olabilir.
  • nasahx12 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam M550 aldım eve geldim kurdum. Sesler gayet güzel. Apartmanı ayağa kaldıracak kadar ses çıkıyor ve bozulma namına hiçbir işaret yok. Baslar yoğunken midlerin kaybolmamasi konuşma seslerinin hep berrak kalması çok hoşuma gitti. Tizlerini sevmedim bana yetersiz geldi. Tv'nin kendi hoparlörleri daha güzel tiz veriyor. Yurt dışı forumlarda okumuştum bu durumu zaten. bunun üstesinden SWA-8500S kablosuz arka hoparlörleri alarak gelmiş insanlar ve DD ve DTS 5.1 surround deneyiminden çok memnun kalmışlar genelde. Ben de az önce hb'dan SWA-8500S siparişi verdim. Tizleri doyurmasini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_gtc -- 21 Ekim 2018; 10:43:32 >
  • Murat_gtc M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Tiz konusunda surround mod açıkken daha boğuk bir ses veriyor cihaz. Ama film modunda tizler bir tık daha iyileşiyor gibi geldi bana gerçi bunda da center channel çalışmıyor. Açıkçası ben de arka hoparlör kitini almak istiyorum ama 550 lira çok gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.