|
Bildirim
RCS bir protocol, yani bir standart. Bu standardı ise Google Messages gibi yazılımlar implement ediyor yani kullanıyor. RCS yaygınlaştıkça insanlar WhatsApp gibi yazılımlar yerine istedikleri mesajlaşma yazılımlarını kullanabilecekler ve aynı zamanda SMS'in de yerini alacak.
|
|
Google mesajlar olunca devre dışı bırakabiliyor olman lazım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Temmuz 2024; 19:19:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Evet dedigin gibiymis devredisi birakabildim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunu Google uygulaması ile sınırlı görmeyin. PlayStore'da birçok SMS uygulaması var ve çok güzel arayüzleri var, bu uygulamalar da RCS'yi destekleyecektir. Samsung'un mesajlaşma uygulaması alternatifsiz değil sonuçta. Ben üreticilerin yazılımlarını çoğunlukla kullanmıyorum zaten, çünkü çok daha güzel alternatifleri oluyor genelde. Dediğim gibi, RCS bir protocol ve bunun bir protocol olması çok iyi birşey. Apple da iMessage uygulamasında bu protokolü kullanacak, sonuçta bütün SMS mesajlaşma uygulamaları RCS'yi kullanacak ve birbirleriyle uyumlu olacak. Bu gerçekten çok güzel birşey. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |