Çok güzel bir çalışma yapıcak arkadaşlar dikkat etsin herkese iyi çalışmalar.
quote:
Orijinalden alıntı: seyitnaki
1. yöntem başarılı
Teşekkürler ..:)
2. yeni yöntem dahada başarılıdır
hata -This file can only be downloaded by becoming a Premium member - hocam acaba başka bi upload sitesine yüklemen mümkün mü?? tekrar tekrar teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: zoptrik
hata -This file can only be downloaded by becoming a Premium member - hocam acaba başka bi upload sitesine yüklemen mümkün mü?? tekrar tekrar teşekkürler...
serverları fazla yüklü olunca free indirmeyi bazen engelliyor ara ara denemeniz lazım. başka bir siteye daha yükledimhttp://uploaded.to/file/ql3ib3 buradan indirebilirsiniz.
arkadaşlar samsungun sitesinden 1.01.00.93 downgrade yaptım.fakat sonuç hüsran.
son versiyonla uğraşma dostum son versiyonlarda önlemini aldılar zaten. vermiş olduğum 83 versiyonu indir onu kur çalışır.
çok teşekkür ederim indirdim çalışıyor bu staj notları üst dönem bi arkadaştan aldım o yüzden resimli anlatım biraz ertelendi ama yapacağım zaman resimli anlatacağım iyi forumlar...
peki bu resetleme işlemini toner doldurmadan önce mi yok doldurup azıcıya taktıktan sonra mı yapıcaz ? bir bilen varsa sölesin...
quote:
Orijinalden alıntı: krizalit17
peki bu resetleme işlemini toner doldurmadan önce mi yok doldurup azıcıya taktıktan sonra mı yapıcaz ? bir bilen varsa sölesin...
farketmez her türlü yapabilirsin.
Arkadaşalr emeğinize sağlık harikasınız, 1610 kullanıyordum samsungdan memnun olunca 1640 modeli piyasada olduğundan onu tavsiye etmiştim arkadaşa, ama sonradan öğrendim ki chip olayı varmış. arkadaşda almak istedi, kullanmaya başlasın yöntemleri deneyeceğim.Çok teşekkür ederim.
birincisi bu kadar bılgıyı nerden bılıynnn ıkıncı sı bılgılerın ıcın gercekden tesekkur ederım ...
============= E M E Ğ İ N E S A Ğ L I K =======
samgun ml 2240 test ettim denedim çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tufan033
samgun ml 2240 test ettim denedim çalışıyor.
bilgilendirdiğin için teşekkürler
slm bilgiler için herkeze tşk. bende ilk 84 versiyonu kurdum olmadı çipi resetledim olmadı ve sinirlendim makina elimde kaldı. neyse gidip 1 yazıcı daha aldım 149 tl media mark önce v1.01.00.60 versiyonu yükledim. sayaç sıfırlandı ama bu yetmiyor bana çünkü 2000 de yine duracaktı. burada ilk soru bu v1.01.00.60 versiyonu bir daha kurabiliyormuyuz bir işe yarıyormu tekrar denemedim açıkçası sonra makinaya ataç ile reset ettım oldu. sıfırladı bende kalıcı reset lehimledim çipi şimdi bundan sonrasına bakıcam
ama program ile sürekli resetleyen varmı onu merak ediyorum paylaşır ise sevinirim...
herkese kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: MoB1881
slm bilgiler için herkeze tşk. bende ilk 84 versiyonu kurdum olmadı çipi resetledim olmadı ve sinirlendim makina elimde kaldı. neyse gidip 1 yazıcı daha aldım 149 tl media mark önce v1.01.00.60 versiyonu yükledim. sayaç sıfırlandı ama bu yetmiyor bana çünkü 2000 de yine duracaktı. burada ilk soru bu v1.01.00.60 versiyonu bir daha kurabiliyormuyuz bir işe yarıyormu tekrar denemedim açıkçası sonra makinaya ataç ile reset ettım oldu. sıfırladı bende kalıcı reset lehimledim çipi şimdi bundan sonrasına bakıcam
ama program ile sürekli resetleyen varmı onu merak ediyorum paylaşır ise sevinirim...
herkese kolay gelsin
çipe kısa devre yapmanıza gerek yoktu aslında. konunun başında yenilemiş olduğum linkteki yenilenmiş iki aşamalı 83 versiyonla işinizi görebilirdiniz. 60 versiyon bir sefere mahsus resetleme yapıyor vermiş olduğum 83 versiyonla sürekli sıfırlama yapabilirsiniz.
cool11 e saygılarımla;
aldığım yazıcının versiyonu 84 tü. verilen iki aşamalı 83 versiyonu yükledim. toplam çıktı sayısını resetlemedi ama toneri resetledi. sevinçten havalara uçtum şimdi tozumun siparişini verebilrim. sistem çok basit ve mükemmel işliyor. yazıcıyı aldığım yerdeki adamda şaşırmıştı olmazöyle diye sen getir biz sana 30 tl takalım garantiye al işi diye... çok bozulucak bu duruma......
quote:
Orijinalden alıntı: krizalit17
cool11 e saygılarımla;
aldığım yazıcının versiyonu 84 tü. verilen iki aşamalı 83 versiyonu yükledim. toplam çıktı sayısını resetlemedi ama toneri resetledi. sevinçten havalara uçtum şimdi tozumun siparişini verebilrim. sistem çok basit ve mükemmel işliyor. yazıcıyı aldığım yerdeki adamda şaşırmıştı olmazöyle diye sen getir biz sana 30 tl takalım garantiye al işi diye... çok bozulucak bu duruma......
önemli olan tonerin çipini resetlemesi yazıcının total sayfa sayısını resetlemesi çok önemli değil. bu yazılımsal bir çözüm belkide haberleri yoktur
Beyler bu yazıcı ile yeni çıkan 1915 `in farkı var mı... o biraz daha fonksiyonel gibi toneri konusunda falan bilgisi olan var mı ???
benim yazıcıda sürekli alttaki kırmızı ışık yanıyor. yeniden versiyon yüklemek istedim olmadı. başka toner taktım olmadı. ama hatalara bakıyorum o ışık toner yüzünden yanar diyor. Neden olabilir sizce.