Bildirim
SAMSUNG ML 2165 CHİP RESET PROGRAMI LAZIM (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Samsung ML 2165 yazıcıya yanlış reset programı attım yazıcının kırmızı ve turuncu ışıkları yanıyor. Çıktı vermiyor.(Öğretmenim) Çıktı almam lazım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler... -
-
tam olarak resimde gözüken noktalardan delikleri açtım, sizde ordan açarsanız bir sorun olmaz. soldaki resim atık toner boşaltmak için sağdaki ise yeni toz doldurmak için olan delik. -
quote:
Orijinalden alıntı: uceuce
tam olarak resimde gözüken noktalardan delikleri açtım, sizde ordan açarsanız bir sorun olmaz. soldaki resim atık toner boşaltmak için sağdaki ise yeni toz doldurmak için olan delik.
Tıpa deliklerine göre matkap ucı ayarlamak gerek birde önce toner bitmeli ben yeni aldım yazıcıyı daha kullanmadım yarın bitiririm muhtemelen birde daha proğram atmadım yazıcıya.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazılımı da nasıl attığınızı anlatırsanız çok iyi olur.. Şuan demo toner ile kullanıyorum ama bitince neler yapmamız?
birde yazılım attıktan sonra tunerdaki çip kısmını bantladınız mı mesela?
uygun toner tozunu nerden aldınız link verebilirmisiniz?
birde buna uygun çip arıyorum nerden edinebilirim..
Model Name : ML-2160 Series (W)
Machine Serial Number : Z7E4B8GD8B003SA
Firmware Versiyon : V3.00.01.15 MAY-03-2013
Engine Versiyon : V1.00.06
SPL Versiyon : V5.57 01-12-2012
Toner Serial No : CRUM-13080105380 -
Toner tozunu sanalpazardan aldım satıcıyada söyledim bana tıpa da göndertti gelen kutuda bir not ve telefon numarası var orayla görüşünce adamlar reset yazılımınıda gönderiyorlarmış öyle yazmışlar arayın bizi reset yazılımını gönderelim diye.
Bunun dışında çipi bantlıyorsun yazılımı atınca boş yere çip alma.
İstersen sana linkini gönderirim satıcının bir arkadaş almış bende ondan istiyorum tıpa da göndertin derdseniz satıcı bilir zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 15 Aralık 2013; 15:07:57 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seeder
Toner tozunu sanalpazardan aldım satıcıyada söyledim bana tıpa da göndertti gelen kutuda bir not ve telefon numarası var orayla görüşünce adamlar reset yazılımınıda gönderiyorlarmış öyle yazmışlar arayın bizi reset yazılımını gönderelim diye.
Bunun dışında çipi bantlıyorsun yazılımı atınca boş yere çip alma.
İstersen sana linkini gönderirim satıcının bir arkadaş almış bende ondan istiyorum tıpa da göndertin derdseniz satıcı bilir zaten.
eyw. hocam, resetide gönderiyorlar yani güzel olur.. içindeki demo bitmeden şu işleri halledeyim, linki verebilirmisiniz? -
samsung ml 2165
model name:ml-2160 series
serial numbers: Z7DNB8GD2C015VB
VERSİYON: v1.01.01.11 01/07/2013
crum no:crum-13020849919
engine versiyon v1.00.07
arkadaşlar mümkünse bana da atabilir misiniz.okulun yazıcısı ve köy okulu.imkanlar kısıtlı anlayacağınız.tşk -
yardımcı olabilecek var mı?
seri no: Z7DNBKEC200806A
CRUM: 12012936178
V1.01.01.05
TEŞEKKÜRLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linguist23 -- 17 Aralık 2013; 1:09:18 > -
samsung
ml 2165
v1.01.01.08
crum: 12121403962
şimdiden teşekkürler -
Konuya cevap yazmayaly çok uzun zaman oldu.
Öncelikle Samsung ML 2160 /2165 mono lazer yazycynyn cipini resetleme adyna para isteyen arkada?lar ayyp etmi?ler.
3 - 5 TL kazanacam derken iyilik yapma ?ansyny kaybediyorlar.
Öncelikle linkini verdi?im dosyayy indirip masa üstüne açyn.
Dosyalar içerisinde açyklama yapylan TXT uzantyly bir metin dosyasy var. Oradaki yönergelere uyun yeter.
Buradan İndiriin
Bu fix, sizin yazycylarynyzyn versiyonunu fixler mi bilemem.
Kendimde denemi? ve ba?aryly olmu? bir fix-tir.
Fix-leme sonrasy ben Bursa Kartu? tan 2 adet kolay dolan toner daha aldym. ?u an ilkini kullanyyorum. Her bir tonerin yanynda 1 kullanymlyk yedek toner tozu kampanyasy vardy geçen yyl bu
zaman.
Aldy?ym tonere ait resimleri payla?ayym. Dolum noktasy ve Atyk toner atym noktalaryny göresiniz diye.
Konuyla ilgilenemiyorum.
O yüzden yârdim cagrisi için lütfen ÖM i kullanin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outcast33 -- 7 Ocak 2014; 21:33:51 >
-
merhaba arkadaşlar bendede ml-2165 lazer yazıcıdan var alırken tam dolu toner diye aldık demoymuşmalesef 5 sayfa çıktı alıyorum %5 düşüyor yazıcı durumu ve tone bitmeden chip e reset atmak istiyorum daha sonra toz toner siparişi vericem ama öncelikle şu chip ini nasıl resetleyebilirim bu konuda bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
serialnumber:Z7DNB8GCCB03Z7D
FİRMWARE VERSİON:V1.01.01.08 05-18-2012
ENGINE VERSİON:V1.00.07
CRUM-12122384030 -
quote:
Orijinalden alıntı: vav1en
merhaba arkadaşlar bendede ml-2165 lazer yazıcıdan var alırken tam dolu toner diye aldık demoymuşmalesef5 sayfa çıktı alıyorum %5 düşüyor yazıcı durumu ve tone bitmeden chip e reset atmak istiyorum daha sonra toz toner siparişi vericem ama öncelikle şu chip ini nasıl resetleyebilirim bu konuda bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
CRUM-12122384030
Bir üstte verdiğim cevabı oku istersen. Konu açıklaması yapılmış orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: outcast33
quote:
Orijinalden alıntı: vav1en
merhaba arkadaşlar bendede ml-2165 lazer yazıcıdan var alırken tam dolu toner diye aldık demoymuşmalesef5 sayfa çıktı alıyorum %5 düşüyor yazıcı durumu ve tone bitmeden chip e reset atmak istiyorum daha sonra toz toner siparişi vericem ama öncelikle şu chip ini nasıl resetleyebilirim bu konuda bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
CRUM-12122384030
Bir üstte verdiğim cevabı oku istersen. Konu açıklaması yapılmış orada.
dostum okudum yorumunu ama benim firmware sürümü v8 v5 fix programı sanırım yukarıdaki ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalelibilişim
Samsung ML-2165
Firmwaree version :
Seri no :
Crum :
Reset yazılımı verirmisiniz.
V11 ve sonrası biraz sorun olabilir ücret istenir galiba kredi harcıyor bu versiyonlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passion51 -- 18 Ocak 2014; 14:08:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: passion51
samsung
ml 2165
v1.01.01.08
crum: 12121403962
şimdiden teşekkürler
Buyrun :)
http://dosya.co/6cleox5tza0r/FIX_12121403962_ML2160_V1.01.01.08U.rar.html -
Arkadaşlar bu yazılımların nasıl hazırlandığını anlatabilir misiniz ? Sanırım orjinal firmware dosyaları editlenerek reset yazılımları oluşturuluyor.
Burada asıl sormak istediğim : *.hd, *.fls, ... vs dosyaları nasıl editleniyor. Hangi programlar kullanılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kalelibilişim
Arkadaşlar bu yazılımların nasıl hazırlandığını anlatabilir misiniz ? Sanırım orjinal firmware dosyaları editlenerek reset yazılımları oluşturuluyor.
Burada asıl sormak istediğim : *.hd, *.fls, ... vs dosyaları nasıl editleniyor. Hangi programlar kullanılıyor.
Hocam hd dosyasını veya orjinal firmware dosyasını editleyerek hazırlanabileceğini sanmıyorum bunun için bir generator program var onun vasıtası ile hazırladım ben ve bir kaç arkadaşada özel olarak yolladım gayet de çalışıyor :))Kendi yazıcımı chipini resetledim %100 oldu sonra tonerin çipini bantladım sıra toner tozunu koymada :)Onuda içindeki tozun bitmesini bekliyorum :) -
Generator programlar neyle hazırlanıyor? Bunlarda satılıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalelibilişim -- 11 Ocak 2014; 7:06:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X