Şimdi Ara

SAMSUNG ML 2165 CHİP RESET PROGRAMI LAZIM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
30
Favori
121.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba kardes
    bende samsung ml2165w yazıcı var okul için kullanıyordum şuan bitti dolum yaptım durum ışıgı hala kırmızı yeşile geçmedi sanırım chip bitti
    bana bu model için chip reset yazılımı yollaya bilirmsiniz ?saygılarımla

firmware ver: v3.00.01.14
    samsung ML2165w
    serino: Z7E4B8GD7D005NJ
    crum : 130705R4302

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madres -- 2 Eylül 2014; 17:40:21 >
  • madres M kullanıcısına yanıt
    version u yazmamışsınız buraya fazla giremiyorum bloğuma mesaj olarak at,müsait olunca hemen yollarımhttp://eyesofsun.tumblr.com/
  • hocam merhaba, yeni bir samsung ML2165W yazıcı aldım. memurum ve işyeri için sürekli çıktı almam gerekiyor. Reset programı konusunda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Model: ML-2160 Series
    S.N: Z7E4B8GDAB0066P
    VERSİON: V3.00.01.15 MAY-03-2013 (ML2165W)
    CRUM-131027W6285
  • Bu kadar çok paylaşım olduğuna göre yazıcı hakkında buraya sorayım dedim. Bu yazıcı bimekste 129 liraya düşmüş. Almaya değer mi yoksa beni üzer mi ? chip chip diye yakaranları gördükçe korktum açıkçası. Alırsam da bütçemi amorti edebilecek şekilde nasıl çözüm bulabilirim. Dolumları kolay mıdır ? Teşekkürler.
  • evet arkadaşlar bende aynı sekilde fikir istiyorum bu modelle alakalı bende almayı düsünüyorum...
  • hocam cihazım ML2165
    SN:Z7DNB8GD8C001EZ
    CRUM:130801O0338----------------- ortadaki O harfi sanırım rakam değil çünkü
    FW:V1.01.01.12
  • barbaros_yayla B kullanıcısına yanıt
    Barbaros Bey merhaba,

Yazıcınızla ilgili fix programı maalesef çıkmayacak. Fakat sonsuz modül kullanabilirsiniz. Maliyeti 35-40 usd civarında.

Muadil toner, orijinal toner, dolum işlemi ve yazıcı bakım tamiri konusundawww.e-kartuscu.com adresini ziyaret edip sonrasında eğer dilerseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımla,
    Zafer ÖNEL
  • Elimde Samsung ML-2160 serisi yazıcı var ama reset atmam lazım

Samsung ML-2165
    serial number: 27E4B8GD7D001VH
    Firmware version:V3.00.01.14
    CRUM- 130705D3421

YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ SAYGILAR...
  • Merhaba

SAMSUNSUNG ML-2160 SERİES

SERİAL NUMBER : Z7E4B8GD8B009VZ

FİRMEWİRE VERSİON : V3.00.01.15 MAY-03-2013 (ML2165W)

SERİAL NO - CRUM- 130802W4999

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • SAMSUNSUNG ML-2160w SERİES

SERİAL NUMBER : Z7E4B8GD3D00CMK

FİRMEWİRE VERSİON : V3.00.01.14 Jan-07-2013 (ML2165W)

SERİAL NO - CRUM- 130323P3605

şimdiden allah razı olsun !!!
  • samsung ml 2160
    firmware version v1.01.02.00 09/09/2013
    crum 131213G8825

yardımcı olursanız sevinirim..
  • SAMSUNSUNG ML-2165 SERİES

SERİAL NUMBER : Z7DNBKAC101758J

FİRMEWİRE VERSİON : V1.01.01.05 11-15-2011

SERİAL NO - CRUM- 12013072517

Yazıcı okulda kullanılıyor. Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Arkadaşlart merhaba. okulumuzda 2165 yazıcı var. tonerini doldurtmak için bir yere götürmüşler fakat tonerci bu olmuyor diye geri yollamış. yazıcı bilgilerini alamaıyorum çünkü ekran ve kağıt simgesi olan tuşia 15 sn bassamda çıktı vermiyor. tonerinin çipini sökmüşler. kırmızı ve turuncu ışık yanıyor sürekli. yazılım sürümünü de en son versiyona yükseltmişler. v1.01.02... şeklinde bir firmware yüklemişler. bunu nasıl çalışabilir duruma getirebiliriz. yardım ederseniz çok sevinirim.
  • bende de ml-2165 var demo toner bitti toneri götürdüm adam 35tl aldı çipini değiştirdi ve doldurdu git tak hiçbir şey yapmana gerek yok çalışır dedi ama taktım pc hata veriyor toneri değiştirin diyor :( yapmam gereken şey ney acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllozkan1

bende de ml-2165 var demo toner bitti toneri götürdüm adam 35tl aldı çipini değiştirdi ve doldurdu git tak hiçbir şey yapmana gerek yok çalışır dedi ama taktım pc hata veriyor toneri değiştirin diyor :( yapmam gereken şey ney acaba

şu vidyodaki işlemleri yapıp gerekli bilgileri buraya yazarsanız yardımcı olacaklar çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

bende de ml-2165 var demo toner bitti toneri götürdüm adam 35tl aldı çipini değiştirdi ve doldurdu git tak hiçbir şey yapmana gerek yok çalışır dedi ama taktım pc hata veriyor toneri değiştirin diyor :( yapmam gereken şey ney acaba

şu vidyodaki işlemleri yapıp gerekli bilgileri buraya yazarsanız yardımcı olacaklar çıkabilir

o işlemleri yapamıyorum çünkü o ışıklar kırmızı yanıyor yazıcıyı açar açmaz. yapmaya çalışınca hiçbir cevap alamıyorum

• quote:

quote:

quote:

o işlemleri yapamıyorum çünkü o ışıklar kırmızı yanıyor yazıcıyı açar açmaz. yapmaya çalışınca hiçbir cevap alamıyorum

sizin tonerinize takılan çip kullanılmış bitmiş çip takılmış aldığınız yere geri götürün derim ,o toneri başka yazıcıya takıp deneseinler sizin gözünüzün önünde , ayrıca başka toner takılıp o vidyodaki bilgileri alabilseniiz buradan yazılım oluşturulup tonerinizi çipsiz çalışacak şekilde ayarlanabilinir

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizin tonerinize takılan çip kullanılmış bitmiş çip takılmış aldığınız yere geri götürün derim ,o toneri başka yazıcıya takıp deneseinler sizin gözünüzün önünde , ayrıca başka toner takılıp o vidyodaki bilgileri alabilseniiz buradan yazılım oluşturulup tonerinizi çipsiz çalışacak şekilde ayarlanabilinir

yarın geri götüreceğim, yazıcıya yazılım atmak için 65 tl istedi.. yaptıktan sonra o dökümü alıp yardımınızı isteyeceğim çok teşekkür ederim.

• SAMSUNSUNG ML-2165 SERİES

SERİAL NUMBER : ZZ7DNB8GD3A00KDL

FİRMEWİRE VERSİON : V1.01.01.11 01-07-2013

SERİAL NO - CRUM- 130314H1307

Yazıcı toner dolumu sonrası chipi resetlenmeden yazmaya devam ediyor fakat kağıt sonunu kırıştırıyor...Bende bunun chipten kaynaklandığını düşünüyorum...Okul işleri ile ilgili olarak kullandığım bu yazıcı için yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zitvatoruk -- 18 Ekim 2014; 15:57:19 >
  • hanım eller H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba yazıcımın tonerini doldurtmak için çipini kırmam gerekiyormuş. Bu kırma yazılımını bulamadım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Konuyu araştırdığım CRUN , vb. bilgiler var biz onları nereye giriyoruz ?

Benim cihazın özellikleri:
    MODEL: ML 2160 Series
    Firmware Versiyon: V1.01.01.08 05-18-2012
    Engine Version: V1.00.07
    CRUM: 12070725868
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.