Şimdi Ara

SAMSUNG ML1660 ÇİP RESET PROGRAMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
9
Favori
88.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bana da gönderirsen sevinirim iki gündür arıyorum bulamadım.Okuldaki pc için gerekli
    samsung ml 1660

yazıcının seri no:Z4WKBKCZ901411Y

v:1.01.00.30

mail hesabım:kocaalilerbucak@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orlin -- 28 Kasım 2012; 22:07:43 >
  • dostum bir reset yazılımı bana da gönderirsen memnun olurum şimdiden teşekkürler
    ml 1660
    v34
    seri no: Z4WKBKBZB03392E
  • ruto kardeş mesaj attım şu linke bak
    http://www.4shared.com/rar/bGvEXGoF/Z4WKBKBZB03392E.html
  • orlin kardeş elimdeki proğram 1660 v34 için üzgünüm yardımcı olamadığım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebuyahya

orlin kardeş elimdeki proğram 1660 v34 için üzgünüm yardımcı olamadığım için

sayın ebuyahya acaba bana da yollar mısınız
    Teşekkürler

ml-1660/sts

serial : Z4WKBKBZ401539L
  • lkozakli kardeş şu linke bak
    http://www.4shared.com/rar/JCWnwFlh/fix.html
  • quote:

lkozakli kardeş şu linke bak
    http://www.4shared.com/rar/JCWnwFlh/fix.html

valla ebu yahya dediğini yaptım şimdi yazıcı açma düğmesine basıyorum yeşil yanıyor hemen sönüyor hiç çalışmıyor yazıcı
  • lkozakli kardeş kendi yazıcım ml1660 v34 yukarıda anlattıklarıma göre yaptım
    cipi resetledikten sonra çıkarttım tonerden tozu doldurup doldurup kullanıyorum...
    yapmadığım bir şeyide kimseye tavsiye etmiyorum yazıcılara zarar vermesin diye vebaldir..
    sen yukarıdaki açıklamalara göre bir daha dene inşaallah olur.. hadi kolay gelsin..
  • quote:

lkozakli kardeş kendi yazıcım ml1660 v34 yukarıda anlattıklarıma göre yaptım
    cipi resetledikten sonra çıkarttım tonerden tozu doldurup doldurup kullanıyorum...
    yapmadığım bir şeyide kimseye tavsiye etmiyorum yazıcılara zarar vermesin diye vebaldir..
    sen yukarıdaki açıklamalara göre bir daha dene inşaallah olur.. hadi kolay gelsin..

senlik bir durum değil arkadaşım iyi niyetin ve yardımların çok güzel ama yanlış yaptığım bir şey var herhalde yazıcı gümledi :)
  • hocam kolay gelsin. öğretmenim, okulumdaki ml1660 samsung var. resetlemem gerekiyor. lütfen yardımcı olun.
    versiyon: v1.01.00.34(LF)
    SERİAL: Z4WKBKDB201084T
    Teşekkürler..
  • emrehalisdemir kardeş şu linke tıkla
    http://www.4shared.com/rar/eCn2C5xO/Z4WKBKDB201084T.html
  • ebuyahya bayaadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım. dediklerini yapıyorum. çipin üstünü bantlıyorum.( çipi çıkarmayı yapamadım) diğer dediklerinizi de yapıyorum ama olmadı. okulda çok ihtiyacımız var. bana nasıl yardımcı olabilirsiniz
  • emrehalisdemir kardeşim

şu açıklamaya göre bir daha yap

yazıcı dışındaki tüm bağlantıları kasadan çıkar
    yazıcının iki düğmesine aynı anda parmaklarınızı basılı tutun
    kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca hd uzantılı fix dosyasını
    usbprns2 setup dosyasının üzerine sürükleyip bırakın ve bekleyin
    size siyah "downloding...." diye bir ekran çıkacaktır sadece kırmızı ışık yanana kadar bekleyin
    daha sonra yazıcınızı kapatın
    toneri çıkarın ve cip üzerini bantlayın yada cipi tümden çıkarın (ben cipi tümden çıkarttım)
    ve toneri yerine takın yazıcının düğmesine bastığınızda vede kağıt koyduğunuzda bir daha söylüyorum kağıt koyduğunuzda yeşil yandığını (kağıt koymazsanız yazıcıya ışık kırmızı yanar)
    ve doluluk oranının %100 olduğunu göreceksiniz hadi kolay gelsin...
  • hocam ne denediysem olmadı. yazıcı kapalıyken iki düğmeye aynı anda basıyorum. basarken, ışık renkrenk yanerken dosya işlemini gerçekleştiriyorum. parmağımı çekmeden bekliyorum? yada bekleyeyim mi? ondan sonrasını biraz daha ayrıntılı anlatır mısın hocam
  • emrehalisdemir kardeşim

öncelikle yazıcı dışındaki tüm bağlantıları kasadan çıkar
    yazıcının iki düğmesine aynı anda parmaklarını basılı tut
    kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca elini düğmelerden çek
    ve hd uzantılı fix dosyasını usbprns2 setup dosyasının üzerine sürükle bırak
    ve bekle siyah "downloding...." diye bir ekran çıkacaktır sadece kırmızı ışık yanana kadar hiç bir şey yapmadan bekle
    kırmızı ışık yandıktan sonra yazıcıyı kapat
    toneri çıkar ve cip üzerini bantla ya da cipi tümden çıkar (ben cipi tümden çıkarttım)
    ve toneri yerine tak yazıcının düğmesine bastığında ışık kırmızı yanar ama kağıt koyduğunda
    bir daha söylüyorum kağıt koyduğunda yeşil yandığını (kağıt koymazsan ışık kırmızı yanar)
    şayet bilgi çıktısı alırsan o zaman doluluk oranının %100 olduğunu da göreceksin hadi kolay gelsin...

• arkadaşlar 4 aydır uğraşıyom lütfen şu samsung ml-1660 reset atma programı gönderebilirmisiniz :(

version : V1.01.00.30
    seri no : Z4WKBKCZ300564E

LÜTFEN ACİL LAZIM !!!!!
  • ml-1660
    version : V1.01.00.34
    seri no : Z4WKBKFB300786T

teşekkürler.
  • Bende aradım ama bi türlü çalışmadı arkadaşlar ya. win7 uyumluluk sorunu verdi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.