Bende aradım ama bi türlü çalışmadı arkadaşlar ya. win7 uyumluluk sorunu verdi.
versiyon: 3.11.34.00 sn: Z4WKBKFB100644T
gerekli patch i yollabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: ebuyahya
emrehalisdemir kardeşim
öncelikle yazıcı dışındaki tüm bağlantıları kasadan çıkar yazıcının iki düğmesine aynı anda parmaklarını basılı tut kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca elini düğmelerden çek ve hd uzantılı fix dosyasını usbprns2 setup dosyasının üzerine sürükle bırak ve bekle siyah "downloding...." diye bir ekran çıkacaktır sadece kırmızı ışık yanana kadar hiç bir şey yapmadan bekle kırmızı ışık yandıktan sonra yazıcıyı kapat toneri çıkar ve cip üzerini bantla ya da cipi tümden çıkar (ben cipi tümden çıkarttım) ve toneri yerine tak yazıcının düğmesine bastığında ışık kırmızı yanar ama kağıt koyduğunda bir daha söylüyorum kağıt koyduğunda yeşil yandığını (kağıt koymazsan ışık kırmızı yanar) şayet bilgi çıktısı alırsan o zaman doluluk oranının %100 olduğunu da göreceksin hadi kolay gelsin...
Alıntıları Göster
SERİ NO: Z4WKBKBZ700972T BANA DA YARDIMCI OLURSANIZ SÜPER OLUR TEŞEKKÜRLER.
quote:
Orijinalden alıntı: oreon03
SERİ NO: Z4WKBKBZ700972T BANA DA YARDIMCI OLURSANIZ SÜPER OLUR TEŞEKKÜRLER.
çok teşekkür ederim yazıcı çalıştı. ancak yazdırılan sayfa simsiyah çıkıyor. hiç yazı çıkmıyor. neden olabilir ? bir fikriniz var mı?
Alıntıları Göster
kardeşim simsiyah cıktıysa dolumu sen yaptıysan bıcagını vidalarını kontrol et tonerle alakalı degildir yazılım kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Fixyazici
kardeşim simsiyah cıktıysa dolumu sen yaptıysan bıcagını vidalarını kontrol et tonerle alakalı degildir yazılım kardeşim
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben yeni gördüm burayı HBdan almıştım yazıcıyı 3 sendir kullanmıyordum şimdi işim çıktı ve tonerim çok azaldı. linkler hep ölmüş. benimde ml-1660 yazıcım var. os version: V1.02.00.30 01-13-2010 engine version: 1.00.13 spl version: 5.37 09-04-2009
buraya yeniden çip resetleme dosyasını atabilirmisiniz. nasıl yapılacağı ile birlikte. toner çok azaldı ve kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor. mail adresim: bora_guner @ hotmail com yardımcı olacak arkadaşa çok teşekkür ederim.
quote:
emrehalisdemir kardeşim
öncelikle yazıcı dışındaki tüm bağlantıları kasadan çıkar yazıcının iki düğmesine aynı anda parmaklarını basılı tut kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca elini düğmelerden çek ve hd uzantılı fix dosyasını usbprns2 setup dosyasının üzerine sürükle bırak ve bekle siyah "downloding...." diye bir ekran çıkacaktır sadece kırmızı ışık yanana kadar hiç bir şey yapmadan bekle kırmızı ışık yandıktan sonra yazıcıyı kapat toneri çıkar ve cip üzerini bantla ya da cipi tümden çıkar (ben cipi tümden çıkarttım) ve toneri yerine tak yazıcının düğmesine bastığında ışık kırmızı yanar ama kağıt koyduğunda bir daha söylüyorum kağıt koyduğunda yeşil yandığını (kağıt koymazsan ışık kırmızı yanar) şayet bilgi çıktısı alırsan o zaman doluluk oranının %100 olduğunu da göreceksin hadi kolay gelsin...
Alıntıları Göster
allah rızası için biride bana yardım etsin yazıcım samsung ml1660 v1.01.00.35 Z4WKBKCZ800425F
quote:
Orijinalden alıntı: bedribaba
allah rızası için biride bana yardım etsin yazıcım samsung ml1660 v1.01.00.35 Z4WKBKCZ800425F
Alıntıları Göster
bana yardım edermisiniz
ml-1660 version : V1.01.00.34 seri no : Z4WKBKFB3000520L
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: tugaysan
bana yardım edermisiniz
ml-1660 version : V1.01.00.34 seri no : Z4WKBKFB3000520L
saygılar
Alıntıları Göster
özür dilerim seri nosunu yanlış yazmışım ,düzeltdim saygılar
ml-1660 version : V1.01.00.34 seri no : Z4WKBKFB300520L
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: tugaysan
özür dilerim seri nosunu yanlış yazmışım ,düzeltdim saygılar
ml-1660 version : V1.01.00.34 seri no : Z4WKBKFB300520L
Alıntıları Göster
o malesef maliyetli oldugu icin parali 15 TL kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. 0543 281 16 76 dan ulaşabilirsiniz. 5 dakika icinde gönderiririz dosyayı. saygılar.
quote:
o malesef maliyetli oldugu icin parali 15 TL kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. 0543 281 16 76 dan ulaşabilirsiniz. 5 dakika icinde gönderiririz dosyayı. saygılar.
bunun resetlemesi varmı
MODEL- ML-1660
VERSİON V1.01.0.34
SERİAL Z4WKBKEZB00592H
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
quote:
Orijinalden alıntı: futti133
bunun resetlemesi varmı
MODEL- ML-1660
VERSİON V1.01.0.34
SERİAL Z4WKBKEZB00592H
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Alıntıları Göster
seri no :Z4WKBKDB301139J model samsung ml1660 acil fw lazım arkadaşlar. tşk.
quote:
emrehalisdemir kardeşim
Alıntıları Göster
Lütfen yardım!
"Yazıcım kartuş toner uyumlu değil" hatası veriyor. Daha önce bir kez resetlemiştim. Galiba yanlış oldu.
samsung ml 1660/STS
v1.01.00.34(LF)
SN:Z4WKBKEZB01210Z
quote:
Orijinalden alıntı: boraycannn
Lütfen yardım!
"Yazıcım kartuş toner uyumlu değil" hatası veriyor. Daha önce bir kez resetlemiştim. Galiba yanlış oldu.
samsung ml 1660/STS
v1.01.00.34(LF)
paypal ödeme secenekleri ile anında yazılım alabilirsiniz. telefondan ulaşırsanız yardımcı olalim saygılar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: boraycannn
Lütfen yardım!
samsung ml 1660/STS
v1.01.00.34(LF)
paypal ödeme secenekleri ile anında yazılım alabilirsiniz. telefondan ulaşırsanız yardımcı olalim saygılar.
samsung ml 1660 v1.01.00.30 (LF) Z4WKBKCZ900136M
bu versiyon için reset yazılımı mevcutmu?
quote:
Orijinalden alıntı: manyax
samsung ml 1660 v1.01.00.30 (LF) Z4WKBKCZ900136M
bu versiyon için reset yazılımı mevcutmu?
Alıntıları Göster
ML - 1660 3.11.34 versiyon reset dosyasını verirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: recepkuyuk
ML - 1660 3.11.34 versiyon reset dosyasını verirseniz sevinirim.
Alıntıları Göster
v1.01.30 version makine serial no Z4WKBKBZ4OO718B. BANADA YARDIM LÜTFEN