Arkadaşlar monitorümün ışığı kasa acıkken hep yanacagına yanıp yanıp sonuyor ve goruntu yok baglantılara bakınca cıkarıorum monitorde lütfen kabloları kontrol edin diyor takınca yanıp yanıp sonuyor lütfen yardım!!!
Ekran kartında bi sorun olabilir onu kontrol et, dvi yada vga kablonun vidalarını iyice sıkıştır tam yerine oturmamış olabilir, vga yada dvi girişlerini dene belki ekran kartın ikisinden birini desteklemiyo olabilir. bunları yaptıktan sonra yeniden başlat muhtemelen çalışıcaktır monitöründe bi sorun yoksa.
cihazın paneli veya ınvertörü arızalı olabiir.eger arızalı satarsan ben alabilirim.tşkler.
Evet invertor devresi falan bozuk olabilir. Ayrıca ekran kartı dijital sinyal modundayken dvi'dan analog vga dönüştürücülü vga kablo takınca aynen dediğin durum meydana geliyor.
tmmdır beyler hallettim sorunu o kasanın arkasındaki kablo takma yerlerinin ortadaki mavi yere deilde alttaki mavi yere taktım oLdu muhttemelen ortadaki bozuldu eskiden ortadakide calısıodu... Emegi olan herkese teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: DamaGeE
tmmdır beyler hallettim sorunu o kasanın arkasındaki kablo takma yerlerinin ortadaki mavi yere deilde alttaki mavi yere taktım oLdu muhttemelen ortadaki bozuldu eskiden ortadakide calısıodu... Emegi olan herkese teşekkürler
bende diyecektim ilk başta cihazın arkasındaki kablolarını kontrol olmadı kasadan bağlantılarına bir bakın diyecektim
ama siz halletmişsiniz çok şükür servislik olmadı cihaz.