Şimdi Ara

Samsung Monte/Star5233Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki telefon arasında bir seçim yapmam gerekiyor gibi duruyor. Durum şöyle, elimde bir tane 6300 var. Ekranı hafif hasarlı(değişmesi gerekiyor). Bugün Üsküdar taraflarında telefoncuları gezdim, takasta 70-80 liraya saydılar. Aldığım fiyatlarsa:

Star5233W, garantisi devam ediyormuş, temiz sayılır= 140 TL
    Monte, 15 ay daha garantisi devam ediyor, o da temiz sayılır, beyaz renk= 210 TL
    Monte, daha 2 gün önce alınmış, hiç kullanılmamış, 2 yıl garantili= 270 TL

Bunlar benim telefonun üzerine istenen fiyatlar, daha Kadıköy taraflarını gezmedim ama tahminen orada biraz daha uygun fiyat alabilirim? Sorum da şu, sizce Monte için 70 lira fazla ödemek daha mı mantıklı? 3g falan var sonuçta.

Bir tane de Omnia vardı(hangisi olduğunu satıcı da bilmiyor?), ama eski modeli olduğunu tahmin ediyorum. Bu windows olanlardan, ona da 200 lira istediler(garantisi yok).

Ne dersiniz?

Ya da şöyle söyleyeyim, dışarda falan internete girebileceğim bir telefon arıyorum. Wifi olsun(3g zorunlu değil ama olursa daha iyi), okulda mokulda internete gireyim ve ucuz olsun. Ne önerirsiniz?

• kardeş samsung monte kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok şekil bir telefon ayrıca da isteklerini karşılayabilecek nitelikte bir telefon. 3kuruş fazla olsun monte olsun star a göre daha kaliteli görünüyor
  • Benim de aklıma daha çok monte yatıyor ama işte bir sorayım dedim ben yine de. Teşekkürler cevap için :)
  • Sorman hata monte tabiki biri bastırmatik biri dokunmatik.
  • Star ile montenin dokunmatiklerinde pek fark yok. Ama ben bugün alacak olsam Monte alırdım. Star'dan farkı 3G ve benim için önemli olan GPS+Navigasyon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter1

Star ile montenin dokunmatiklerinde pek fark yok. Ama ben bugün alacak olsam Monte alırdım. Star'dan farkı 3G ve benim için önemli olan GPS+Navigasyon var

+1
  • Monte tabii daha iyi bir model ama bu kadar para farkına değer mi demek istedim. Hala öğrenci olan ve para kazanamayan bir adamım sonuçta. :)
  • kardeşim emin ol değer 3kuruş fazla olcak içine sinecek, daha sonradan sana kimse neden star aldın da monte almadın gafletinde bulunamayacak
  • Vericeğin paraya değer diğerini alırsan sonra niye monte almadım dersin söyleyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.