Şimdi Ara

Samsung MTP Device Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [size=5]Samsung Galaxy S3 Telefonum var.Bilgisayara Bağlayıp Veri Aktarmak istiyorum.MTP Device için driver istiyor.Samsung MTP Driver indiriyorum olmuyor.Smart Switch Kies programlarını denedim yine de telefonu tanımıyor.Bilgisayar Windows XP diye Sorun çıkartıyor sanırım.Çünkü Windows 7 yeni bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.Windows 7 yeni bilgisayarım da tamirde.Lütfen Yardım Edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: herodeluxe

[size=5]Samsung Galaxy S3 Telefonum var.Bilgisayara Bağlayıp Veri Aktarmak istiyorum.MTP Device için driver istiyor.Samsung MTP Driver indiriyorum olmuyor.Smart Switch Kies programlarını denedim yine de telefonu tanımıyor.Bilgisayar Windows XP diye Sorun çıkartıyor sanırım.Çünkü Windows 7 yeni bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.Windows 7 yeni bilgisayarım da tamirde.Lütfen Yardım Edin.

Bilgisayarınız XP ise, güncelleme yüzünden artık telefon bağlantısını görmez, win 7 yüklerseniz sorun hallolur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu Bende biliyorum ben XP'de çalıştırmak istiyorum
  • Xp kullaniyorum . Aynı sorun bende de vardı. 6-7 ay önce kingoroot programı driveri otomatik yüklemişti ve windows media player yuklemistim ve usb bağlantısını görmüştü ancak sonra format atmak zorunda kaldım formatta sonra tekrar aynı yöntemleri izledim ancak hiçbir şey olmadı. Nasıl yapmışım o zaman şaşırıyorum doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cozum onerisi olan varmi arkadslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Samsung driver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.