Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalae 50MU7000 Modelini 2 senedir kullaniyorim ve cok memnundum fakat bugun itibari ile Youtube uygulamasini acmak istegimde siyah ekran cikiyor ve acilmiyor,Ama diger uygulamalar aciliyor.Smart hub kurulumunu tekrar yaptim cihazi fabrika ayalarlarina geri cagirdim ama bir turlu Youtube uygulamasi acilmadi bu sorun ile karsilasan ve cozumunu bilen varmidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oerdogan23 kullanıcısına yanıt
    Fişi sokup biraz bekleyip tekrar taktiniz mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    fişi çıkarıp takınca düzelir genelde böyle uygulama sorunları.
  • Malesef yine düzelmedi gercekten cok kotu bir durum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tvden aşırı derecede cızırtı gelmeye başladı. Kapatınca bile 8 10 saniye daha cızırtı oluyor.
    Bu durumu yaşayan çözüm nedir bilen var mı?

• Yeni yazılımı usb den yüklemeyi yapamadım tv görmüyor yapabilen varmı acaba

• Son birkaç gündür TV açılınca direk güncelleme kontrolü yapıyor. Otomatik güncellemeyi de kapattım hala aynım 1270 surumunde şuan ayarı vs var mı bunun

DNS deneyin

• Merhabalar 55 inç 100 hz tv alacağım. Elimde 50mu7000 var 2 sene önce almıştım.Garantisi bitti 3 yıl mediamrkt uzatılmış garantisi mevcut. Kutusu vs herşeyi duruyor. En ufak çizik bile yok tertemiz bir tv. Ne kadar eder sizce?
  • 1000tl eder gibi tahminim..
  • mehmetkaya1974 kullanıcısına yanıt
    1000 tl mi 2.500 veren oldu tv bulamadığım için satmadım.
  • Playstation için önerilen ayarlar nedir? Çok önceki sayfalarda konuşulmuştu konuyu da bayadır takip etmiyorum o yüzden belki tekrar PS konusu olacak kusura bakmayın şimdiden.
  • Ara ara bu isimli biri baglanmaya calisiyor. İlginc bir bicimde wifiye filan bakiyorum o an baglanan farkli biri görülmüyor. Bazen isimde cikmiyor hep samsung model cihaz isimleri cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Aralık 2019; 22:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Ara ara bu isimli biri baglanmaya calisiyor. İlginc bir bicimde wifiye filan bakiyorum o an baglanan farkli biri görülmüyor. Bazen isimde cikmiyor hep samsung model cihaz isimleri cikiyor
    Banada oluyor arada, komşulardan biri muhtemelen. Samsung telefonlar anladığım kadarıyla wifiye bağlı olmasa bile tvye bağlantı sağlayabiliyor.

• XR9 kullanıcısına yanıt
    Evet komsuymus

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam tvyi alalı 2 sene oluyor ve aldığım günden beri görüntü kalitesinden memnun değilim aydınlık sahnelerde idare ediyor fakat karanlık sahneler tam bir rezalet atamaları kolun bacağın geriden gelmesini görüyoruz çok net bir şekilde bu yüzden görüntü ayarlarını paylaşacak olan var mı farklı bir ayar belki bir nebze olsun düzeltir. Ayrıca karanlık sahnelerde yine tvnin de otomatik olarak parlaklığı kısıp karanlık sahneye uyması da (kararma) karanlık sahne görüntülerini ekstra olumsuz etkiliyor bunun için de her yeri kurcaladım bir ayar bulamadım bilen varsa cevap verirse çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMustafa59 -- 20 Ocak 2020; 13:21:13 >
  • 43mu7000 için birebir uyumlu normal kumanda tavsiyeniz varmı, akıllı kumanda değil. Yada kumanda kod bilgisi bilen.

• ozrock O kullanıcısına yanıt
    Hocam yakın zamanda kumandam arızalandı ve orginal Samsungdan 200 e aldım fiyat böyle nette var birkaç model ama onlarda en az 130 dan başlıyor

• ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    Sizinki akıllı kumanda sanırım. 20tl civarı basit muadil kumanda almak istiyorum. Onları yerel elektronik parça dükkanından kodunu bilirsem alabiliyorum

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bizim de öyle bi gün komşunun tel bağlandı tvye çocuklarının elindeymiş telefon,tv bi baktım foto galeri falan açık birde ne göreyim çıplak kadının fotoları falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.