Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi kanal listemi yükleyip link vereyim istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel kanal listesi mevcut olan var mı?
  • Beyler 4k usbden film izleyebilen var mi bu cihazda ? Netflix youtube 4k sorunsuz fakat usb 3 destekli hddye attigim 4k filmlerde ilginctir ki sadece ses problem oluyor. Takiliyor sesler. 5v1a cikisi usb 3 demek degil mi ?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Usb 3 olsaydı mavi olurdu

• ozrock O kullanıcısına yanıt
    Usb 3 yok yani. Rezalet ya 4k olan tvde nasil olmaz. Netflix filan izliyoruz ama her film olmuyor işte.

Makbule geçer hocam, bekliyorum. Teşekkürler.
  • Merhaba,

Bir kaç saat öncesine kadar hiçbir sorun yaşamadığım televizyonumun ekranın orta alt kısımlarında fotoğraflarda görünen beyaz çizgi çıkmaya başladı.

Simsiyah ekranda görünmüyor renkli görüntülerde daha çok belli oluyor. Hareketli görüntülerde de yanıp sönme yapıyor.

Bu tv veya başka bir tv'de bunu yaşamış olan var mı? Tek çözüm garanti midir?

4 ay garantisi daha var direkt garantiye mi başvursam yoksa ayarlarla yapabileceğim bir şey var mı?

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Oyalanmadan garantiye git, yapılsın kalan sürede yeni arıza çıkarsa zaman kaybetmemiş olursun

• Eba kanalları da olan liste var mi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar 43 MU 7000 televizyonum var. Ama FOX TV de çok fazla sayıda donma oluyor sanki böyle dehşet yağmur yağıyor da yayın kesiliyor gibi. Sürekli yayın kesiliyor fox izleyemez oldum bunun çözümünü bilen var mı? Artık kanalı izlemek imkansızlaştı resmen.

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Benim tv de fox net sıkıntı yok.

Hocam anlamadım ben de içerideki televizyonda sıkıntı yok komşuda başka televizyon var onda da aynı sorun var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tvye hard format atma şansımız var mı? Tvde dahili uydu alıcısının sinyali arada gidiyor. fişi çekip 10-20dk sonra takınca kendine geliyor ancak çoğu zaman sinyal gidiyor ve kasıyor bi miktar başına gelen var mı?
  • Beyler bu tv ye Bluetooth kulaklık bağlamak istiyorum ama ses çıkışı yerinde optik ve tv çıkışı dışında 3.seçenek yok nereden bağlanabilirim ? İnternette aynı menüye sahip bir Samsung tv de o 3.seçenek var Bluetooth arıyor ve oradan bağlıyor ama bizde yok sanırım .

• Arkadaşlar MU7000 için güncel kanal listesi atabilecek var mı?
  • 55 mu 7000 çocuğumun vurması sonucu iç paneli kırıldı . İnternette bulamadım fakat burdaki tamirciye sorduğumda 2500-3000 TL masrafı olur dedi. Yaptirmak mantıklı mı? Yada daha uyguna nasıl halledebilirim. Yer Antalya.

• Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullandığım 50MU7000 tvde tüm iptv programlarında 1 hafta önce bağlantı hatası ile karşılaşıyorum ve iptv izleyemiyorum bu sorun ile karşılaşan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan7777

Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullandığım 50MU7000 tvde tüm iptv programlarında 1 hafta önce bağlantı hatası ile karşılaşıyorum ve iptv izleyemiyorum bu sorun ile karşılaşan varmı ?
    yok hocam, smart iptv ile sorunsuz bir şekilde izliyoruz. samsung müşteri hizmetleri ile canlı destek almanızı tavsiye ederim.
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    Mesajın arada kaynamış şimdi farkettim. Kanal listemi yükledim. Eba tv ler 1in altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozrock -- 13 Nisan 2020; 14:54:32 >

• LeVizit kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, hoparlör, yukarı ok. Bluetooth cihazlarını görüp bağlanıyorsun

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.