Bildirim
Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (87. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam en kısa zamanda deneyip yazacağım sonucu çok teşekkür ederim sağolun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam denedin şimdi ayarlar bu şekilde değil ama bu şekile ayarlayamıyorum o ayarları yapınca kaydet yeri yok geri gelince de mecbur eski ayarlara dönüyor nasıl o ayarlara getirebilicem acaba lnb ayarlarını?
Hocam resmi yeniledim, yanlış olmuş. 1\4 üstünde okeyle seçenekler çıkıyor. Seç çık. Diğerlerine de aynı. Tv de fox da ol işi yaparken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, çok saolun -
Bu ayarları yaptım. Hd fox hala aynı ama normal fox buldu bi de ona geçiş yaptım onda donma olmuyor biraz kalite düşük ama bundan devam edicem sağolun
Bende trt hd kanallarını izlerken donmalar oluyor trt4 k dahil sizlerde de olan varmı . -
Bende trt 4k dahil donma karelenme yok. Çanak veya lnb ayarındandır. Ama bende kral tv ler çıkmıyor. Sizde varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozrock -- 20 Nisan 2020; 9:35:53 >
Sizde kral tv ler varmı bende yok
Hocam bende de yok onlar
Arkadaslar sabah kalktim, tv acilmiyor. Dun gece normal bir sekilde kapatmistim. Tvde power isigi yaniyor ama açılmıyor, kumanda pili bitmistir diye dusunerek pilleri degistirdim ama nafile. Acaba sorun ne olabilir?
Edit: Arkasindaki butondan acabildim ve kumandaya basinca pili dusuk uyarisi aliyorum. Herhande taktigim piller de zayifmis. Sarj edip tekrar deneyecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 10 Mayıs 2020; 10:2:35 >
50MU7000 kullanıcısıyım ben de. Herhangi bir şekilde Dolby Digital +'ı aktif edip herhangi AVR vb. cihaz ile kullanabilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistOrkestra -- 19 Mayıs 2020; 16:0:57 > -
Satın aldığım 50MU7000 Televizyonda garanti süresi bitimine 1 ay kala ışık sızması oldu .
Servisi aradim garantiden değiştirdiler paneli.
8 ay sonra yani bugun tekrar aynı arıza oldu. Servisi aradım değiştiğiniz panelde 8 ay sonra tekrar aynı arıza olduğunu söyledim. Garanti sürem bittiği için ücretli bakım yada değişim yapabileceklerini söylediler.
Sonuç olarak değişen parçada arızalı çıktı ve samsung bunun bedelini müşteriye yıkıyor. Samsung gibi dünya devi bir firmaya yakışmıyor.
Bu tv yi alırken tv tavsiyeleri konusunun müdavimi dallass dan öneri almıştım.Saolsun tv den memnundum ama arıza olmasa.Bana yardımcı olabilcek birisi var mı ? Ücretsiz tekrar panel değiştirebilme şansım var mı?
@dallass
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece destekleyen cihazlarda çalışır diyor. Yani alıcının DD+ çözebiliyor olması gerekli. Muhtemelen yeni cihazlarda vardır diye düşünüyorum. Benim antika onkyo da DD kullanıyorum. -
Hocam alıcım DD+ çözüyor zaten. Aynı HDMI kablosuyla cihazı bilgisayara bağlıyorum. VLC üzerinden passthrough ile DD+ çözüyor alıcım. Ama televizyon çözemiyor. Samsung Müşteri Hizmetleri'ne soruuyorum adamlar eve gelip bakmak için bile 70 lira ücret talep ediyor garanti bittiği için. Tamam gelin bakın dedim. Aradan 1 hafta geçti kimse aramadı bile ki anakart arızalı değişecek dediler o değişince de sorun çözülmeyecek muhtemelen çünkü sorunu aynı cihazla yaşayan başkaları da var ama onu değişmek için de para isteyecekler. Saçma sapan bi durum yani. -
Optik kablo denediniz mi? Kullandığınız film kaynağı da önemli olabilir. Bende DD+ çözen alıcı yok dediğim gibi ancak dts neo yada DD da herhangi bir sıkıntı yaşamadım netflix ile. -
Ben de DTS ve DD ile sorun yaşamıyorum hocam zaten. Optik kablo ile denemedim. Televizyonun ARC çıkışından HDMI ile bağladım sadece. Netflix denedim film kaynağı olarak da ayrıca Dolby'nin kendi trailerlarını denedim. -
Arkadaşlar mu7000'de last of us 2 oynarken, fps droplu gibi oluyor oyun, görüntü bozuluyor, önce sorun ps4'ten sandım ama başka tv'de normal olduğunu anladım. Sorun mu7000'de ama normal tv kullanımında bir sorun yok, henüz başka oyunda denemedim ama bunu yaşayan var mı? -
Game modu vardı denediniz mi onu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam game modu aradım taradım bulamadım hiç bir yerde, ben de vardı diye hatırlıyorum, ama youtube'a yazdım orda bile çıkmadı anlamadım, çok net hatırlıyorum game mode olduğunu.quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
Game modu vardı denediniz mi onu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X