Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eve gidince bir çılgınlık yapıp yükleyeceğim :)

• ezimuse kullanıcısına yanıt

güncelle yükleyen arkadaşlar nasıl acaba yapalımmı güncellemeyi neden bu samsung güncelleme geldikten sonra nelerin geldiğini soylemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole07

Tarayıcıdaki eski ziyaret ettiğim sayfaları gösteren bölüme yanlışlıkla tıklamamla birlikte 43MU7000'in destek sayfasını ziyaret etmiş bulundum ve güzel bir sürprizle karşılaştım;

• Versiyon 1290.3
    • 1285.46 MB
    • 2020-12-16

https://www.samsung.com/tr/support/model/UE43MU7000UXTK/#downloads

@Onderahmed Size güncelleme desteğinin sona erdiğini söylemişim Kasım'da :) hani su kesilir, borularda kalan giden musluğu açınca akar biter ya galiba öyle bu da, borularda kalan son güncelleme :)

Ne gibi değişiklikler var değermi güncelleme yapmaya .

• dragons4 kullanıcısına yanıt

Az önce güncelledim, fabrika ayarlarına dönüp ayarlarımı yaptım. Aaa şu gelmiş bu böyle olmuş diyebilecek birsey göremedim. Görüntü kalitesi daha iyi gibime geldi. YouTube, Netflix, Vodafone TV daha akıcı gibi. Uygulamadan uygulamaya geçerken takılma vs olmadı. Belki fabrika ayarlarına sıfırlamış olmamın da faydası olmuş olabilir. Şuana kadar olumsuz bir durum yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cole07 kullanıcısına yanıt
    İyi hocam güncelleme yapayım o zaman teşekkür ederim yorumlarınız için

Dostum merhaba cihazın menüsünden güncellemeyi denetle dediğimde güncelleme olmadığı konusunda bilgi var bu arada epeydir donanımhabere giriş yapmıyordum şimdi fark ettim gönderdiğin bilgiyi çok sağ ol fakat güncellemeyi nasıl yapacağız benim cihaz hala eski sürümde 1280

• Onderahmed kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben televizyonu aldım alalı 1 kere bile yeni güncelleme uyarısı ya da bilgisi almadım. ne zaman kontrol etse yeni güncelleme yok diyordu. O yüzden tüm güncellemeleri USB bellek ile kendim manuel yaptım. Güncelleme için iki yol var. ikiside boş 2gb'den büyük bir usb bellek ile yapılıyor. Samsung'un ürün sayfasında indirmeler kısmında Upgrade file olarak belirtilmiş olan 2 dosya var. Birisi zip dosya diğeri exe. Zip olanı indirip sıkıştırılmış dosya içerisindeki klasörü boş bir USB bellek'e atıyorsunuz. Sonrasında tv kapalıyken bu USB belleği tv'ye taktığınızda açılırken otomatik olarak yeni güncelleme olduğunu bildirip otomatik güncellemeye geçiyor. Otomatik güncellemeye geçmezse, tv'nin ayarlarından güncelleme ekranına girip güncelleme kontrol et diyorsunuz. USB bellekte güncelleme dosyası var güncelleyeyim mi diye soruyor onaylayınca güncelleme başlıyor. güncelleme sonrası tv'den usb bellek çıkartmazsanız her açılışta yine otomatik güncelleme uyarısı alırsınız.

Exe dosyası ile güncellemeye ilişkin linkte anlatımız var. https://downloadcenter.samsung.com/content/FM/202006/20200623174350955/2017_TV_Firmware_Upgrade_Instruction_T-KTMDEUC.pdf

• Yıllardır güncelliyorum sadece güncelleme numarası değişiyor.bendede güncelleme konrolünde zaten en son yazılım yüklü diyor genelde usb den güncelliyorum

• AirPlay 2 varmi Samsung mu7350 serisinde. ?
  • 55MU7000 kullanıyorum ancak televizyonda ethernet portu bulamadım. Varsa nerede yoksa ne yapabilirim?

• ben son sürümü yükleidm çok menunum

• Sevgili arkadaşlar 43 mu7000 i ayarlar bölümünden değil de daha farklı şekilde tuşlama yolları yolu ile sıfırlama yöntemi var mı ayarlar menüsünden sıfırladım defalarca internet kopma sorunu düzelmedi Bir de diğer yöntem ile sıfırlamak istiyorum onu bilen var mı cihazın ayarlar bölümünden Kendi kendini tanımla sıfırla seçeneğinden defalarca sıfırladım fakat sorun düzelmedi yazılım sürümü 1290 da 1 ay önce falan geldi bu güncelleme dan önce böyle bir sorun yoktu güncellemeden sonra oldu akıllı telefonlarda olduğu gibi donanım tuşları ile sıfırlama ve benzeri bir seçenek var mı saygılar not evdeki diğer cihazlarda kopma olmuyor sadece bu televizyonda oluyor internet servis sağlayıcısı ile de iletişim kurduk modemi de defalarca sıfırladık kurduk akıllı telefonlarda olduğu gibi tuşlama yöntemi ile resetleme var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum tekrardan merhaba bu TV'yi 12 90'a güncelle miştim ondan sonra wi-fi kopma sorunları baş göstermeye başladı ayarlar menüsünden Kendi kendini tanımla sıfırla seçeneğinden defalarca sıfırladım modemi de sıfırladım yeniden kurdum fakat sorun düzelmedi TV'yi akıllı telefonlarda olduğu gibi tuşlama yöntemi ile factory reset etme imkanımız var mı ayarlardan kendi kendini tanımla ma bölümünden değil de saygı ve sevgilerim ile ayrıca formun en altında diğer arkadaşlar da görüp cevap verebilir diye en sonunda bir yazım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, bahsettiğiniz yerden smart hub fabrika ayarlarına döndürülebiliniyor, yanlış hatırlamıyorsam ağ ayarlarını sıfırla diye ayrı bir yer var. En sevmediğim şeyi diyeceğim ama güncelleme sonrası herhangi bir wifi kopma sorunu yaşamadım. Ama tabi bu durum sizin de yaşamayacağını anlamına gelmiyor. Bahsettiğiniz şekilde bir sıfırlama yöntemi var mı bilemiyorum ancak geleneksel infrared kumanda veya infrared özellikli telefonlara yüklenen uygulama ile tuş kombinasyonuyla TV'nin servis menüsüne girilebiliniyor. Servis menüsünde sizin bahsettiğiniz şekilde bir sıfırlama var mı bilmiyorum. Nasıl bir kopma sorunu yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mesela bende eskiden beri uygulama arasında geçiş sonrası internet sorunu yaşıyorum. mesela youtube açıkken smart hub üzerinden netflix'e geçiş yaptıktan bir süre sonra tekrar youtube'a geçince sanki uygulama internete erişemiyor gibi yükleme yapmıyor. ancak internet var. internet tarayıcından internete girilebiliyor. Aynı şey netflix sonrası youtube'a bir süre sonra netflix'e tekrar döndüğümde de yaşanıyor. Netflix bağlantı testinde internet erişimi yok diyor ama aslında TV internete bağlı. Böyle bir durumda geri tuşuna basılı tutarak uygulamayı kapattıktan sonra uygulamaya tekrar giriyorum sorun kalmıyor. Benzer bir sorun olabilir diye uzattım. Umarım ağ ayarlarını sıfırla bölümünden sorununuz çözülür.

• merhabalar herkese. 50mu7000 için son güncel ve sıralı kanal listesi varsa paylaşabilir misiniz? çok acil lazım da.. teşekkurler

Merhabalar arkadaşlar tvnin sağ alt tarafında görüntü mavi mora kaymaya başladı bunun sebebi nedir herhangi bir darbe vb birşey almadı kendi kendine bu hale geldi sebebini bilen var mıdır servis mi çağırmalıyım?

• Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü
    Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü

Alıntı

metni:

Merhabalar Samsung Tv'de Akıllı Kumandadan Bazı Tuşlara Basarak Ülkeyi ABD Yapıp Dublex IPTV Yüklemiştik Türk Magazasından Olmadığından Ama Ben Tekrar Nasıl Ülkeyi Türkiye Yapabilirim Şimdiden Teşekkürler

• Netflix %25te takilma yasayan varmi, surekli takiliyor bisey izleyemez oldum

Evinizde eski samsung tv kumandası varsa servis menüsüne girip sıfırlayabilirsiniz.

• exxen platformu tv ye güncelleme olmayacak mı Dostlar bilgisi olan var mı . ?

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.