Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz söyleyince baktım bende bulamadım şimdi. Güncellemeler ile kaldırdılar mi acaba ? Hdmi bağlantıdan bağlı iken baktınız degil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Oyun modunu dene. Sorun düzeliyor.

• Arkadaşlar daha önce sorulmuştur belki ama bulamadım. 55mu7350 televizyona dışarıdan apk yükleme şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    43mu7000 tv var. Wifi ve telefon ekran paylaşımın da kopma ve hiç bulmama sorunu oluyordu. Fişi çekip takınca düzenliyordu. Şimdi wifi ağı da bulmuyor telefon ekran bağlantısı da. Servis gerekli mi. Ayrıca bazı kanallarda donma oluyor ve atv minikago gibi kanalları da hiç bulmuyor. Uydu merkezi sistem.

• Dostlar 43MU7000 TV...

Son üç dört gündür samsung apps hata veriyordu ..Şu an evımdekı ağda kablolu yada kablosuz netflıx ve yotube ve blutv çalışmıyor.. ama başka bir ağa başlandıgımda düzeliyor... Servis telefonda yardımcı oldu tv komple sıfırlandı ağ ayarları ayrıca sıfırlandı...Modem resetlendi ama düzelme olmadı ...

ınternet bağlantısı stabil sorun yok ...Aama apps malesef hatalarla dolu ... özellikle blutv yotube netflıx e ev ağından giremiyorum .. başka bağlantılardan girebiliyorum ... baışna gelen oldu mu acaba benzer durumlar...yardımcı olursanız sevinirim ..
  • Merhaba,

43MU7000 model TV'de Vodafone TV'yi sorunsuz kullanıyordum ancak son 3-4 gündür uygulamayı açınca server error 404 hatası ekrana geliyor. Sizde Vodafone TV çalışıyor mu acaba kontrol edebilir misiniz? Önyüklü gelen bir uygulama olduğu için uygulamayı tamamen silip kuramıyorum. Aboneliğiniz olmasa dahi uygulamayı açabiliyor olmanız lazım

• Cole07 kullanıcısına yanıt
    En son 2 hafta önce kullanmıştım şimdi bende de aynı hatayı veriyor.

• ilker_kiran kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkürler. Sanırım düzelmesini beklemek gerekecek.

Edit: Vodafone TV çalışmaya başladı bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole07 -- 7 Kasım 2020; 18:54:32 >
  • Birde şu twitch sorununa çözüm bulsalar çok iyi olacak smart tv var ama twitch izleyemiyoruz birde markette başka tarayıcı yok buda önemli sorunlardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragons4 -- 8 Kasım 2020; 14:47:19 >
  • Arkadaşlar merhabalar 43 mu7000 cihazın sistem güncellemeleri bitti mi acaba? Bana güncelleme gelmez oldu bende de NTV uygulaması çalışmıyor Samsung sistem güncellemesi göndermesi lazım NTV bir sene önce son güncellemeyi almış bu TV güçlü bir TV en yeni tizen sürümlerini destekler acaba Samsung telefonlarında yaptığı gibi bu cihazı da mı planlı eskitme ile süründürecek?

• Onderahmed kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bende de 43mu7000 model tv var. 2017 model MU7000/MU8000 serileri en son geçen sene 1280.5 versiyon numaralı güncellemeyi aldı ve güncelleme desteği kesildi. Üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti, muhtemelen daha da güncelleme almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: horse thief

Bu mesaj silindi.

Modeminizin ayarlarında mtu diye bir bölüm olacak bulamazsanız 1490 ya da 1500 yazan bir yer olacak onu 1450 yapıp kaydedin modeminizi yeniden başlatın sorun hallolur iyi günler

Sorun çözüldü Dostum...

Bu ülkede '' Müşteri Hizmetleri'', ''Müşteri Temsilcisi'' diye saçma sapan bir şey var...

günlerce uğraştım ... samsung dahil internet sağlayıcı netflix müsşteri temsizlci vs.. aramadıgım yer kalmadı .

samsung......tv nizin anakartı arızalı değişmesi gerekiyor ...( cepten bağlanıyor, kabloyla ev hattımdan bağlanmıyor adam anakart arızası dedi ya )

dsmart ......bizimle ilgisi yok

netfilix ..... silip tekrar kurun, ayarları sıfırlayın bla bla bla

sorunun modemden değiştirdiğim bir değerle çözdüm ... Çözümü de yine bu forumda 2018 de açılmış bir konuda buldum ...en başta yazan cümle konu içinde çözümü sunan arkadaştan alıntıdır...

bu kadar basitmiş yani ... Azıcık boş vaktim olsa bütün müşteri temsilcilerini geri arayıp bu bilgiyi paylaşacağım ..Belki bundan sonra insanlara anakart arızası diye komik komik cevaplar vermezler... yazık ...

• kaptan7777 kullanıcısına yanıt

Konudaki son msjımı incele Hocam muhtemelen işe yarayacaktır...

• horse thief kullanıcısına yanıt

Bu sorunda ilginçmiş gerçekten ... Umarım en kısa zamanda çözersin Hocam...

• cro@oan kullanıcısına yanıt

Dostum çözdüğünüz sorun neydi onu anlayamadım kusura bakmayın merak ettim belki aynı sorunu bende yaşıyorum ya da bu sorunun ne olduğunu biliyor olabilirim kısaca bahseder misiniz ?

• Onderahmed kullanıcısına yanıt

blue tv netflix gibi platformların bağlı oldugun net üzerinden açılmaması... telefondan yada farklı hatlardan çalışıp, mevcut evdeki internetimden çalışmama durumu vardı...

• Selamlar,

Yaklaşık 3 yıldır 43mu7000 kullanıyorum, daha önce wifi üzerinden telefon ile kumanda edebiliyordum fakat şimdi evimde internet olmadığından dolayı telefondan kumanda edemiyorum. Bildiğim kadarıyla tv nin orjinal kumandası tv ye bluetooth ile bağlanıyor, telefona bluetooth ile bağlayıp kontrol edebileceğimiz bir uygulama var mı? Baktığım tüm uygulamalar ya kızıl ötesi sensör istiyor yada wifi ağı, telefonda sensör olmadığı için sadece bluetooth la kontrol edebileceğim (kızıl ötesi sensör ve wifi ağı istemeyen) bir uygulama lazım. Bildiğiniz yada kullandığınız bir uygulama var mı?

• Merhaba arkadaşlar 3 senedir 55Mu7000 kullanıyorum.Görüntü çamur gibi olmaya başladı özellikle ps4 oynarken çerçeve kenarlarında beyazlık ciddi anlamda belli oluyor,keza led barlar da görünmeye başladı hafiften.Aynı sorunu yaşayanlar var mı?3 Senelik cihaz çöp olacak resmen

• Tarayıcıdaki eski ziyaret ettiğim sayfaları gösteren bölüme yanlışlıkla tıklamamla birlikte 43MU7000'in destek sayfasını ziyaret etmiş bulundum ve güzel bir sürprizle karşılaştım;

• Versiyon 1290.3
    • 1285.46 MB
    • 2020-12-16

https://www.samsung.com/tr/support/model/UE43MU7000UXTK/#downloads

@Onderahmed Size güncelleme desteğinin sona erdiğini söylemişim Kasım'da :) hani su kesilir, borularda kalan giden musluğu açınca akar biter ya galiba öyle bu da, borularda kalan son güncelleme :)

• Cole07 kullanıcısına yanıt

Bu güncelleme ile can çekişen tv artık çalışmaz herhalde Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü 

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.