Şimdi Ara

Samsung mu ? Dell mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben samsung q530 kullanıyorum almadan önce benim de ekran kartıyla ilgili endişelerim vardı ama şuan gayet memnunum gta4 olsun black ops olsun hiç takılmadan oynayabiliyorum marka konusuna gelince genel olarak bakarsak dell notebook sektöründe daha önde görünüyo daha ama bu iki modeli karşılaştırırsak dell samsungdan daha iyi diyemem samsung kendini kanıtlamış bi marka teknik servis olarak da türkiyede sorun yaşayacağını sanmıyorum
  • arakadaş lg plazma, 3d, cep telefonu, alanında iyi olabilir ama türkiyede daha iyi bir şekilde oturmadı yani eğer uzun süreli kullanmak istersen yedek parça bulamazsın 2 yıl garanti var ama sonrası , ben bi kaç kişidede lg ile alakalı ısınma ve pil süresini kısalı ile ilgili şikayetçi oluyorlar yinede iyi bilirsin
    be dell öneririm servisi çok iyi babam 11 sene önce bi dell aldıydı hala çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan94

arakadaş lg plazma, 3d, cep telefonu, alanında iyi olabilir ama türkiyede daha iyi bir şekilde oturmadı yani eğer uzun süreli kullanmak istersen yedek parça bulamazsın 2 yıl garanti var ama sonrası , ben bi kaç kişidede lg ile alakalı ısınma ve pil süresini kısalı ile ilgili şikayetçi oluyorlar yinede iyi bilirsin
    be dell öneririm servisi çok iyi babam 11 sene önce bi dell aldıydı hala çalışır.

sana lg a510 kullanıcıları başlığına göz atmanı tavsiye ederim şikayeti olan neredeyse yok zaten colin kazımda son vatan indiriminde 1160 liraya aldı galiba o modeli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.