Şimdi Ara

Samsung mu ? Dell mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi aksamlar.Laptop almayı düşünüyorum.1500 lira bütcem var.Aşırı derecede oyun oynamıyorum fakat oyunları kaldırsın istiyorum.ilk tercihim samsungdu fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. 2 tane buldum fakat ekran kartları nasıldır bilmiyorum.bu laptoplar hakkında bilgisi olan yada baska bir laptop önericek olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

biri bu

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-t46h43-ins.-5010-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=50917

diğeri de bu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-q530-ju01tr-q530-core-i5-560-2.66ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49030

• DELL daha iyi
  • özellik olarak samsung biraz daha iyi gibi ama ben yıllardır dell kullanıyorum çok memnunum
    ayrıca dell in tasarımı da çok hoşuma gitti ben olsam dell alırdım
  • Samsungun ekran kartı da yabana atılacak bir kart değildir 5010 serilerini bizzat test ettim kasa kalitesi dell titizliğini yansıtmıyor samsung daha şık duruyor ama h.sonunu bekleyip asus n53 serilerinden de kampanyalı bulabilirsin
  • yardım için teşekkürler.

marka olarak bakarsanız dell i mi tercih edersiniz yoksa samsung u mu ?
  • marka olarak dell ama model özelinde samsung Q530
  • Ekran kartını yanlış yazdım dalgınlığıma geldi.Marka konusunu dersen tabiki dell notebook konusunda daha tanınmış bir marka ama samsungda gayet kaliteli sıkıntı yaşamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 5 Ocak 2011; 23:06:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Samsungun ekran kartı daha iyi işlemcide aynı sayılır çok büyük fark yok.Marka konusunu dersen tabiki dell notebook konusunda daha tanınmış bir marka ama samsungda gayet kaliteli sıkıntı yaşamassın yani bence samsung

karsılastırmama göre dell in ekran kartı samsungdan 17sıra önde.samsung islemcisi i5-560,dell in i5-460.tek farkları bunlar.hala karar veremedim.samsung daha yakın geliyor fakat kampanya olursa diye bekliyorum.
  • Pardon arkadaşlar linkleri karıştırdım 5650yi samsungta görmüşüm k.bakma dostum.Ekran kartı olarak dell daha önde doğrudur
  • o sıralamayı bu kadar da ciddiue almayın 5650 directx11 destekler ama 330m de oldukça kuvvetli bir karttır sıralamada altta kalmasını sebebi tamamen duygusaldır!!! anlaşılmıştır herhalde
  • dell ile aynı özelliklerde sony vaio buldum.fiyatı 1500 lira.almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colin-Kazım -- 12 Ocak 2011; 1:39:10 >
  • adına kanma sony nin e serileri için vaio demek ayıp olur

herhangi bir laptopda alacağın kadar kalite alabilirsin

kampanya kartını bulabilirsen asus n53 olanlar var onlara bak
  • aradım ellerinde yokmus bitmiş zaten :(
  • bimekste asus n53 serisine kampanya var ondan kap bir tane. link: http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115211/asus-n53jl-sx022v.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 12 Ocak 2011; 12:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bimekste asus n53 serisine kampanya var ondan kap bir tane. link: http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115211/asus-n53jl-sx022v.aspx

gaziantepde varmıs sade. samsungla dell arasında kaldım gene. dell stokda yokmus galiba.samsung alıcam sanırım.
  • acelen yoksa bekle biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

acelen yoksa bekle biraz daha

aragorn;

dell ins 5010-g74p45

CORE İ7-740QM 1.73 GHZ
    4gb ram
    1gb ati hd 5650

1850 lira alınır mı ?
  • Onu alacağına eksende sandy bridge i7 işlemcili ati 6570 ekran kartlı 17' ekranlı hp dv7 var 1940 tl gibi bir fiyata ama ekran gözle görülüp test edilmeli sorun yoksa kesinlikle alınacak bir üründür
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Onu alacağına eksende sandy bridge i7 işlemcili ati 6570 ekran kartlı 17' ekranlı hp dv7 var 1940 tl gibi bir fiyata ama ekran gözle görülüp test edilmeli sorun yoksa kesinlikle alınacak bir üründür

1940 cok fazla.benim fiyat aralıgım 1500-1650 civarıydı fakat gold bilgisayarda simdi al sonra öde kampanyasını görünce bu aleti alabilirim dedim.hp almayı düşünmüyorum.bu dell in i5 islemcisini iyi fiyata bulsam alıcaktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.