Şimdi Ara

Samsung mu Hitachi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Klima işinden pek anlamadığım için işin ehline sormakta fayda var diye düşündüm.

2009 yılında almış olduğum 3 adet Hitachi Klimam mevcut. Modelleri ise RAS-18KH (eski kasa), RAS-12KH ve RAS-10KH. 2009 yılından beri bu klimaları kullanmaktayım. Hem ısıtma açısından hem soğutma açısından çok memnundum. Yanlız yatak odasında yer alan 12.000 btu klima uyurken çok ses yapıyordu.
    Ancak geçen ay yeni bir ev satın aldım ve bu evde 2 adet samsung marka klima mevcut. Modelleri ise AQ18TSMN ve AQ12TSMN. Bu klimaları hiç bilmiyorum.

Sizce yeni evde eski klimaları mı yeni klimaları mı kullanmalıyım. Eski evde hem ısıtma hem soğutma için kullanırken yeni evde sadece soğutma için kullanmayı düşünüyorum.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler...

• Tabiiki hitachi bu konuda samsung lafı bile olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Tabiiki hitachi bu konuda samsung lafı bile olmaz.

teşekkürler bende öyle düşünüyorum. peki elektrik sarfiyatları açısından iki klima arasında çok fark var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Tabiiki hitachi bu konuda samsung lafı bile olmaz.

teşekkürler bende öyle düşünüyorum. peki elektrik sarfiyatları açısından iki klima arasında çok fark var mıdır?

Benim şahsi düşüncem hitachi klima diğeri değil ve bana göre tabiiki vardır hemde bayağı A sınıfı lafı artık ağızlarda sakız oldu.
  • Klima için samsung 40 fırın ekmek yesin önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.