Şimdi Ara

samsung mu philips mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 37 inch lcd düşünüyorum iki model arasında kaldım SAMSUNG 37S81B VE PHİLİPS 37PFL5322 kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm...

• Bu linkte üst modellerinin kıyaslanması var, belki bir fikir verebilir..

bunun dışında da forumda kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. kolay gelsin
  • valla ikisinide git gör yanyana ondan sonra karar ver diyecem neden dersen hani beyonce la jennifer arasında seçim yapmak gibi birşey :)
  • ben de samsung 40r81 var cok memnunum harika görüntü var.fakat phılphs in en kötü yanı pc girişi yok eger lcd yi bilgisayara falan bağlamak istiyorsan yeterli performans alamıyabilirsin. phılphs te lcd yi bilgisayara baglamak için s video girişi kullanılar fakat samsungda ise vga girişi ve ses için ayrı pc audio girişi var. vga baglantı s video ya göre çok çok üstündür.
  • Bence LCD de Sony Bravia hepsinden iyi, bir daha düşün derim. Ancak Sony de 37'' yoktur. 40'' yada 32'' seçenekleri var.
  • bende de samsung LE32S62B MODELİ var tek kelimeyle mükemmel çok memnunum..
    sony'e hiç girme derim eskisi gibi değil sonyler alacaksan samsung al..
  • Samsung Sony beraber üretiyorlar panelleri. Bende de KDL32V2000 model bir LCD var. Son derece memnunum. Philips yerine Samsung'u çok rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

Samsung Sony beraber üretiyorlar panelleri. Bende de KDL32V2000 model bir LCD var. Son derece memnunum. Philips yerine Samsung'u çok rahatlıkla tavsiye edebilirim.

sevgili arkadaşım, panel üretimi konusunda verdiğiniz bilgi ne kadar doğruysa vardığınız sonuç bence yanlıştır. Bu büyük üreticilerin panelleri alıp , kasasına koyup, bize sattığınızı düşünüyorsanız, son derece yanılıyorsunuz derim.

Bir TV satın alırken, o firmanın dünya teknolojisindeki yerine , görüntü geliştirme teknolojisine, içeriğine, ses gücüne, (LCD lerde kaliteli ses az rastlanır bir özellikdir.) dizaynındaki kaliteden tutun da, kumandanın kalitesine kadar dikkat ederim. bunun yanı sıra bir başka önemli kriter hizmet olur. Türkiye Tv alanında sadece iki büyük dünya markası Türkiye'ye yerleşmiştir. Bunlardan biri Sony diğer Philips dir. (Bilmediğim varsa ekleyiniz) Bu durumda işin içine hizmetler bütününüde katmak zorundayız dolayısıyla benim sıralamam
    Sony
    Philips
    Samsung olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.