Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aksu01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisi online kontrolde yei güncelleme yok diyorsa bence usb ile boot modunda atmayalım .Belki farklı ülkelerin belirli zaman zarfında üretilenler içindir .
  • telenor T kullanıcısına yanıt
    samsung türkiye sitesinde yayınlanıyor bu güncelleme farklı ülkelerin olsa o zaman türkiye sitesinde yayınlanmaması gerek.
  • Ben bir sonraki sürümü beklemeyi düşünüyorum oda online güncelemeye izin verme ise o zaman yüklüycem şuanki sürümde bir sorun yok gibi. Sadece bilmiyorum sizde de oluyormu arasıra sanki antenden gelen sinyal düşükmüş gibi anlık karelenme oluyor.Dahili uydular çok kullanışlı değil.keşke uydusuz opsiyonlu satın alınabilse örneğin 9000txtk değilde 9000uax gibi vs ...
  • bende yakın zamanda 55mu9000 aldım fakat hdr+ ayarını kullanmak ve kullanmamak arasında gidip geliyorum.Sanki daha iyi gözüküyor gibi hdr+ açık iken ama emin değilim.Dinamik doğal gibi ayarlarda fazla parlak ve renkler sahte geldi. Film modu gerçekçi ama soluk geliyor nedense karar veremedim bir türlü ve auto motion plus ayarlarını nasıl yapmalıyım? hareketli sahnelerde fps düşüyor sanki takılma gibi anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • mberkaytr M kullanıcısına yanıt
    hdr+ tamamen yapay kullanılmaması gereken bi özellik bence onun tercihi size kalmış takılmalar oluyorsa tv yi son sürüme güncelleyin motion ayarlarına komple kapatın birde öyle deneyin hala takılma var diyorsanız usb içeriklerle test edin gene takılmalar görürseniz tvde sorun vardır yoksa uydu alıcıyla yada yayınla alakalı bi problem vardır sorun yaşayan bi kaç arkadaş var bu modelde ama ben 3-4 aydır kullanıyorum bi problem görmedim
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam rtings ayarlarını kullanıyorsunuz biliyorum ama kendi ayarlarınızın fotoğraflarını müsait olduğunuzda ilk mesaja koyabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    hocam hepsi birebir aynı ama akşam eve gidince unutmazsam eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Hocam rtings ayarlarını kullanıyorsunuz biliyorum ama kendi ayarlarınızın fotoğraflarını müsait olduğunuzda ilk mesaja koyabilir misiniz ?

ilk mesaja ekledim hocam ayarları
    Elinize sağlık hocam. Rtings ayarları denilince akılda kalmıyor ama konu sahibi olarak siz ayarlarınızı koyunca daha akılda kalıcı oluyor :)

hocam pekii bu ayarları hangisinin üzerinde değiştirdiniz ?
    Dinamik ? Standart ? Doğal ? Film ?
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    maç izlerken standarta alıyorum geri kalan içeriklerde filmde duruyor geri kalan ayarlar hep aynı ama ayarlar aynı olsa bile renkler standart ve film arasında biraz farkediyor filme alınca görüntü biraz daha koyulaşıyor renkler doğallaşıyor uğraşamam derseniz standartta dursun çok bariz bi fark yok
  • Herkes kendi ayarlarını paylaşırsa insanlar deneyerek daha rahat ayar yapabilir.

Uydu Yayınında
    Resim modu:Standart

Arka ışık:13
    parlaklık:0
    kontrast:95
    netlik:53
    renk:53
    ton:Y50K50
    Dijital temiz görünüm:kapalı:
    Auto motion plus:kişisel (bulanık azaltma:0,titreme azaltma:0 ,led net hareketli görüntü:kapalı)
    Yerel karartma :standart
    kontrast iyileştirici:kaplı
    hdr modu:kapalı
    film modu:kapalı
    renk tonu:standart
    Beyaz dengesi: Hepsi 0
    salt rgb modu:kapalı
    Renk alanı:kişisel(renk:kırmızı,kırmızı:50,yeşil:10,mavi:0)

Youtube ,internet,dizi,film kullandıgım ayarlar.
    Resim modu:Film modu
    Arka ışık:12
    parlaklık:0
    kontrast:95
    netlik:0
    renk:50
    Ton:Y50K50
    dijital temiz görünüm:kapalı
    Auto motion plus:kişisel(bulanık azaltma:0,titreme azaltma:0 ,led net hareketli görüntü kapalı)
    yerel karartma düşük
    kontrast iyileştirici:kapal
    hdr:kapalı
    Renk tonu:kırmızı1
    Beyaz denegesi 2 nokta,G-ofseti:1 20 nokta ayarı,aralık:%5,kırmızı 10,yeşil:10,mavi:10

Renk alanı ayarı kişisel,renk:50,yeşil:10,mavi:0

• Youtube ve facevideo uygulamaları açılmıyor bunun sebebi ne olabilir? Normalde açılıyordu. Fakat bugün fark ettim uygulamlar çalışmamaya başlamış 🤔

• hidalgo_51 H kullanıcısına yanıt
    ayarlardan destek ya da genel de smart hub sıfırla seçeneği var, onu seç tekrar dene.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Uygulmayı yeniden kurmayı denedim sorun çözüldü ama neden böyle olduğunu anlayamadım. Teşekkürler ilgin için 👍🏼

• Digi_think D kullanıcısına yanıt
    Program ile kanak duzenleme yaparken kanallari silmeden once nasil bir kanal oldugunu gosteren ekran goruntusu veren gosterdikten sonra silebilecegim bir program varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Program ile kanak duzenleme yaparken kanallari silmeden once nasil bir kanal oldugunu gosteren ekran goruntusu veren gosterdikten sonra silebilecegim bir program varmi

Ben o sorunu tvnin karşında programı kullanarak çözdüm. Listeden düzenleyeceğim kanalın ne olduğunu anlamamışsam yani nasıl bir kanal olduğunu, önce tvde o kanala bakıp notebookda ona göre düzenledim.
  • Digi_think D kullanıcısına yanıt
    Pekin uyduda olduğu da cam modul kanallarınıda usb ye aktarabiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 24 Kasım 2017; 20:58:36 >
  • kanal listesini rardan cıkartıyormuyuz.chansort programı file not found veriyor.
  • Bir sorum olacak..Yaklaşık 1 hafta önce 55mu9000 aldım ve genelde memnunum tv den..kablosuz iletişim özelliği çok hoşuma gitti..örneğin tv salonda ama başka bir odadaki masa üstü bilgisayarımda youtube açtığımda youtube ekranında "tv de oynat" diye bir seçenek çıkıyor ve seçip okeylersem odadaki pc mdeki görüntü ortak ağ üzerinden tv mde açılıyor..muhtemelen bu youtube da olan bir özellik sayesinde tv de desteklediği için oluyor..peki bu özellik her hangi bir media player da da varmı dır acaba..pot player ı kurcaladım bulamadım..istediğim şey pc imde media playerdan açtığım filmi aynı yöntemle tv ye aktarmak..tabi tv de de aynı media player ın uygulamalar bölümünden indirilebilir olması gerekli galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 25 Kasım 2017; 23:4:29 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.