slm iyi gunler Programlardan size lazım Olanı Bu MS Hotfix Common Direk Yuklemek isterseniz BURDAN (160 Mb) Win7 için Fn Tuş Fonsiyonunu Düzeltmeye yarayan budur
selamlar.
ben de bu cihazı dün aldım. şimdi itunes ile müzik dinlerken bir ses gelmeye başladı cihazdan, fan çalışıyor sanırım.
ama ses kesik kesik, böyle "ciiy ciiy ciiy" diye, bilmem anlatabildim mi
herkesin böyle mi fanı acaba? gerçi sıcak filan da değil, gayet serin şu an cihaz ama, bir sorayım dedim.
teşekkürler şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: ByBilir
slm iyi gunler Programlardan size lazım Olanı Bu MS Hotfix Common Direk Yuklemek isterseniz BURDAN (160 Mb) Win7 için Fn Tuş Fonsiyonunu Düzeltmeye yarayan budur
sağolasın
merhaba bende bu samsung n150 den aldım windows7 ile aram pek iyi değil belki ondandır. webcami bir türlü çalıştıramadım görüntü alamadım. aygıt yöneticisinde webcam gözüküyor ama bilgisayarımda ve denetim masasında webcam gözükmüyor. bir programla görüntü almayı denedim aygıt yok diyor. fonksiyon tuşlarını kontrolettim kullanım klavuzuna baktım webcam ile ilgi bişeler bulamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: endofdark
merhaba bende bu samsung n150 den aldım windows7 ile aram pek iyi değil belki ondandır. webcami bir türlü çalıştıramadım görüntü alamadım. aygıt yöneticisinde webcam gözüküyor ama bilgisayarımda ve denetim masasında webcam gözükmüyor. bir programla görüntü almayı denedim aygıt yok diyor. fonksiyon tuşlarını kontrolettim kullanım klavuzuna baktım webcam ile ilgi bişeler bulamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler
bilgisayar ile hazır gelen ''Cyberlink'' diye program var masaüstünde;oradan görüntü alabilir değişik efektler uygulayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: foramencanalis
baki; bilgisayar ilk defa açıldığında ( ilk aldığın zaman )recovery noktası alıyor yani sıfır noktasında bi geri yükleme noktan var zaten,gerek duyduğunda bilgisayar açılırken f4 tuşuna basarsan bu noktaya geri yükleyebilirsin formata gerek kalmaz.. İlla format atmak istiyosan,en az 4gb'lik bi usb flash belleğe ve işletim sistemi cd'sine ihtiyacın var,detaylı bi şekilde format atılmasını anlatmamı istersen söylemen yeterli.. + bazı programlarla ile win7 starter edition'da arka plan değişimi yapabilirsiniz,ama program olmadan değişim yapmanız için windows sürümünü yükseltmeniz gerekli.. @ertoxin; vatanda %12 ind+ 5 taksit devam ediyor bimeks'te de yanılmıyosam aşağı yukarı aynı fiyat var
sağolun...
Arkadaşlar Facebooktaki Flash tabaanlı Farmville gibi oyunlarda kasmalar oluyormu ? Birde HD filim izleyen oldumu acaba içinizde N150 ile ? nasıl performansı ?
Netbook alma konusunda şu sıralar çok kararsız kaldım. Asus 1005, n150 2gb250gb olanı ve daha düşük fiyatlı LG'ler. Açıkçası hem görüntüsü hem de özellikleri bakımından bu model çok hoşuma gitti. Bu sayfayı sık sık takip edeceğim alana dek ve aldıktan sonra da gözlemlerimi yazacağım mutlaka. Verdiğiniz bilgiler için şimdiden sağolun arkadaşlar.
Selam Alan ve Almayı Düşünen herkes için Bir Karar Noktası Sayfası olsun istedim. Daha evvel bende ASUS ee pc serisi Kullandım Bilinci Tüketici Olalım Markaya göre değil Özelliğe para Verelim Asus eepc 1005HA 720 TL N150 680 TL Özelliklere bakalım işlemic Samsungta n450 Asusta n 280 tabiki samsung Ram Asus ta 2 samsungta 1 (değişitrilebilir) Harddisk Samsung ta 160 asusta 250 sonucta taşınabilir harddisklerde var işlemciyi değiştirmezsiniz kolay kolay ama harddisk lazımsa usb harddisk 1gb yetmez derseniz kolayca 2gb gecersiniz Sonuc Asus kaliteli ama düşük Kaliteli eski modeli bizim N150 den daha zyıd performansı düşük ne olcak şimdi siz karar verin
quote:
Orijinalden alıntı: rasit019
Arkadaşlar Facebooktaki Flash tabaanlı Farmville gibi oyunlarda kasmalar oluyormu ? Birde HD filim izleyen oldumu acaba içinizde N150 ile ? nasıl performansı ?
Yokmu HD MKV formatında filim izliyen yokmu Farmville oynıyan N150' de ?
n150 2gb ram 250 harddisk olanını kullanıyorum ve deneme amaçlı farm frenzy oyununu oynadım bi süre herhangi bi sorun olmadı bana göre. bilgilerinize..
quote:
quote:
Yokmu HD MKV formatında filim izliyen yokmu Farmville oynıyan N150' de ?
Film konusunda yardımcı olamıyacağım ama flash tabanlı oyunlarda hiç bir problem yok. Farmwille+winamp+google chrome download+4 tane google chrome sekmesinde çalıştırıyorum bilgisayarı,hiç bir problem olmuyor.
Samsung N150 var, ayrica Toshiba 40LV655 LCD var. Netbooku LCD'ye baglayabilme imkanim var midir? ya da nasil yapabilirim?
bir vga kabo işinizi görür,bende n150 imi seg lcd tv ile kullanıyorum.
Sagolun Takip eden sorulara Zamanında Hızlı Cevap Veren hekese. Amacımız Bu Modeli Tanıtmak (Yeni alacaklara 2gb ram 250gb harddiskli modeli öneririm) 100 TL Farkla daha fazla kapasiteli vir n150 sahip olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: ByBilir
Sagolun Takip eden sorulara Zamanında Hızlı Cevap Veren hekese. Amacımız Bu Modeli Tanıtmak (Yeni alacaklara 2gb ram 250gb harddiskli modeli öneririm) 100 TL Farkla daha fazla kapasiteli vir n150 sahip olursunuz.
Uzun süredir bu başlığı takip ediyorum eskiyen laptopumun yanına bi netbook almalıyım dedim kararımı samsung n150'nin 2 gb ram 250 gb harddisk olanından yana kullandım. Hızlıal.com'dan bonus kampanyasıyla aldım. Pazartesi kargoya verilecekmiş salıya elimde olur heralde. Buraya yorumlarımı eklicem alacaklara tanıtım amacıyla ben teknosada denemiştim birçok netbook denedim ama o beni ayrı bir çekti beni al diye bağırdı sanki sıradan netbooklardan daha üstün özelliklere sahip olduğuda bence kesin
Bende okullar kapanınca düşünüyorum.İşallah yine böle kampanyalar olur
2gb ram 250 hdd almaya karar verdim ancak şuan en uygun olan neresidir bilmiyorum.. vatandaki kampanyadan bahsediliyor ama baktım tükenmiştir diyor.. kampanya ne zaman başladı ne zaman bitti ve şuan en uygun alabileceğim yer neresidir yardımcı olursanız sevinirim..
@emirateş vatan'Da %20 indirim tekrar başlamış 607 tl'ye alabilirsin;Onun dışında bimeks'e de bakabilirsin. İnternetteki stoklarına bakma sen direk mağazaya gidip görsen daha iyi olur,reyona çıkardıkları ürünleri mağaza stoğundan kaldırıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: Emirateş
2gb ram 250 hdd almaya karar verdim ancak şuan en uygun olan neresidir bilmiyorum.. vatandaki kampanyadan bahsediliyor ama baktım tükenmiştir diyor.. kampanya ne zaman başladı ne zaman bitti ve şuan en uygun alabileceğim yer neresidir yardımcı olursanız sevinirim..
eğer bonus kartınız varsa ben hızlıal.com'dan 12 taksit %6 indirim fırsatıyla 710 liraya aldım ama hala kargo gelmedi 23 nisanın araya girmesi sebebiyle