Şimdi Ara

samsung navigasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung omnia pro 7320 telefonu var bende navking navigasyon cd'si yanında vardı yükledim ama haritayı açtımda ne yerimi buluyor nede istediğim adresi. ayrıca hata verip kapanıyor. samsung ve navking servisleriyle kaç defa görüşüp yapmaya çalışsamda olmadı. hatta tlefonun kullandıgı windows prg'dan dedi. servese göndermemi söylediler. açıkcası servese göndermek istemiyorum ne hamgi telefonumu göndersem servese dahada bozulup geri gönderiyorlar sizce ne yapayım Paylaş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKUZGUN -- 18 Mayıs 2011; 0:50:06 >

• Benim eniştemin telefonuda internetsiz bağlanmıyordu.Telpa'nın sitesinden ne denediysem olmadı.Açık havada 20 dk beklememe rağmen navigasyon konumu bulmuyor ve Afrika'yı gösteriyordu.
    Samsung konuları ölü olduğu için yardım eden bir Allah'ın kulu yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

açık havada denedin mi?

demek istediğim evin içindeyken navigasyon çalışmaz.

denedim hocam . hatta internete baglanın güncelleme yapılsın dediler komşunun evinin önünde internete baglandım güncelleme filan hepsini yaptı ama haritayı yakınlaştırırken veya adres yazıp yol haritası çıkartmasını istediğimde hata veriyor ve kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Benim eniştemin telefonuda internetsiz bağlanmıyordu.Telpa'nın sitesinden ne denediysem olmadı.Açık havada 20 dk beklememe rağmen navigasyon konumu bulmuyor ve Afrika'yı gösteriyordu.
    Samsung konuları ölü olduğu için yardım eden bir Allah'ın kulu yoktu

4 defa konu açtım 1 kişi yardım etmedi

internette denemedim ama internetsiz kullanabilirsiniz dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.