Şimdi Ara

Samsung NC10, Samsung NP N310 NETBOOK mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Netbook alacağım Samsung almaya karar verdim. Ancak 2 ürün arasında kaldım kullananlar yardımcı olabil mi acaba?
    NC10 ve NP N310?

• Anladığım kadarıyla NC10'un tek artısı Bellek hızının 667 Mhz. olması. N310 ise 553 Mhz. bu fark gözle görünür bir fark yaratır mı acaba?

Ayrıca LG X130'u inceledim şimdi hemen hemen özellikleri N310 ile aynı fiyatı ise baya bi düşük?? öneren var mı? LG'de bluetooth yok Bellek hızı 800 Mhz.

N310 ise Chip'in testinden 5 üzerinden 5 almış..!!

karar veremiyorum..
  • NC10'un tek artısı bellek hızı? Dikkatli bakmamışsınız. NC10 6 hücreli, NP N310 ise 4 hücreli pile sahip ki netbooklardaki en önemli özellik nerdeyse pil süresi...
  • doğru N310 sonradan çıkmış bir ürün olmasına rağmen 4 hücreli yapmışlar..ne bileyim bu 310'a kanım ısınmıştı ama pil ömrü önemli tabiki..

acaba film izlemede bir sıkıntı olur mu?
  • Bir NC10 sahibi olarak ve almadan önce 2 model arasında kalmış biri olarak NC10 tavsiye ederim. Birde başka Samsung Netbook modelleri çıkmış. Onları da incelemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Kasım 2009; 12:57:15 >
  • yeni modellerine bi bakarım.

peki NC10'un film izlemede sıkıntı yaşatıyor mu pulstar?? ben NC10 da karar verirsem lacivertini düşünüyorum zaten.!!
  • sıkıntı yasatmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcinonel

yeni modellerine bi bakarım.

peki NC10'un film izlemede sıkıntı yaşatıyor mu pulstar?? ben NC10 da karar verirsem lacivertini düşünüyorum zaten.!!

Hiç film izlemedim.İzleyeceğimi de düşünmüyorum. Bu küçük ekrandan hiç keyif alamam. Deneme amaçlı olarak birkaç dizi seyrettim. Problem yoktu.

Bir TOSHIBA laptop'ım var parlak ekran. Film mi seyrediyorum, kendimi mi seyrediyorum anlamadım.

Masaüstü PC'imde 20" LG monitör var filmleri onda seyrediyor(d)um. 22" SEG marka TV aldım, ara bağlantı yaptım. Yansımasız fakat daha parlak bir görüntü oldu. Filmleri onda seyrediyorum. Monitörde ise dizileri seyrediyorum. Aynı TV'a NC10'u da deneme amaçlı bağladım ve o an hard disk'e yüklü 2 tane dizi denedim. Görüntü gayet şıktı.

• bende de NC10 var ve bir kaç aydır izliyorum ara sıra DivX falan hiç sorun olmuyor.
  • Netbookların üç aşağı beş yukarı hepsi aynıdır. Bence en belirleyici husus @visceroid'in de dediği gibi pil ömrüdür ki bu konuda NC10 en başarılı modellerin başında geliyor. Ayrıca 720p dahil filmlerde herhangi bir sorun yok. Evet, küçük ekranda film seyretmek çok da keyifli olmaz ama örneğin otobüste 15.4" lik dizüstünü kullanmak da o kadar kolay olmaz :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanoz2000 -- 28 Kasım 2009; 21:27:18 >
  • verdiğiniz bilgiler için tşk.arkadaşlar. ben zaten netbook'tan film izlemeyi düşünmüyorum. amacım netbook'tan VGA ile LCD Tv'me bağlayıp tv'den film izlemek.:):)
    neyse sanırım kararımı NC10'dan yana kullanacağım..!!
  • Arkadaşlar, NC10 almaya karar veripte piyasada bulamayan varsa
    benim ilanıma bir göz atsınlar, ilan cuma gününe kadar satışta olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_36192174/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.