Şimdi Ara

samsung not 2 mi yoksa s3 ü mü karar veremedim.yardım rica ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker burak

ben niye saptırayım ? ben olanı söyledim sen rahatsız oldun

16gb hafıza kartlarının 25-30 TL olduğu bu zamanda 16gb lık modeli ile 32gb lık modeli arasında 200TL bulunan ürünü almak ve firmaya kar sağlamak ne derece doğru ? senin gibi pek çok bilgisiz ve duyarsız insan bu aletlere para verdiği için firmalar da üretiyor kar etmek için.. hafıza kartı slotu olması da optimum çözüm değil ama hiç yoktan iyidir.. dahili hafızayı kullanmak daha iyidir her zaman ama 32gb bile yeterli değil bu aletler için.. kusura bakma yorumumu beğenmek zorunda değilsin ama gerçekler böyle malesef :) yıl 2014 olacak 1 ay sonra.. beğenmediğiniz nokia n8 bile kaç sene önce 16gb dahili hafıza ve kart slotuyla gelmiş vs vs daha bir sürü şey yazarız.. bunların cevabını verebilirsen ben saptırdım diyelim

N8 kullanıcısı olarak doğru söylediğini söylemeliyim herkesin takoz dediği telefonda 16gb hafıza hafıza kartı yuvası micro usb hdmı vs vs özellikler var her ihtiyacımı karşılıyor benim konuya gelirsek note 2 derim ben

• not 3 almak gibi bir durumum var.eğer olmazsa not 2 alıcam.kararımı verdim.bu arada aranızda atışıp birbirinizin kalbini kırmayın.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
  • s3 ün ekranı kırıldığı için komple değiştirmektense note 2 ye geçtim geçen hafta, almadan önce çok büyük telefon falan diyordum ama kesinlikle alışıyorsun. Ayrıca cihazlar arasında hız farkıda bariz hiç düşünmeden note2 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

s3 de kasmalar olur 1 gb ram az artık android için note 2 al samsungun efsane telefonlarından biri en sorunsuz telefonlar arasında

• Note 2 al tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yorumlarınız için.oldukça yararlı oldu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.