Şimdi Ara

samsung not 2 mi yoksa s3 ü mü karar veremedim.yardım rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

özellikler ve kullanış bakımından hangisi daha iyi.şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

• Paran vaesa note 3 al tabi note 2 de güzel kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunforgettable

Paran vaesa note 3 al tabi note 2 de güzel kullanıyorum memnunum
    not 3 açıkçası pahalı geldi.not 2 yada galaksy s3 alıcam.ikisinden birisini.not 2 ye sanki biraz daha yakınım.bu arada s3 ile kıyaslanırsa hangisi daha iyi?
  • note2 al dostum pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

note2 al dostum pişman olmazsın
    Açıkçası Note 2. Ben note2'de piksel göremiyorum ki zaten gittiler note3 de Full HD yaptılar cihaz yine adam gibi hızlı çalışamıyor ekran yüzünden. O işlemciyi o tasarımı koy note2 ye daha değiştirirsem telefonu ama işte tüketim çılgınlığı gibi geliyor bana
  • 1300 civarı g2 varken ikisini de ekleyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

1300 civarı g2 varken ikisini de ekleyin bence
    dostum note 3 tek gecerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    16gb hafızası artırılamayan heleki 60fps video çeken cihazı bedava verseler almam alsam da zaten kullanamam :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

16gb hafızası artırılamayan heleki 60fps video çeken cihazı bedava verseler almam alsam da zaten kullanamam :)))
    note2
  • Eğer ikisi arasında kaldiysan note 2 al derim.

• ikisi arasındaysan açık ara tabii ki note 2 al ama ben note 3ü tavsiye ederim genede

• quote:

Arkadaşım kullanıyor içinde 62 uygulama var ve 4gb boş yeri var ve 3 tane 1.5gb lık oyun var

ben de onu diyorum bak senin de söylediğin gibi başka da bişey koyamazsın o telefona :)

note 2 kullanıyorum 23 uygulama 44 oyun var real racing 3 nfs most wanted real boxing virtua tennis dead trigger 2 vs dahili hafızada toplamda 7.5 gb sadece oyun ve uygulamaların kapladığı alan.. orada ne fotoğrafa ne hd videoya ne başka bişeye yer var bence sen tıkıştırırsın arkadaşın sıkıştırır bilemem ancak ben extra 32 gb a hafıza kartı sayesinde sahibim ;) toplamda 48 gb ın yüzde 70 ini kullanıyorum ve bunlar elimin altında olmasını istediğim şeylerin toparlanmış hali kaldı ki dediğim gibi 1080p 60fps çeken alete 16 gb ın yeteceğini iddia etmen son derece saçma o full hd ekranda full hd film vs dahi izleyemeyeceksem yükleyeceklerimi yükleyip kalan hafızaya fhd video çekmekten imtina edeceksem (ki dediğin kalan 4gb a yarım saat civarı 30fps fhd video ancak çekersin) yetersiz hafıza yüzünden ben o alete para vermem sen verirsin orası ayrı konu

kusura bakma ama herkes biliyor bir sen ve arkadaşın bilmiyor demekki o alete 16gb yetmediğini

g2 nin sadece 32gb olanı para eder o da 1800 e alınır mı note 3 dururken ? tartışılması gereken asıl soru bu :))) ve hatta hatta bırak 1600 ü 1300 tl olsa g2 16 gb "ben" almam umarım anlamışsındır ki zannetmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 20 Kasım 2013; 22:56:38 >

• quote:

ben de onu diyorum bak senin de söylediğin gibi başka da bişey koyamazsın o telefona :)

note 2 kullanıyorum 23 uygulama 44 oyun var real racing 3 nfs most wanted real boxing virtua tennis dead trigger 2 vs dahili hafızada toplamda 7.5 gb sadece oyun ve uygulamaların kapladığı alan.. orada ne fotoğrafa ne hd videoya ne başka bişeye yer var bence sen tıkıştırırsın arkadaşın sıkıştırır bilemem ancak ben extra 32 gb a hafıza kartı sayesinde sahibim ;) toplamda 48 gb ın yüzde 70 ini kullanıyorum ve bunlar elimin altında olmasını istediğim şeylerin toparlanmış hali kaldı ki dediğim gibi 1080p 60fps çeken alete 16 gb ın yeteceğini iddia etmen son derece saçma o full hd ekranda full hd film vs dahi izleyemeyeceksem yükleyeceklerimi yükleyip kalan hafızaya fhd video çekmekten imtina edeceksem (ki dediğin kalan 4gb a yarım saat civarı 30fps fhd video ancak çekersin) yetersiz hafıza yüzünden ben o alete para vermem sen verirsin orası ayrı konu

kusura bakma ama herkes biliyor bir sen ve arkadaşın bilmiyor demekki o alete 16gb yetmediğini

g2 nin sadece 32gb olanı para eder o da 1800 e alınır mı note 3 dururken ? tartışılması gereken asıl soru bu :))) ve hatta hatta bırak 1600 ü 1300 tl olsa g2 16 gb "ben" almam umarım anlamışsındır ki zannetmiyorum :)

O senin kullanım tarzın herkes farklı kullanır bana da 16 yeter diyorum

• Ikisi arasindan kesinlikle note2 al , samsungun en iyi segmenti note , samsunda ya note serisi alicaksin ya da hic bulasmayacaksin samsunga

ilk mesajımda da farklı bir görüş belirtmedim ki zaten

parmak sallamaya gerek yok sonra o parmakla başka şeyler yaparlar
  • quote:

ilk mesajımda da farklı bir görüş belirtmedim ki zaten

parmak sallamaya gerek yok sonra o parmakla başka şeyler yaparlar

seviyene inmeyeceğim

yukarıda olduğunu mu zannediyosun ki

her neyse zannetmeye devam edebilirsin... :) bir dahaki sefere de insanların yazdıklarını okuma ve ne demek istediklerini anlama zahmetini göster böyle özelliklerin yoksa da telefona vs ye para harcayacağına ve forumlarda vakit kaybedeceğine bu özelliklerini geliştirmeye harca o paraları ve zamanı

seninle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum üzgünüm ayrıca parmak öyle değil böyle sallanır bilmiyorum görebildin mi ?

konuyu saptıran ve saçmalayanlardan onlar adına özür dilerim konu sahibinden.. s3 mü note 2 mi konusuna lg reklamı yaparcasına lg önermek.. hele ki alınmaması gereken bir modeli önermek ne kadar doğru karar sizin..

kalın sağlıcakla

• quote:

her neyse zannetmeye devam edebilirsin... :) bir dahaki sefere de insanların yazdıklarını okuma ve ne demek istediklerini anlama zahmetini göster böyle özelliklerin yoksa da telefona vs ye para harcayacağına ve forumlarda vakit kaybedeceğine bu özelliklerini geliştirmeye harca o paraları ve zamanı

seninle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum üzgünüm ayrıca parmak öyle değil böyle sallanır bilmiyorum görebildin mi ?

konuyu saptıran ve saçmalayanlardan onlar adına özür dilerim konu sahibinden.. s3 mü note 2 mi konusuna lg reklamı yaparcasına lg önermek.. hele ki alınmaması gereken bir modeli önermek ne kadar doğru karar sizin..

kalın sağlıcakla

Konuyu saptıran ben miyim sen mi

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

kalın sağlıcakla

Konuyu saptıran ben miyim sen mi

Alıntıları Göster
    ben niye saptırayım ? ben olanı söyledim sen rahatsız oldun

16gb hafıza kartlarının 25-30 TL olduğu bu zamanda 16gb lık modeli ile 32gb lık modeli arasında 200TL bulunan ürünü almak ve firmaya kar sağlamak ne derece doğru ? senin gibi pek çok bilgisiz ve duyarsız insan bu aletlere para verdiği için firmalar da üretiyor kar etmek için.. hafıza kartı slotu olması da optimum çözüm değil ama hiç yoktan iyidir.. dahili hafızayı kullanmak daha iyidir her zaman ama 32gb bile yeterli değil bu aletler için.. kusura bakma yorumumu beğenmek zorunda değilsin ama gerçekler böyle malesef :) yıl 2014 olacak 1 ay sonra.. beğenmediğiniz nokia n8 bile kaç sene önce 16gb dahili hafıza ve kart slotuyla gelmiş vs vs daha bir sürü şey yazarız.. bunların cevabını verebilirsen ben saptırdım diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 22 Kasım 2013; 20:45:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.