Şimdi Ara

Samsung not 3 N9000Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung not 3 telefonuma not 7 rom atıcam rom nerden indirebilirim nasil atabilirim bilgisi olan varmı?

• Şuraya bi bak bakam bi:
    https://androidmakale.com/samsung-galaxy-note-7-orijinal-rom-indir-tum-modeller/

Yalnız biraz varez bir siteye benziyor bende reklam engelleyici var birşey olmadı dikkatli ol. Virüs mirüs yeme.

Artı ben bu işlerden hiç anlamam sadece indirme yeri gösteriyoum.
  • Xda developersa bak sadece orada ablatila lara guven gerisi bos telefonu yok etme riski cok buyuk bir arabende romlara baktiydim dogrudurust clisan bir rom yoktu odonmde note 3 icin ayrica note3 exynos surumune baska rom kirmak zor cunku exynos kapali bir ekosistem note 7 romuna gelince muhtemelen note 7 romu 64 bit islemciye gore yazilmistir ve note 3 un islemcisi 32 bit yani aslolan sey muhtemelen note 7 gorunumlu note3 olacak note 7 de olup 3te olmayan sensorler calismicak note 3 te olan ve note 7 de olanlarda calismicak eger sorunsuz diyorlarsa buyuk olasilikla note3 e note7 temasi atilmis halidir.
  • Arkadaşlar samsung not 3 N9000Q Telefonuma rot ladım fakat Twrp recorvey ekranı gelmiyor.Ekran resimdeki gibi kalıyor bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürlerSamsung not 3 N9000QSamsung not 3 N9000Q

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.