Şimdi Ara

Samsung Note 10.1 Internet Explorer???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mebsis adlı internet sitesine giriş yaptıktan sonra başvuru onayları vs tarzı sayfalara erişemiyorum tablet ile.. sadece ie tarayıcı ile açılıyormuş.aynı şekilde pc de de sadece ie ile açılıyor.

böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen varmı?
    bilgisayarda chorem için eklenti var ie tab diye ama tabletlerde bulamadım..

yardımcı olursanız sevinirim

• Konu Günceldir, Lütfen Yardım Edin
  • Androide ie olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur biliyorum ancak bir çözüm yolu yokmudur hocam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

doğrudur biliyorum ancak bir çözüm yolu yokmudur hocam acaba

Sanmiyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

doğrudur biliyorum ancak bir çözüm yolu yokmudur hocam acaba

Sanmiyorum hocam

teşekkürler hocam, bilenler varsa lütfen yardımcı olun :)
  • IE 'de calisma mantigi nedir bilmiyorum. Ama soyle bir yontem deneyebilirsiniz:
    Dolphin Browser'i yukleyin, ayarlardan tarayici kimligini IE ile ayni yapin. Hazir olarak IE var mi bilmiyorum. Eger yoksa custom'i secin ve suradaki adresten hangi surumun Agent'ini istiyorsaniz onu yazin.http://www.useragentstring.com/pages/Internet%20Explorer/

ORN: IE 10.6 surumunun kimligi:
    Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.6; Windows NT 6.1; Trident/5.0; InfoPath.2; SLCC1; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 2.0.50727) 3gpp-gba UNTRUSTED/1.0

Edit: Denedikten sonra gelismeleri yazarsaniz diger arkadaslarda faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xulavi -- 10 Ekim 2013; 0:12:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xulavi

IE 'de calisma mantigi nedir bilmiyorum. Ama soyle bir yontem deneyebilirsiniz:
    Dolphin Browser'i yukleyin, ayarlardan tarayici kimligini IE ile ayni yapin. Hazir olarak IE var mi bilmiyorum. Eger yoksa custom'i secin ve suradaki adresten hangi surumun Agent'ini istiyorsaniz onu yazin.http://www.useragentstring.com/pages/Internet%20Explorer/

Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.6; Windows NT 6.1; Trident/5.0; InfoPath.2; SLCC1; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 2.0.50727) 3gpp-gba UNTRUSTED/1.0

Edit: Denedikten sonra gelismeleri yazarsaniz diger arkadaslarda faydalanabilir.

dolphin browser ı yükledim ancak ayarlar kısmında dediğinz kısım yok

cihaz belirttiğim üzere note 10.1 :S

• quote:

quote:

Hangi versiyonu yuklediniz bilmiyorum ama direk dolphine browser diye arattiginizda cikan ilk sonucu yukleyin. Uygulamanin en altinda 3 tane yatay cizgi var. Oraya tikladiktan sonra Ayarlar -> Kullanici Aracisi -> Ozel diyerek yukaridaki verdigim bilgileri yazin.

Eskiden Dolphin'in tablet icin de ayri bir uygulamasi vardi, sanirim simdi ikisinide birlestirmisler. Anlamadim. Eski uygulama daha guzeldi. Siz soylediklerimi yapin. Bakalim o sekilde calisacak mi?

• quote:

quote:

quote:

Hangi versiyonu yuklediniz bilmiyorum ama direk dolphine browser diye arattiginizda cikan ilk sonucu yukleyin. Uygulamanin en altinda 3 tane yatay cizgi var. Oraya tikladiktan sonra Ayarlar -> Kullanici Aracisi -> Ozel diyerek yukaridaki verdigim bilgileri yazin.

Eskiden Dolphin'in tablet icin de ayri bir uygulamasi vardi, sanirim simdi ikisinide birlestirmisler. Anlamadim. Eski uygulama daha guzeldi. Siz soylediklerimi yapin. Bakalim o sekilde calisacak mi?

anladım demek istediğinizi özel diyince bir boşluk çıkıyor sanki isim girmemiz gibi gerekn bir yer ozaman oraya gireyim ben bilgileri haber veririm burdan :)

• Xulavi kullanıcısına yanıt
    malesef olmadı denedim verdiğiniz kodu, başka kod da denedim olmadı :S eğer sizlerde deneyip olursa yazın lütfen

teşekkürler hocam
  • Aynı sorun malesef bende de var ve sırf bu embesil web developer'ların IE zorunluluğu yüzünden Android tablet alamıyorum. Muhtemelen arkadaşın sorunu User-agent uyumsuzluğu değil rendering motoru sorunu. Bildiğim kadarıyla Maxthon, Dolphin IE'nin MSHTML motorunu kullanamıyor. Sorun burada. Android'de IE ile MSHTML uyumlu tarayıcı bekliyorum bende.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    eğer çözüm bulursanız lütfen banada haber verin pm atarsanız sevinirim
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Maalesef aklima baska bir cozum gelmiyor. Eger bulursam burada paylasirim.

Ek: Maxthon Browser'i denediniz mi?

Ek2: Her iki browser icin User Agent kismina aynen sunu yazip dener misiniz birde?
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xulavi -- 12 Ekim 2013; 1:28:16 >
  • Xulavi kullanıcısına yanıt
    yarın deneyeceğim teşekkürler ilginiz için :)
    diğer tarayıcıyı da denemiştim olmamıştı
  • Buldun mu bir cözüm kardesim.

• malesef bulamadım
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Kola gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.