Şimdi Ara

Samsung note 2 kararsızlık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin iyi geceler.Arkadaşlar samsung galaxy note 2 almayı düşünüyorum ve beni 2-3 sene idare etmesini istiyorum lakin note 3 çıkmasıyla bazı endişelere kapılıyor insan.Sizce note 2 eskidimi veya alınabilitesi varmı hala görüşlerinizi bekliyorum.
    Not:galaxy note 2 almamın nedeni s-pen olması.

• Telefonu nasıl kullanıcaksın onu söyle anca öyle bi yorum yapılır , oyun,internet,video,not vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 8 Ekim 2013; 2:49:53 >
  • Pardon hocam genellikle offıce programları- mail -internet -oyun- (asıl amacımda s-penin kullanılabilirligi yani parmakla yazmayı pek sevmediğimden mail atarken ve offıce programlarıyla çalışırken s-pen ile daha rahat ediceğimi düşünüyorum yoksa LG g2 alırdım :) Note 3 ün speniyle çok bariz bir fark varmıdır aralarında ?
  • 1000 TL sıfır gibi garantili 2. el Note 2 al bak keyfine
  • Note 2 hala alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bende alınır taraftarıyım ama tabuları yıkmak için bir kaç görüş almak istedim tşkler .:)
  • Alinmaz diye birsey yok her iyi telefonu alabilirsin yani bende s3 var gayetde guzel neyi kotuki

Note 3 cikti diye note 2 eskidi diyemeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam sağolun yorumlar için 2.el garantili temiz bir note 2 bulursam alıcam direk bulamazsam bayram günü belki indirim olur güzel bir fiyata almayı planlıyorum.
  • Çok oyun düşkünüysen güncel ağır oyunlar zorlar yoksa 2-3 yıl gider.

• Al rahatça idare eder hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.