Şimdi Ara

samsung note 3 ve farklı imei olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung note 3 almayı planlıyorum...2 aylık dediler...tel i gördüm inceledim bayaa da temiz...garantili diyor ancak ithalatçı firma garantili...

ancak tel in arkasında yazan imei numarasını BTK'da sorgulatınca kayıtlı değil diyor ama *#06# yazıp da ekrana gelen imei no'yu sorgulatınca IMEI NUMARASI KAYITLI "ithalat yoluyla kaydedilen IMEI - üretici nokia corp. nokia 6630 model bilgileri RM-1" çıkıyor...

ithalatçı firma başka bir tel'in imei no sunu kullanmış sanırsam.....nette bayaa araştırdım bu sorunla karşılaşan çok var...anladığım kadarıyla böyle bir şey olmuş....başıma iş açar mı?

nokia 6630'un gerçek sahibi gün olur da kendi IMEI no'sunu BTK'ya iletirse bu tel'i kapatırlar mı....
    kapanma gibi bir sorun yaşamamak için tel'i alır almaz kendi eski tel'imin IMEI no suna tanımlatabiliyor muyum....

• İthalatçı firma çakma imei atmaz.Direk kayıt yaptırır.Muhtemelen sizin cihaz ya replika, yada imei atılmış cihaz.Normalde sıkıntı olmaz orjnalse fakat Nokia 6630'un sahibi tutupta telefonu kullanmaya başlarsa bir gün imei iptal olur.
  • Kaçak telefon imei atılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak imei klonlama olmuş hemen kaçın oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Kaçak imei klonlama olmuş hemen kaçın oradan

aynen arkadasın dedigi gibi zaten once fiyattan sonrasında telefondan en sonda imeiden anlasılır telefonun ne olduguu...yanı sızın tel orjınal mi acaba ben note 3lere imei atılamıyor diye biliyorumm
  • Eğer BTK bu olayı anlarsa yani imei olayını birdaha cihaza kayıt yapılamıyor diye biliyorum hiç uğraşmayın derim ben

• Telefonunuza CPU z yükleyip özelliklerine bakım MTK vs işlemci gözüküyorsa replikadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrardan merhabalar...
    yazamadim çünkü satan cocuk faturasını getireceğim dedi ama henuz elime geçmedi...onu bekledim...
    ama sanırım dediğiniz gibi klonlama var sanırsam...
    yarın da faturayı bekleyeceğim bakalım nasıl olacak...faturanın gelmesi beni kurtarır mı peki? yoksa faturanın da pek anlamı olmuyor mu...

program yukleyip kontrol edin demişsiniz ama o kadar anlamıyorum şimdilik bu aletlerden:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.