Şimdi Ara

Samsung note 5 mi htc 10 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 5 ve htc 10 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım telefonu genel olarak müzik dinlemek ve dizi izlemek için kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KuuZGuuN K kullanıcısına yanıt
    Müzik dinlemek için Htc10, dizi seyretmek için note5. Artık hangisi ağır basarsa ondan fedakarlık edecekseniz. ;)

• müzik dinlerken de film seyrederken de sesten faydalanacaksın ayrıca htc 10 yeni nesil bir telefon ve çok daha sağlam bunlardan dolayı tabiki de htc 10

• quote:

Orijinalden alıntı: KuuZGuuN

Note 5 ve htc 10 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım telefonu genel olarak müzik dinlemek ve dizi izlemek için kullanıyorum

Her iki markayı da kullanmış biriyim.Eğer amacınız genel olarak müzik dinlemekse kesinlikle ama kesinlikle htc 10.Akıllara zarar bir sesi var, ben ne iPhone dan ne macbook dan ne de herhangi bir mp3 den böyle bir ses alamadım şu ana kadar sesi sonuna kadar açamıyorsunuz bile.Ayrıca içinden çıkan kulaklıklar 200-300 tl lik kulaklıklara taş çıkartacak cinsten.Kısaca müzik=HTC gelelim film konusuna burada biraz samsung öne geçiyor amoled den dolayı.Ancak benim şahsi fikrim amoled ekran çok abartı ve gerçekçi olmayan renkler veriyor ve beyaz başarımı iyi değil ne yazık ki.Onun dışında güncelleme, sense arayüzünün kalitesi, aliminyumun verdiği hissiyat gibi sebeplerden ötürü ben genel olarak htc 10 derim.O kadar para verip kimse aylarca güncelleme beklemek ve bloatware dolu bir arayüzü kullanmak istemez.Ancak şunu da belirtmek gerekir ki samsung kamerada çok iyi gerçekten yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Sonuç olarak ben htc 10 derim tercih size kalmış.Aralarında ekran olarak ahım şahım bir fark da yok ki sadece film izlerken ki dolby farkı bile yeter htc 10 almak için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung un hangi modelini kullandınız en son ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Samsung un hangi modelini kullandınız en son ?

Note 5 ve S6 kullandım kısa süreliğine note 5 daha çok hoşuma gitti iş telefonu biraz ama.Size tavsiyem note 7 bekleyin note 5 almak yerine yada 7 çıkınca 5 fiyatı düşer o zaman alın illa alacaksanız.Ancak bana kalırsa (amoled hariç) htc 10 her türlü üstün bir cihaz.Arttırılabilir hafıza, dolby ses kalitesi (Film izlerken çok fark ediyor özellikle) kasa kalitesi, güncelleme sıkıntısı olmaması ve kolay rom bulunması gibi sebeplerden ötürü 10 alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Samsung un hangi modelini kullandınız en son ?

Note 5 ve S6 kullandım kısa süreliğine note 5 daha çok hoşuma gitti iş telefonu biraz ama.Size tavsiyem note 7 bekleyin note 5 almak yerine yada 7 çıkınca 5 fiyatı düşer o zaman alın illa alacaksanız.Ancak bana kalırsa (amoled hariç) htc 10 her türlü üstün bir cihaz.Arttırılabilir hafıza, dolby ses kalitesi (Film izlerken çok fark ediyor özellikle) kasa kalitesi, güncelleme sıkıntısı olmaması ve kolay rom bulunması gibi sebeplerden ötürü 10 alın derim.

Ben zaten note 5 kullanmıştım. Çok sorun yaşadım ama ekranı bence çok başarılıydı. Helede beyaz tonu gayet iyiydi. İphone 5s in beyaz tonundan daha beyazdı.
    Şuan iphone kullanıyorum zaten. İphone'u satıp note 5 almıştım ama alışamadım. Cihaz ve servis çok sorun çıkarınca samsung la ugraşılmaz diyip iphone a geri dönüş yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence note5 alın, kalemiyle daha eğlenceli telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.