Şimdi Ara

Samsung Note Edge Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir hafta önce samsung note edge telefon aldım, son günlerde ekranın üst kısımlarına sert bastırınca ekrandan yapışkan sesi geliyor. Sanki dokunmatik ekranla içersindeki led ekranın içinde boşluk var ve sert bastırınca bir birine yapışıp ayrılıyor. Teknosada stantta duran telefonu inceledim onda da aynı sıkıntı var kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor. Boyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Kronik bir sıkıntı mı acaba telefonu yollamama gerek var mıdır?

• kardeşim konuyla ilgili nasıl bir yol izledin ?
  • Sizde varmi bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test edildi ayni sorun bende de mevcut

• Bu şekilde kullanıyorum, bir sonuca ulaşamadım hocam maalesef.
  • vedatmilor88 V kullanıcısına yanıt
    note edge ilk kavisli samsung telefonu olduğu için böyle sorunlar olması malum. sıkıntı çıkarmıyorsa göndermenize gerek yok.
  • Benimki de vicikliyor servis normal oldunu soyledi ama cam duserse ne olur dedigimde sessiz kaldilar. Hakem heyetine gidecegim. Ekrani kusurlu uretilmis. Onarimina sicak bakiyordum ama simdi kesin iadesini istiyorum ve samsung falan almiyorum rezalet tam anlamiyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama az once samsung da calisan bir arkadasimla gorustum getir ben halledeyim dedi 😊 sorun destekbilişim deymiş. Viciklamayi dinlettim hakli buldu. Bakalim yeni takilacak ekranda nasil olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.