Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Note7 fan edition,tertemiz,ful,bol hediyeli Satın Al 18 Mart 2020 23:21 1 1 Samsung Note7 fan edition,tertemiz,ful,bol hediyeli MerhabaCihaz başka telefon hediye geldiği için boşa çıkmıştır.Kullanması keyifli güzel bir modeldir.Kalemli modellerden özelliklerine göre en iyisi budur.Fiyat olarakda daha uygununu bulamazsınız.Note 5 alsanız 32 gb hafızası yeterli gelmez.Kart takamıyorsunuz ona.bundan sonrakiler ise uçuk fiyatlarda satılıyor.Bu modelle note 8 arasında ekran boyutu dışında temel hiçbir fark bulunmamaktadır.Araştırdım.Biliyorum.Uygun fiyata kalemli note 7 daha ne olsun.Cihaz genel olarak temizdir.Kılıfta kullanıldı.Vuruk,kırık yoktur.Belki gözle görünmeyen bir kaç kılcal çizik vardır.Önemsiz olarak.Şarjı normal kullanımda 1 gün ü çıkartmaktadır.Hızlı şarj özelliğide vardır.Garanti yok diye biliyorum.Faturası yoktur.Ful kutu içeriği ve 2 kılıf ile istanbulda elden teslim olur.Gelip bakarsınız.Ortak bir noktada buluşulur.görüşülür.Ölücüler uzak dursun.Özellikleri ve hele amoled 2k ekranı ile günümüz amiral gemilerine taş çıkartır.3.500 tl lik cihazlara rahmet okutur.VERİLECEKLERSamsung note 7 fan editionŞarj cihazı,kablosu,yedek kalem uçları,garanti belgesi,kullanım kılavuzu,kutusuHEDİYELERİki adet normal silikon kılıf,1 adet orjinal samsung kapaklı kılıf1 adet samsung kablosuz hızlı şarj standı.Ağırlık 167 gArttırılabilir Hafıza 256 GB'a kadarAssisted GPS (Baz İstasyon Destekli Küresel Konumlama Sistemi) YokBağlantı Hızı 42.2 MbpsBekleme Süresi Bekleme süresi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır, ürünün modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.Bluetooth VarBoyutlar 153.5 x 73.9 x 7.9 mmÇift Hatlı Var ( Tek İşlemcili )Dahili Hafıza 64 GBDahili Modem VarDokunmatik Ekran VarEkran Boyut Aralığı 5,5 - 5,9 inçEkran Boyutu 5,7 inçEkran Çözünürlüğü 1440 x 2560Ekran Renk Çözünürlüğü 16 MilyonEkran Tipi Süper AMOLEDE-mail Desteği VarEntegre Flaş VarEntegre Kamera VarGaranti Tipi İthalatçı GarantiliGörüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır )Göz Taraması VarGPS (Küresel Konumlama Sistemi) VarHafıza Kartı Tipi Micro SDHandsFree (Eller Serbest) Varİşlemci Kapasitesi 2,3 GHz Quad Core + 1,6 GHz Quad Coreİşletim Sistemi Android 7.1.1 (Nougat)İşletim Türü AndroidKablosuz Şarj VarKamera Çözünürlüğü Aralığı 8 - 12,9 MPKamera Çözünürlüğü 12 MPKamera Zoom (Yakınlaştırma) 3x, VarKlavye YokKonuşma Süresi Maksimum 25 Saat (4G ile)Mobil Bağlantı Hızı 4.5GMP3 Çalma VarNFC (Yakın Alan İletişimi) VarÖn (Selfie) Kamera Aralığı 5 - 7,9 MPÖn (Selfie) Kamera 5 MPPaket İçeriği Telefon, Şarj Adaptörü, Data Kablosu, Kullanma Kılavuzu, KulaklıkParmak İzi Okuyucu VarPil Gücü Aralığı 3000 - 3499 mAhPil Gücü 3200 mAhPil Türü Li-IonRadyo YokRAM Kapasitesi 4 GB RAMSAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 0.46 W/kg (Baş) 1.16 W/kg (Vücut)Ses Kayıt VarŞarj Girişi Micro USBŞebeke 850/900/1800/1900Telefon Hafızası VarTelefon Modeli Galaxy Note FETelefon Tipi Bar TipiVideo Kayıt VarVideo Oynatma VarWi-Fi 802.11 a/b/g/n/acYüz Tanıma YokZil Tipi Polifonik - MonofonikSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XİAOMİ NAVEE V40, SIFIR, 40KM MENZİL, ŞOK FİYATA LENOVO TAB P12, 12,7"DEV TABLET, HEDİYELİ, FULL KUTULU ACER NİTRO 5 AN515-46 YENİ NESİL,GARANTİLİ
1500 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XİAOMİ NAVEE V40, SIFIR, 40KM MENZİL, ŞOK FİYATA LENOVO TAB P12, 12,7"DEV TABLET, HEDİYELİ, FULL KUTULU ACER NİTRO 5 AN515-46 YENİ NESİL,GARANTİLİ