Şimdi Ara

SAMSUNG NP-N120 NETBOOK kullanan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsung modelı n120 şu an teknosalarda var 810 tl satıs fıyatı arkadaslar.
  • Forumun arama fonksiyonunu kullanarak N120, samsung n120 vs. gibi aramalarda bulamadığım konuyu google ile buldum, neden anlıyamadım.

Samsung N120'yi Ağustosun başlarında Teknosadan peşin 705 TL'ye satın aldım. Aslında niyetim NC10 idi ama bir üst modeli ile bu model arasında fazla bir fark olmadığından bu modeli satın aldım. Bu Netbook'u ablam için satın aldım ve hiç pişman olmadım. Klavye vs. gayet iyi.

Ancak sevmediğim yanı sağ taraftaki Shift tuşunun bulunduğu yer. Shift tuşunun olması gereken yerde <> işlevi gören tuş var. Hemen yanında Shift eklenmiş. Dolayısıyla hızlı bir şekilde yazı yazdığınızda Shift tuşuna bastığınızı zannederken <> yazısıyla karşılaşıyorsunuz.

Isınma, ses yoktu. Genel kullanım amacı İnternet ve Ofis programı. 1 GB ram fazlasıyla yettiği için ekleme yapmadım. Ki, Outlook 2003 e-mail programının içindeki maillerin boyutu 5 GB üzeridir ( işyerindeki mailleri buraya aktarmıştım ) . Ve genel olarak performanslı çalışıyor. Film olarak sadece orta kalite Divx denedim. Yüksek çözünürlükte bir deneme şansım olmadı henüz.

Pil olayını adam akıllı deneme şansım olmadı ama en azından 5 saat gittiği kesin. Kablosuz çekim kuvveti çok iyi diyebilirim. LG R400 Laptopun görmediği ya da zayıf çektiği yerlerde gayet iyi bir çekim seviyesi vardı.

Kısadacı, Nc10 yerine veya başka model laptop alacağım yerde bunu satın aldığım için çok memnunum. Ufak da bir çanta satın almıştım teknosadan. Adaptörsüz bir şekilde tam fit sığıyor ve taşıması vs. çok pratik. Kısacası, beklentiniz çok yükseklerde değil de, bir Netbook'un verebilecekleri ile sınırlı ise, satın alıp da pişman olacağınız hiç bir yanı yok. Bir de işlemdici Atom N280 - 1,66 Ghz. Yanlış bilgilendirilmediysem, bu işlemci hem yüksek çözünürlükte filmlerde başarılıymış hem de N270'e nazaran daha az enerji harcıyormuş. Çok teferruatlı olmamakla beraber önümüzdeki günlerde bir inceleme yayınlayabilirim bu netbook için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 16 Ekim 2009; 15:58:56 >

• su an ki fiyatı 765 lira teknosada. ekran cozunurlugu 1024x768 olmasına rağmen full hd yayınlarda basarılı. pil omru ise sureklı full hd fılm ızlendıgı takdırde 4 bucuk saat gidiyor( denendi ).
  • Hocam full HD mi dedin, HD ready olmasın yani 720p
    keşke oynatsa, ama benim bildiğim hiçbi netbook (şu an piyasada olanlar) fullhd oynatamıyor
    Yanlış anlaşılmasın N120 benimde şu an almayı düşündüğüm bi netbook, niyetim kötülemek değil
  • yok hocam 1080P gerçekten bı gun herhangi bi magazaya gidin ve deneyin isterseniz. Bnde ilk basta sızın gıbı dıyodum ama oynattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

samsung n120 ve nc10 ben de bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.bakalım yakında karar vericem.

İKİ MAKİNEYİ DE KULLANAN BİR YABANCI KULLANICI TEMEL FARKLARI ŞÖYLE İFADE ETMİŞ:

1.NC10 MAT;N120 PARLAK EKRAN.DIŞ ORTAMDA N120 YANSIMA SORUNU YAPABİLİR DENİYOR.ZEVK MESELESİ.

2.SES N120 DE ÇOK DAHA İYİ.

3.SAMSUNG NC10UN WİRELESSININ BİR PARÇA DAHA İYİ OLDUĞU SÖYLENİYOR.

4.N120NİN TOUCHPADİ VE ŞARJ SÜRESİ DAHA İYİ DENİYOR.

5.GÖRÜLEBİLİR ALAN NC10 DA BİRAZ DAHA FAZLA.

GENEL OLARAK DA NC10U DAHA İYİ BULMUŞ.

NC10 ile bu modelin çok küçük detaylar haricinde aralarında çok fazla fark olmadığını düşünüyorum.mağazadan alırken n120 ile nc10 arasında 200liralık fazladan bir fark vardı,kararımı etkileyecek yani n120 modeline fazladan 200lira vermemi gerektirecek çok fazla bir özellik olmadığını düşündüğümden nc10 da karar kılmıştım.Gayet memnunum diyebilirim.Bu fiyat farkının da n120'nin daha yeni bir model olmasından kaynaklandığını unutmamak gerek tabii...

• kullanan arkadaşlar memnunmusunuz.LENOVO S10-2 ile bu model arasında gidip geliyorum.hangisini tavsiye edersiniz?
  • n120
  • N120 nin işlemcisi samsungun sitesinde n270 gösteriyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

N120 nin işlemcisi samsungun sitesinde n270 gösteriyor???

evet ben de onu soracaktım: Teknosa'da N280 görünüyor, samsung sitesinde N270?

Geçen hafta Toshiba NB200-122 aldım teknosadan 7 tane hediyesi var diye(usb bluetooth + kulaklık+4gb usb bellek+ çanta+temizleme kiti+mouse+speaker) 825 TL'ye peşin. Ama dahili bluetooth olmadığı ve pil ömrü 3.5 ssat olduğu için iade edip Samsung yada Asus almayı düşünüyorum.
  • bende samsung n120 netbook var arkadaşım yeni aldım 2 günlük piyasada 850 tl sana uygun fiyata satabilirim ..10 saat şarzı gidiyo özelikleri çok burdan anlatamam garantisi var 2 yıl sıfır kutusunda herşeyi tamam .700 tlye bırakırım ..laptopla takasta yapabilirim.msn adresim divaneee_ist@hotmail.com
  • bende var 2 günlük sıfır kutusunda garantili evet şarzı 10 saatten fazla gidiyo isteyen varsa görüşebiliriz laptop ile takas olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.