Arkadaşlar Mrb konuyu belki yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın Samsung Np n210 Netbookum var klavyede q-a-ü basmıyor klavyeyi değiştirmek istiyorum fakat 2 çeşit olarak görünüyor anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bendeki netbookhttp://forum.donanimhaber.com/m_38265245/tm.htm bu adrestekinin aynısı sizce bumudur yoksa bumudur netbook un altında np- n210 beyaz yazıyor garantisi bitti + birde elinde bu netbook un klavyesi varsa fiyat bilgisi verirse memnun olurum
Aynı problem bende de var, klavyeye çay döküldü ve cogu tuş eridi :)
Klavye bulmam lazım acilinden :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
garantısı bıtmıs olabılır ama yınede bır servıse gotur.Onlar sana hangi parçanın lazım oldugunu soylerler fıyat alırsın olmadı kendın yaptırırsın :)
arkadaslar aynı sıkıntı bndede war _? cozebılen warmı problemı sankı her 2 turdede problem hallolcak gbı bırınde komple kasa dıerınde tuslar deıscek bn ebaydan buldum kararsız kaldım hngını qetrtcegıme sız ne yaptınız =)
gittigidiyordan ingilizce beyaz renk buldum taktım sorunu hallettim (sadece sağ tarafta enterin olduğu tarafta bikaç tuş sığmıyordu kasadan biraz kırptık düzeldi :) )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme