Phoenix Yapımı Bios Realtek High Definition Audio Sürüm : 6.0.1.6413 Realtek PCIe GBE Family Controller Sürüm : 7.44.421.2011 Nvidia ve İntel sürücülerini sitelerinden güncelliyorum ama bunları güncelleştirmeyi bulamadım. Samsung Update Plus diye bir program buldum kurdum oda bir işe yaramıyor %1 de güncelleme bulunamadı deyip duruyor. Var mı bir hal çaresi bunların.Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
en iyisi samsung'un sitesinden yani arkadaşın verdiği linkten elle yükle o programlar genelde işlevini yapmıyor.abaütün sürücü yazılım be bios yazılımı var firmware diye geçer.
Teşekkür ederim arkadaşlar biosu güncelledim. Fakat bu windows deneyim dizini puanı düştü.Windows Aero Performansı düştü sadece 5.9'du 5.4'e düştü.Neyse o pek problem değil sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: comeclose
Teşekkür ederim arkadaşlar biosu güncelledim. Fakat bu windows deneyim dizini puanı düştü.Windows Aero Performansı düştü sadece 5.9'du 5.4'e düştü.Neyse o pek problem değil sanırım.
biosu nasıl güncellediniz ve nereden indirdiniz samsung sitesindeki eski sürüm çünki
Samsung resmi sitesinden kendi bilgisayar modelini bulup software sekmesindeki 2 küsür mblık yazılımı indiriyorsun. Samsung Bios Update isimli bir program kuruluyor. Programla tek tıklamayla güncelleştiriyorsun. Ben burada sormadan önce software sekmesini bulmuştum baktım 2Mb dedim bu bi işe yaramıyordur kesin, denememiştim bile .Vincenzo sağolsun oymuş meğersem . Fakat hala NP300E5A-S03TR modelinin realtek sürücü güncellemelerini yapamadım.Realtek resmi sitesine giriyorum o kadar karışık, tasarımı o kadar itici ki uğraşma benimle diyor gibime geliyor.Bende kapatıyorum :D. Driver Magician'da realtek güncellemeleri var ama pek güvenmediğim için ordan da yüklemiyorum.Çakışma falan yapar korkusuyla.Driver magician intel INF update utility diye bir güncelleme de buluyor fakat intel'in sitesinden otomatik tanımlama ile güncelleme aratıyorum böyle bir şey bulmuyor.Yüklesem mi diye tereddütteyim.