Şimdi Ara

Samsung NP300E5A-S02TR Aldım yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı dün bimeks ten aldım. ilk izlenimim güzel İ3 işlemci fakat sanki ağır kalıyor yenileme yapmak için sag tıkladığımda az bişi bekliyor. ISINMA SES YOK PİL EN DÜŞÜK TASARRUF MODUNDA 5 SAAT GİTTİ. ses biraz hoşuma gitmedi sonuna kadar açınca biraz cızıltı ile boğuluyor. ekran parlak değil resimler gerçeği yansıtmıyor olabilir. genel olarak 100 üzerinden 90 veriyorum. sormak istedikleriniz ve akıl vermek isteyenler için buradayım

• bende aldım bimeksten 1076 TL'ye bunu kaç saat şarja taktın ilk olarak?
  • Hayırlı olsun. Ürünü eve getirdim ayarlarını fln yaptım disk bölme gibi ondan sonra şarja taktım kırmızı ışık yeşil oldu aldım kullandım ondan sonra. kullanım klavuzunda yazıyor hemen şarj edin diye full olarak.
    prize takılı değilken samsung eco modda kullanıyorum ve parlaklık en az da. 7 saat gidiyor inanamadım. tabi oyun falan yok sadece visual studio winamp wifi bluetooth vs aynı anda çalışıyor.
  • Program fln yüklerken HDD den gıggt diye belli aralıklarda ses mevcut. bunuda ofiste fark ettim ortam acaip sessiz o yüzden düyuyor olabilirmiyim. normal bir durum mudur.

bide işlemci bazen uçuyor bazende winamp gibi prog. çalıştırınca ibre sona vuruyor nedir anlamadım acaba doğru kararmı verdik F/P ve kalite bakımından bende yazıcı led tv pcmonitor samsung şimdiye kadar beni üzmedi ancak bu laptop %100 içime sinmedi gibi. laptop kutusu ince cihaz tek naylonun içinde geliyor ne bileyim şatafat falan bekliyordum ama ?

inşallah bu hassasiyetimin boşuna olduğunu dile getirirsin şimdiden sağol
  • Bu modelden bir arkadaşa aldık. Üründe ekran kartı geçişini göremedim ben. Nvida ekran kartına nasıl geçiyoruz acaba?
  • Valla ne demek istediğini pek anlamadım. sağ tık nvidia menüsünden ayarlarını nvidia olarak seçebiliyorsun demek istedigin bumuydu bilemiyorum.
  • Demek istediğim bu cihazda 2 ekran kartı var. Biri paylaşımlı diğer ise nvdia. Bu iki ekran kartı arasındaki geçişi nasıl yapıyoruz?
  • daha fazla yorum bekliyorum çocuğa alacaktım .bilgisayar işlerinden pek anlamamda
  • media markt da 900 tl ye düşmüş nası bilg acaba?
  • Evet bende mediamarkttan alacağım nasıl ürün yorum varmıdır?
  • slm arkadaslar bu cıhazı bende almak ıstıyorum uzun sure kullanan varsa oyunlarda fılan performans nasl bılgı verırsenız sevınırım
  • Merhaba arkadaşlar...

Bende bi dizüstü alıcam fakat iki pc arasında kaldım bana yardımcı olur musunuz..ACİLLL

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/essential/NP300E5A-S02TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032053/asus_x54hsx113r_notebook

cevabınızı bekliyorum arkadaşlar biraz acil bi durum hemen dönen olursa sevinirim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.