Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5750G Tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, up to 3.10 GHz)
    - 4.00 GB RAM (DDR-3)
    - 750 GB HARDDİSK (SATA)
    - 1 GB PAYLAŞIMSIZ NVIDIA GeForce 610M EKRAN KARTI
    - 15.6 HD LED LCD PARLAK EKRAN
    - HDMI ÇIKIŞ, USB 3.0, WİRELESS, KART OKUYUCU YUVASI
    - DVD RW, CAMERA, GENİŞ KLAVYE
    - ORJİNAL SARJ ALETİ VE ÇANTASI

Cihazı bu şekilde sahibinden.com dan 750 tl ye alacağım. Tamir görmemiş ve çiziği yok. Sizden fiyatı ve özelliklerini dikkate alarak realist tavsiyler bekliyorum arkadaşlar. Alınır mı?

• Ağzınızı açıp bi kelime etmediniz
  • Bu fiyata lenovo ve msı modeller var, onlara bir bak (ucuzu.com). Sanki daha iyisi var diye hatırlıyorum.
  • Ekran kartı için çok kötü diyolar bu yüzden caydım. 100 tl daha verip, i5 işelmcili - 4 gb DDR3 Ram - 2 gb AMD Radeon HD 7670M Ekrankartı - 320 GB HDD li makineyi alacağım sanırım bunun hakkında ne düşünüyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Ekran kartı için çok kötü diyolar bu yüzden caydım. 100 tl daha verip, i5 işelmcili - 4 gb DDR3 Ram - 2 gb AMD Radeon HD 7670M Ekrankartı - 320 GB HDD li makineyi alacağım sanırım bunun hakkında ne düşünüyosunuz?

kötü tabi :) tümleşik kart daha iyi bundan :)
    850 tl için hd7670m iyi ama kasasını araştır. ısınma yapıyor mu, bu önemli. Kendiliğinden kapanmasın. Bunun dışında şu iki özellikte aklında olsun,
    +parlak ekran rahatsız ediyor bence. Şu an kullandığım notebook öyle. Kendimi görüyorum :D Gün ışığında daha kötü durum.
    +hoparlörler kasanın altındaysa ses iyi gelmiyor konum itibariyle.

ancak 850 liradan zaten bu vasıflar ekstra iyi olur. Dediğin notebook ekran kartından dolayı iyi. İşlemci yeter zaten. Harddisk yetmezse yükseltir yada harici alırsın. Ram de yeterli 4 gb win8 içinde 7 içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gnostikgali

quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Ekran kartı için çok kötü diyolar bu yüzden caydım. 100 tl daha verip, i5 işelmcili - 4 gb DDR3 Ram - 2 gb AMD Radeon HD 7670M Ekrankartı - 320 GB HDD li makineyi alacağım sanırım bunun hakkında ne düşünüyosunuz?

kötü tabi :) tümleşik kart daha iyi bundan :)
    850 tl için hd7670m iyi ama kasasını araştır. ısınma yapıyor mu, bu önemli. Kendiliğinden kapanmasın. Bunun dışında şu iki özellikte aklında olsun,
    +parlak ekran rahatsız ediyor bence. Şu an kullandığım notebook öyle. Kendimi görüyorum :D Gün ışığında daha kötü durum.
    +hoparlörler kasanın altındaysa ses iyi gelmiyor konum itibariyle.

ancak 850 liradan zaten bu vasıflar ekstra iyi olur. Dediğin notebook ekran kartından dolayı iyi. İşlemci yeter zaten. Harddisk yetmezse yükseltir yada harici alırsın. Ram de yeterli 4 gb win8 içinde 7 içinde.

Evet f/p bazında gayet iyi olduğunu düşünüyorum bende. Harddisk sorun değil fazla depo yapan biri değilim. Markası Hp Pavilion G6 ısınma yapıyormu ürünü alırken detaylı inceleyeceğim. Teşekkürler yorum içnin.

• Ya arkadaslar ben yaklasık olarak 6 ay önce aldım bu laptopu dun aksam FM13 oynarken laptop aşırı ısındı ve fan bozuldu hiç çalışmıyor.Bununla ilgili ne yapabilirim eğer yeni fan almam gerekirse aynı fandan değilde daha kaliteli bişey almak daha iyi olur önerileriniz nelerdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el almak yerine bence sıfır düşünün bunun işlemcisi 2.nesil 3.nesil i5 olan lenovo öneririm size
    https://www.notebookadresi.com/27436lenovo_essential_g580_59360951_notebook?keyword=Lenovo%20Essential%20G580%2059360951%20Notebook
    buyrun bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikesenpiskofare

ikinci el almak yerine bence sıfır düşünün bunun işlemcisi 2.nesil 3.nesil i5 olan lenovo öneririm size
    https://www.notebookadresi.com/27436lenovo_essential_g580_59360951_notebook?keyword=Lenovo%20Essential%20G580%2059360951%20Notebook
    buyrun bir bakın

Jelatini çıkartılmamıs i5 3. nesil, hd 7670 ekran kartı, 4 gb ram HP laptop bu şekilde 850 ye aldım 2 hafta önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.