Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende baglanmama ve kopma sorunu modeme bagli kablosuz dagiticiyi roter ozelliginde kullandigim zaman oluyordu. Onun ayarini routerdan access pointe cevirince bu problem ortadan kalkmisti sanirim...
  • Merhabalar

Bir tanıdığım bu bilgisayara sahip ve ETS 2 oynuyor.Fakat ayarları düşük yapmama rağmen oyun akıcı olmuyor.Youtubede bu ekran kartı ile High da oynayanlar ekran kartı mı devreye girmiyor anlamadım gerekli ayarları yaptım.Sizlerden oynayan varsa kaç fps aldığını yazabilir mi ?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACetin34

Merhabalar

Bir tanıdığım bu bilgisayara sahip ve ETS 2 oynuyor.Fakat ayarları düşük yapmama rağmen oyun akıcı olmuyor.Youtubede bu ekran kartı ile High da oynayanlar ekran kartı mı devreye girmiyor anlamadım gerekli ayarları yaptım.Sizlerden oynayan varsa kaç fps aldığını yazabilir mi ?

Teşekkürler..

PC'den yüksek performansa aldıktan sonra oyuna girdiğinizde bir bakın amd ekran kartını geçiş yapıyormu diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Merhabalar

Teşekkürler..

PC'den yüksek performansa aldıktan sonra oyuna girdiğinizde bir bakın amd ekran kartını geçiş yapıyormu diye.

Pc sürekli adaptöre takılı masaüstü mantığıyla kullanılıyor diyeyim.Hep adaptörde o yüzden sürekli yüksek performans modunda pc. Ati Catalyst Center dan baktığımda ETS yüksek performans modunda görünüyor ama oyundan bayağı düşük performans alınıyor şuan tüm ayarlar low da 35 falan zor görüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Merhabalar

Teşekkürler..

Pc sürekli adaptöre takılı masaüstü mantığıyla kullanılıyor diyeyim.Hep adaptörde o yüzden sürekli yüksek performans modunda pc. Ati Catalyst Center dan baktığımda ETS yüksek performans modunda görünüyor ama oyundan bayağı düşük performans alınıyor şuan tüm ayarlar low da 35 falan zor görüyor.

Ekran kartını guncelle olmadı sonra bir daha dene.

• Arkadaslar bu leptopu bi arkadasim 950 ye bana vermek istiyor.Bu pc beni gotururmu herturlu oyunu oynarim :D gta 5 kaldirirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: CiXqoPaT

Arkadaslar bu leptopu bi arkadasim 950 ye bana vermek istiyor.Bu pc beni gotururmu herturlu oyunu oynarim :D gta 5 kaldirirmi

Gta 5 kaldırmaz gibi bir bakmak lazım belki sürücü güncellemeleri ile lowda oynanır diyebilirim.
  • Aslında satmak istemiyorum ama ekran kartlı bir notebook düşünmediğimden samsungumu satmayı düşünüyorum. Bataryası daha uzun giden harici ekran kartsiz dvdsiz performans odaklı olmayan bir notebook almak istiyorum. Oyunla alakam da kalmadı zaten. Üzerinde çizik, boya kalkığı, arıza ve menteşe sorunu olmayan, içi hic açılmamış(arka kapağı açtım sadece RAM takmak için) tertemiz notebooğumu kaça satarım sizce?

Donanım olarak hala güncel ve performansı yeterli olduğu için tam karar vermiş değilim ama size de danışmak istedim.

S0dtr modeli. i5 3210m, 7670m, 4gbram vardı 4gb kingston da ben ekledim 2x4gb dualband oldu. V5C lerin diğer özellikleri aynı bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 6 Mart 2015; 21:45:52 >
  • arkadaşlar bende de s0jtr modeli var bu bilgisayara ssd takmak istiyorum sata desteği kaç acaba bilen var mı sata 2 ? sata 3?
  • Arkadaşlar benim gelişmiş kurtarma seçeneklerine girmem lazım fakat pc açılmıyor bunu nasıl yapabilirim.?

• quote:

Orijinalden alıntı: werwer_131

arkadaşlar bende de s0jtr modeli var bu bilgisayara ssd takmak istiyorum sata desteği kaç acaba bilen var mı sata 2 ? sata 3?

hepsi sata 3
  • arkadaşlar ets2 nin son güncellemeleri ile oyun bizim pclerde kasmaya başladı. aşırı bir değişiklik yok ama 15-20 sn de bir frame atlaması olyor ki bu çok rahatsız edici. bazen çok kısa bazen de 2 sn falan takılıyor oyun. deneyenler varmı varsa sizlerde durumlar nasıl??
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • arkadaşlar iyi günler amd 7670m ile gta 5 açan ve oynayabilen var mı aranızda ben ne yaptıysam açamadım intel ile açılıyor amd tepki vermiyopr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

arkadaşlar iyi günler amd 7670m ile gta 5 açan ve oynayabilen var mı aranızda ben ne yaptıysam açamadım intel ile açılıyor amd tepki vermiyopr...

Aynen dostum araştırdımda amdlerde sorun var çözüm bulabilirsen haber verirsen sevinirim bendede açılmıyor
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    tabiki de hocam haberdar edelim birbirimizi Türkçe yama bile çıktı biz hala oyunu açamadık 40 gün oldu oyun çıkalı..
  • samsunga mail atalım da w8 deki Settings yazılımını w10 için de çıkartsınlar, yoksa w10 yalan olur bizim için.
    sürücüleri zaten windows kuracaktır, oyun için de önce intel sonra amd kurun tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

samsunga mail atalım da w8 deki Settings yazılımını w10 için de çıkartsınlar, yoksa w10 yalan olur bizim için.
    sürücüleri zaten windows kuracaktır, oyun için de önce intel sonra amd kurun tamamdır.

aynen hocam ben atıyorum birazdan samsunga mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzüksiyen -- 2 Haziran 2015; 20:24:58 >
  • Arkadaşlar bu windows 10 rezerve olayı nedir? 8.1 kullanıyorum alttan windows 10 rezerve edin tarzı bir şey geldi. Bunu yapmazsam win10 çıktığında ücretsiz alamayacak mıyım?
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Rezerve ediyorsun Temmuzda W10 geldiği zaman email ile bildirilcek ve yüklemeye geçiş yapılcağını söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.