Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet maalesef.W7'ye dönmüştüm diskin tamamını silerek. Şimdi W8'i biosa gömülü lisansla kurup W8.1'e güncelleyeyim istedim ancak söylediğinize göre bu mümkün değil. Neyse, hayırlısı artık :)
  • şuan kaça gider bu bilgisayar satmayı düşünüyorum
  • Merhaba arkadaşlar. Benim de bilgisayara servis yolu gözüktü. Konu hakkında sizin fikirlerinizi almak istedim.

Bilgisayarın garantisinin bitmesine 2 ay kaldı o yüzden bakım yaptıracağım ama kasayla ilgili konularda da sıkıntım var o konuda yardım istiyorum.
    Touchpadin sağ tarafında boyada aşınma var. Sol menteşede gevşeme var ki kronikmiş sanırım. Dvd-wr çalışmıyor. Bir de Dvd-wrın hemen üstündeki usb girişinde son zamanlarda temassızlık olmaya başladı. Bellek taktığım zaman birkaç dakikada bir çıkarılıp takılmış gibi oluyor. Sürekli bu şekilde.

Benim kafama takılan nokta hem dvd-wr hem yanındaki usb girişi bozuk olunca düşürmüştür kullanıcı hatası gibi bir durumla karşılaşır mıyım? Bir de bir arkadaş boya aşınması için kasa değişimi yapıldı demiş diğeri değiştirmediler demiş. Şu anda Mersin'de yaşıyorum. Elden teslim etme şansım yok sanırım. Bu konularda bana yardımcı olabilecek bir servise göndermem faydama olacak. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım , şarj adaptörü. Samsung NP355V5C-S05TR makinemin şarj aleti liteon markalı bir adaptör.ben pc 'yi 1 sene kadar önce telpadan almıştm (internet).pc bana kutulu ve açılmamış geldiği halde servis adaptörün orjinal olmadığını söylüyor . şimdi servise göndermem gerek , adaptörü görünce garantiden çıkmasından endişeleniyorum.Sizin adaptörlerinizin üzerinde samsung markası basılımı , yardım edebilecekbir görüşü olan varsa , sevinirim.
  • ihsan72 kullanıcısına yanıt
    Adaptör samsung üretimi değil imzamdaki makineyi kullnıyorum bendeki de liteon teknoloji baktırdığınız yetkili servis değildi heralde saçmalamasınlar
  • ÇOK TEŞEKKÜR CENGAVER53 , MAKBULE GEÇTİ . DEMEK Kİ ADAPTÖRDE LİTEON KULLANIYORLAR.
  • Beyler benim laptopun şarj aleti 3.15A, şarj aleti bozulmuştu bende bir bilgisayarcıdan şarj aleti aldım 4.74A imiş. Sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 23 Ocak 2015; 15:53:07 >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Merhaba amperin yüksek olması bir sorun olmaz , orada önemli olan voltajın aynı değerde olması , sizin makinenin markas nedir ? şarj aleti üzerinde (orjinalinin ) hangi marka vardı söyleyebilirmisiniz !
  • Laptopumun modeli RV520-S01TR. Orjinal adaptörde Samsung yazıyordu. Bilgisayarcıdan aldığım adaptörde Fast yazıyor.

Orjinal adaptörün değerleri:

100V-240V 50-60Hz
    19V - 3.16A

Bilgisayarcıdan aldığım adaptörün değerleri:

100V-240V 50-60Hz
    19V - 4.74A

Bu değerlerde sıkıntı olur mu? Laptopun şarj soketi kırılmıştı servise vermiştim, bana adaptörü kesinlikle değiştirin, sıkıntı çıkar dediler. Orjinal şarj adaptörü de 160 TL imiş.
    Sıkıntı olmaz rahat olun.
    Sayın Cengaver53 ün dediği gibi bir sıkıntı olmaz , amperin yüksek olması sadece adaptörün daha az ısınmasına sebep olur , buda iyi bir şey.
  • Her ikinize de teşekkür ederim. Bir de benim şöyle bir sıkıntım var. Laptopa Win 8.1 kuracağım. ISO dosyasını benim laptoptan dvd'ye yazıyorum, yazma işlemi başarılı bir şekilde son buluyor. Tekrar laptopa taktığımda laptop ve diğer bilgisayarlar okumuyor. Başka bilgisayardan ISO dosyasını yazdırıyorum, diğer bilgisayarlar okurken benim laptop normal sıfır bir dvd gibi seçenekler çıkartıyor. Sorun ne olabilir?
  • bu wifi bağlanmama kopma sorununa hala çözüm bulunamadı mı?bir de yeni bir şey keşfettim pc wifi baglanmıyor mesela baglantı yok diyor sonra telefondan baglanıp wifi kontrol ediyorum acaba modemde mi sıkıntı var diye tam o ara pc baglanmış oluyor.pc wifi baglanmadıgı zamanlarda telefondan baglandıgım zaman ardından pc de baglanmış oluyor.gerçekten çok ilginç bu nasıl oluyor acaba?
  • kartal90 kullanıcısına yanıt
    Ahh ahh hocam bende kafayı yemek üzereyim aynı sorundan müzdaribiz benimkide bağlanmıyor kopuyor sınırlı internet diyor hiç bir sorun yokken araştırdımda biraz galiba yazılımsal kaynaklanıyor birçok driver denedim hepsi birbirinden saçma tam oturmuş bir driver yok yeni güncellemede gelmiyor. Atheros ar9485 de bizim yaşadığımız bu sorunu yaşayan birçok insan var en kesin yolu komple wifii kartını değiştirmek adam gibi bişey almak diye düşünüyorum.
  • Bu sorunu hiç yaşamadım desem yeridir Atheros çipsetli benimkide bir kere bağlandımı hiç kopma sorunu yaşamadım sadece sinir olduğum nokta bağlantı koptğu zaman haladaha altta bağlı olarak güzküyor o sıkıntı onun dışında bir sorun yok.
  • Hocam bilgisayarı biraz oynatıyım yerinden bağlantı var gözüküyor ama internet falan yok sonra bir bakıyorum sınırlı internet arkasına bağlanmaya çalışıyor bağlanamıyorum derken 3-4 dakika onunla uğraşıyorum nefret ediyorum bu durumdan bilgisayarı aldım alalı bu sorunla karşılaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Hocam bilgisayarı biraz oynatıyım yerinden bağlantı var gözüküyor ama internet falan yok sonra bir bakıyorum sınırlı internet arkasına bağlanmaya çalışıyor bağlanamıyorum derken 3-4 dakika onunla uğraşıyorum nefret ediyorum bu durumdan bilgisayarı aldım alalı bu sorunla karşılaşıyorum.

Çipset sürüm versiyonu nedir.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.0.0.338
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

10.0.0.338

Sürüm numarası aynı bendeki ile bende hiç problem yok donanımsal bir problem olabilirmi acaba bilemicem.
  • Hocam şimdi modemi ve telefon hattını evin başka bir köşesine taşıycam bittikten sonra bilgilendiririm ona göre sorunu daha iyi anlamış oluruz biraz telefon hattından kaynaklanıyor gibime geliyor artık.

Edit: Telefonu ve modemi evin başka bir yerine taşıdıktan sonra kopma ve bağlanamama sorunum ortadan kalktı. Daha yakın bir yere koymamla birlikte 4 çubuk çekiyor çok şükür ve şuan rahat rahat internette geziniyorum. Sadece bir kez kopma oldu ondan beridir hiç kopma görmedim bakalım süreç nasıl devam edecek hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumba198 -- 18 Şubat 2015; 0:33:16 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.