Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bssdtmz

hocam teşekkürler cevabınız için. geçenlerde uğradım parça bekliyorlarmış. ısınma sorunu hafiften vardı ama parça değiştirecek kadar sanmıyordum. sordum orta panel ve tuş takımı gibisinden bişeyleri değiştirecez dediler. bekliyorum..

İnşAllah sorununuz çözüme kavuşur sıkıntınız kalkar önemli olan o servisten geldikten sonra bilgilendirme yaparsanız diğer arkadaşlar okuduklarında sizin sayenizde bilgilenmiş olup ona göre hareket edeceklerdir.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah mesaj geldi bilgisayarinizi alabilirsiniz diye. Yanliz suan eskisehirdeyim. Ankaraya pazar gunu donerim. Nasipse pazartesi gunu teslim alirim. Olanlari burdan paylasirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Güzel olur hocam servis sonrası bakalım sizde performans artışı görülecekmi
  • Bakalim nasipse :)

• 2 yıldır kullanıyorum batarya kaybım % 7 genellikle prizde takılı ve % 80 dolu batarya koruma açık kulllandım ara sıra tam boşaltıp dolduruyorum ben çok memnunum şimdilik bataryadan bir 3 sene daha bataryadan sıkıntı yaşamam sanırım
  • arkadaşlar ekran kartının şu an için en güncel versiyonu hangisi ? bende 14.4 kurulu ama bunun üstüne beta sürümleri çıkmış sanırım ama hangisi en güncel amd sitesinde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

arkadaşlar ekran kartının şu an için en güncel versiyonu hangisi ? bende 14.4 kurulu ama bunun üstüne beta sürümleri çıkmış sanırım ama hangisi en güncel amd sitesinde bulamadım.

Bende 14.9 kurulu şu anda beta 14.11.2 çıktı fakat kurmadım.

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows+7+-+64
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

arkadaşlar ekran kartının şu an için en güncel versiyonu hangisi ? bende 14.4 kurulu ama bunun üstüne beta sürümleri çıkmış sanırım ama hangisi en güncel amd sitesinde bulamadım.

hocam. linkte win 7 yazıyor bende win 8 kurulu acaba verdiğiniz link win 7 için mi yoksa genel mi tüm işletim sistemlerini kapsıyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

hocam. linkte win 7 yazıyor bende win 8 kurulu acaba verdiğiniz link win 7 için mi yoksa genel mi tüm işletim sistemlerini kapsıyor mu ?

Bütün hepsi için geçerli.

• arkadaslar laptopu bugun servisten teslim aldim. oncelikle orta paneli tus takimini touchpad falan hepsini değistirmisler. kullanima bagli asinmalar boya atmasi falan vardi komple degistirmisler yani. eve geldigimde prize taktim ama sarj olmuyordu. cikardigimda kapaniyordu. actim kapadim duzeldi gibi oldu. insallah bi sikinti cikarmaz. genel olarak durum bu. servisten memnun kaldigimi soyleyebilirim. Allah bozmasin.

sunuda belirteyim win8.1 yuklu bilgisayarimi downgrade yaparak win 8e dusurmusler. ya da format attiklarinda otomatik olarak dustu. bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bssdtmz -- 24 Kasım 2014; 17:19:35 >
  • quote:

arkadaslar laptopu bugun servisten teslim aldim. oncelikle orta paneli tus takimini touchpad falan hepsini değistirmisler. kullanima bagli asinmalar boya atmasi falan vardi komple degistirmisler yani. eve geldigimde prize taktim ama sarj olmuyordu. cikardigimda kapaniyordu. actim kapadim duzeldi gibi oldu. insallah bi sikinti cikarmaz. genel olarak durum bu. servisten memnun kaldigimi soyleyebilirim. Allah bozmasin.

sunuda belirteyim win8.1 yuklu bilgisayarimi downgrade yaparak win 8e dusurmusler. ya da format attiklarinda otomatik olarak dustu. bilemiyorum.

Toucpadın değişimi nasıl oldu bu arada normalde ordaki boya atması sorunu kullanıcı hatası diyorlar ben ne dediysem yapmadılar kaldıki para ile sadece demişlerdi. Bu arada Format attıkları için direk W8 kuruluyor 8.1 yükseltcen tekrardan. Ben senin yerinde olsam W10 kurarım bu saatten sonra.

• hocam ben isiniyo dedim adamlar bi hafta sonra parca degisecek dediler okey dedim. orta panel tuslar touchpad hepsi degismis. ust taraf komple degismis. yani ilk bakista baska bilgisayarmi diye baktim acikcasi. touchpad kosesinde sanki hafif bi aciklik var gibi geldi tam oturtamamislar gibi ama belli olmuyor takarsam sikinti yapar anca. onun disinda memnunum yani. isinma probleminden sende ver istersen bellimi olur degistirirler belki.

win10 icin suruculer mevcutmu?

• quote:

hocam ben isiniyo dedim adamlar bi hafta sonra parca degisecek dediler okey dedim. orta panel tuslar touchpad hepsi degismis. ust taraf komple degismis. yani ilk bakista baska bilgisayarmi diye baktim acikcasi. touchpad kosesinde sanki hafif bi aciklik var gibi geldi tam oturtamamislar gibi ama belli olmuyor takarsam sikinti yapar anca. onun disinda memnunum yani. isinma probleminden sende ver istersen bellimi olur degistirirler belki.

win10 icin suruculer mevcutmu?

Bende ısınıyor dedim ayrıca ısınma ile kararmada yaptı demiştim yemediler anlıyacağın. :) O yüzden şimdi belki tekrardan denesemde yapcaklarını sanmam ama vericem bende şu anda bir sorun yok garanti bitimine yakın vericem son bir kez sonrasında ben yaparım artık.

W10 sürücüleri yüklediğin gibi kendisi yüklüyor diye biliyorum güncellemeler ile. Şu anda çoğu uygulamalardaki hata sorunları düzeltilmiş 8.1 kadar sorunsuz olmuş ama tabi test aşamasında bende verdikten sonra format attırıp kurmayı denicem bakalım.

• kararma sorununu dile getirmeden sadece asiri isinma yonunden verirseniz degisim olabilir belki. cunku siz ne soylerseniz adamlar onu yaziyor kagida sadece isinma sorununa degisim olabilir belki bilemiyorum. birde benim verdigim ankara kizilay subesiydi. yani subeden subeye daha dogrusu verdiginiz kisi hatta tamir eden calisana gore bile degisebilir bu durum. cunku destek bilisim denen firma asiri kurumsal bir firma degil.

ote yandan win8.1 yada win10 islerine eve gittigimde bulasabilirim anca internetim yok suan.ama dediginiz gibiyse durum iyi. forumda birinin artik samsung laptoplara destek vermeyecegini duymustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bssdtmz -- 25 Kasım 2014; 0:04:09 >
  • quote:

kararma sorununu dile getirmeden sadece asiri isinma yonunden verirseniz degisim olabilir belki. cunku siz ne soylerseniz adamlar onu yaziyor kagida sadece isinma sorununa degisim olabilir belki bilemiyorum. birde benim verdigim ankara kizilay subesiydi. yani subeden subeye daha dogrusu verdiginiz kisi hatta tamir eden calisana gore bile degisebilir bu durum. cunku destek bilisim denen firma asiri kurumsal bir firma degil.

ote yandan win8.1 yada win10 islerine eve gittigimde bulasabilirim anca internetim yok suan.ama dediginiz gibiyse durum iyi. forumda birinin artik samsung laptoplara destek vermeyecegini duymustum.

Tekrardan denerim aynı şekilde söylemeyi öyle olursa iyi olur götürceğim zaman. Samsung Mobil cihazlarına bile destek vermiyorki doğru düzgün Laptoplara vermemesi bir sürpriz olmaz ben duymadım böyle bir şeyde çok fazla kafama takmamda.

• arkadaşlar size bi soru sorucam call of duty nin son çıkanınını yükledim sorunsuz oynuyorum lakin ekran ayarlarına bi bakayım dedim oyunda oda ne intel graphic hd4000 yazıyor amd redeonu görmüyor ama kasmıyor ne ayak ya bu inteli kapatma şansımız yokmu sadece amd istiyorum ben ?

bu arada bilgisayar orjinal win 8 den orjinal win 7 ye düşürüldü
  • bu arada ben ürünü teknosadan almıştım ürün ilk aldığımda aradan 1 yıl filan geçmeden oyunlarda filan ekran kararıp amd bilmem bişeyi çalışmayı durdurdu yazıyordu google amcadan bkaındım çok şey uyguladım olmuyor bilgisayarı teknosaya verdim 14 gün sonra aradılar gittim aldım anakartta problem varmış 1.300 tl ye değiştirdiler parayı benden almadılar ama parça değişim bilgiendirme formunda tutar 1.300 tl yazıyordu garanti kapsamına girdiğinden dolayı vermedik allahtan böle bi problem yaşayanlar ürünü garantiye versinler

bu arada arkadaşlar bi tek inteli devre dışı bırakıp amd redeonu devreye sokmak istiyorum yalan yok son çıkan oyunlarda bile kasma yok ama bunu yapmak istiyorum :D
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    intelde kasmadan oynayabiliyorsaniz iyi :). bazi oyunlar sadece inteli goruyor. wrc yaris oyununu ne yaptiysam amd ile oynayamadim. ama cod boyle bisey yapmaz diye umuyorum. acaba tum prosedurleri yerine getirdinizmi? yani sag tik amd ekran karti falan?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün hepsi için geçerli.

Hocam yanlışınız var bütün hepsi için geçerli değil arkadaş windows 8 kullanıyormuş. Windows 8 ile uyumlu değil artık amd nin çıkardığı yeni driverlar. Sadece Windows 7 ve 8.1 için çıkıyor Windows 8 kullanan arkadaşlar aklınızda olsun şuan için kullanabileceğiniz en güncel driver 14.9dur eğer yeni çıkan driverlardan yararlanmak istiyorsanız 8.1e geçmek zorundasınız haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

arkadaşlar size bi soru sorucam call of duty nin son çıkanınını yükledim sorunsuz oynuyorum lakin ekran ayarlarına bi bakayım dedim oyunda oda ne intel graphic hd4000 yazıyor amd redeonu görmüyor ama kasmıyor ne ayak ya bu inteli kapatma şansımız yokmu sadece amd istiyorum ben ?

bu arada bilgisayar orjinal win 8 den orjinal win 7 ye düşürüldü

Hocam Intel HD 4000 sizin onboard ekran kartınız olduğu için bütün oyunların hepsi onu görüyor lakin siz "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" Bölümünden girip oyunun .exe sine yüksek performans atarsanız bilgisayar inteli durdurup oyunu açtığınızda harici olan AMD ekran kartınızı devreye sokacaktır oyundan çıktığınızda yeniden intel aktif olacaktır, ama siz hala baktığınızda Intel oynatıyor görsenizde aslında AMD çalıştırmaktadır.

Hiç bir şekilde COD un son çıkan oyununu INTEL HD 400 gibi bir ekran kartıyla oynayamazsınız Low da bile kasar o derece kötü bir performans alacağınızdan şuan onu çalıştıran AMD ekran kartıdır.

Ayrıyeten Inteli kapatma gibi bir hata yapmayın çünkü bilgisayarınız boştayken sürekli intel ekran kartı üzerinden performans vermektedir eğer inteli kaldırıp amdyi sürekli devreye sokacak olursanız bilgisayarınız çok ısınacaktır + fan sesi maximum şekilde izlenim gösterecektir. Bu durum bilgisayarınızın daha kısa sürede yıpranmasına sebep olacaktır ve ekran kartınız yıprandıkça oyun içi performanslarınızda zamanla düşüş gösterecektir. Sizin sadece yapmanız gereken şudur yüklediğiniz oyunların .exe lerine yüksek performans atamak ve amdyi sadece oyun içinde yıpratıp güzel bir performans almak olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.