Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen büyük saçmalık, kararma olacak diye elimizi koymayacak mıyız? Ne biçim malzeme kullanıyorlar anlamış değilim.
  • bilgisayarı dün gece itibariyle koltuktan düşürdüm. usb 2 bölgesinde hafif açılma meydana geldi. elle zorlamama rağmen kapanmıyor. donanımsal problemi yok. ben bunu servise versem hem yerine oturtmaları için hemde içini iyice temizlemeleri için benden ücret alırlar mı? garanti kapsamına girer mi? sonuçta bir sıkıntsı yok sadece kasa mandalları birbirinden ayrıldı.
  • Alacağınız o modelde fan sesi istemiyorsanız eğer Ice cool özellikli bir bilgisayar düşünmenizi öneririm hocam. 0 ses takır takır çalışıyor maşşallah ama ses seda yok :)
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ücret talep edeceklerini düşünmüyorum bakımını yani temizliğinin yapılması manasıyla verip onuda aradan eklerseniz şurada çıktı gibisinden temizlerken onuda hallederler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Herhangi bir ücret talep edeceklerini düşünmüyorum bakımını yani temizliğinin yapılması manasıyla verip onuda aradan eklerseniz şurada çıktı gibisinden temizlerken onuda hallederler hocam.

Cevabınız için teşekkürler. Peki servise verirken yanında aparatlarını vermem gerekiyor mu? Yoksa sadece laptopu versem kafi mi?
    Aparatlarını yanınıza alın temizlikte olsa belki lazım derler her ihtimale karşı yanınızda bulunması iyi olur işinizi sağlama alın ne diyecekleri belli olmaz hocam.
  • Bendeki Batarya kayyp orany %31 bulmu? arkada? ben hep samsungun %80 kadar olan Pil ömrü uzatycyyy kullanyyorum bu arada sizdemi onu kullanyyorsunuz.?
  • Laptopu servise verdim ama kafama takilan bi soru var. Adam benden garanti belgesini almadi. Acaba daha sonrami alacaklar yoksa ucretmi keserler? Yani garantisi var hemde 200 tllik ek garantide var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

Laptopu servise verdim ama kafama takilan bi soru var. Adam benden garanti belgesini almadi. Acaba daha sonrami alacaklar yoksa ucretmi keserler? Yani garantisi var hemde 200 tllik ek garantide var.

fatura verdiyseniz garanti belgesi istemiyorlar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

quote:

Laptopu servise verdim ama kafama takilan bi soru var. Adam benden garanti belgesini almadi. Acaba daha sonrami alacaklar yoksa ucretmi keserler? Yani garantisi var hemde 200 tllik ek garantide var.

Hocam ben garanti belgesi faturasini falan masaya koydum adamda buyuk ihtimal gordu. Ama alipta islem yapmadi sadece pilini bi barkod okuyucuya tutup ismimi adresimi falan aldi. Insallah para istemezler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

quote:

Hocam ben garanti belgesi faturasini falan masaya koydum adamda buyuk ihtimal gordu. Ama alipta islem yapmadi sadece pilini bi barkod okuyucuya tutup ismimi adresimi falan aldi. Insallah para istemezler.

isteyeceklerini sanmıyorum isteseler dahi garanti belgesini felan gosterirsiniz para talep etme şansları kalmaz

Kesinlikle kafanıza takmayın hocam bende götürdüğümde almadılar sordum garanti belgesini istemiyormusunuz dedim adam gerek yok faturaya göre işlem yapıyoruz dedi yani tarihine bakıyo 2 yıl dolmadıysa gerek bile duymuyor birde online olarak işlem yapıyorlar adam imzalamasına gerek kalmıyor anlayacağınız. Herhangi bir ücret talep edemezler kesinlikle etselerde vermeyin. Zaten işleminiz bittiğinde sizi arıyorlar ertesi gün veya 1 hafa içinde samsung tarafından aranıyorsunuz. Soru soruyorlar işte memnun kaldınızmı sizden herhangi bir ücret talep ettilermi birde sorununuz çözüme ulaştımı bunları soruyorlar siz hiç birşekilde para vermeyeceksiniz.
  • Hocam ben tecrübemi sizinle paylaşayım benim ilk bataryam çok iyiydi ben birgün biosdan batarya configürasyonu yaptım bataryanın içine etti sonra dikiş tutmadı.

Hep sizin kullandığınızı kullandım hiç bir fayda görmedim pil ömrü uzatıcı falan hikaye.

Servise verdim yeni batarya taktılar cillop gibi geldi makine. Ne pil ömrü uzatıcı kullanıyorum nede configure ettim 5 ayda toplam kayıp %4.

Oda sürekli çıkartıp takıyorum oraya buraya götürüyorum gene dikkat etmediğimden oluyor.

Batterycare programını mutlaka kullanın o kendi bataryaya bişeyler yapıyor kaybı azalıyor nasıl oluyorsa bazen bi bakıyom %6 olmuş sonra bi bakıyorum %3 e tekrar düşmüş gibi.

Bir şey kullanmanıza gerek yok nasıl olsa batarya eskiyor tadını çıkarın öyle çok uzun ömürlü zaten kullanamıyorsunuz siz %80 kullanıp kendinizi kısıtlayacağınıza rahat rahat keyfinizce kullanın aldığınız bilgisayarın tadını çıkarın. Ben o öyle olacak bu böyle eskiyecek diye kendimi kısıtlayacaksam ne anladım bu işten ne anladım verdiğim paradan. Siz bişeylerin üzerine düştükçe inanın daha çok sanki o eskiyor veya yıpranıyor.

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Haftada 1 kez deşarj ederim bazen etmem genellikle önceden normal kullanım yapardım sonrasında yıpranma fazla olmaya başladı %10 falan çıktı. Dedimki bari Pil ömrü uzatıcıyı deniyim 1 aya yakın yıpranma olmadı hiç hep fişte kullandım ama daha sonrasında düzensiz bir kullanım bir fişte bir bataryada bir baktım %30 olmuş.

Diğer türlü yavaş artma yaşanıyor fakat Pil ömrü uzatıcıda nerdeyse 1 ay -2 ay falan hiç artmıyor ama düzenli kullanım yapmanız lazım buda var. Ben sonradan hep bataryada kullandığım için Deşarj çok fazla yaptım doldur boşalt oldu ondan dolayı oldu diye düşünüyorum. Servise versem değişim olurmu acaba? Siz değişim yapmışssınız eğer olursa öyle yaparım olmassada devam zaten çok fazla bir para değil.
  • Eğer garantisi devam ediyorsa götürebilirsiniz tabi direk değişim yapıyorlar şikayetinizi söylersiniz. Fişi götürün yeterli. Eğer ellerinde varsa takıp 5-6 saat sonra teslim bile ediyorlar eğer yoksa getirttiriyorlar oda 2-3 günü buluyormuş. Verdiğinizde önerim temizlikte yaptırın. Açıp bakımını yapsınlar iyi olur daha sonra tekrar götürmeyin bakım için hepsi bir aradan çıksın tertemiz kullanamaya devam edin hocam.
  • quote:

Eğer garantisi devam ediyorsa götürebilirsiniz tabi direk değişim yapıyorlar şikayetinizi söylersiniz. Fişi götürün yeterli. Eğer ellerinde varsa takıp 5-6 saat sonra teslim bile ediyorlar eğer yoksa getirttiriyorlar oda 2-3 günü buluyormuş. Verdiğinizde önerim temizlikte yaptırın. Açıp bakımını yapsınlar iyi olur daha sonra tekrar götürmeyin bakım için hepsi bir aradan çıksın tertemiz kullanamaya devam edin hocam.

Anladım olmadı Garantiye gönderceğim zaman öyle yapıyım. Zaten büyük ihtimal son kez götürcem ondan sonraki temizlik ve bakımı ben yapıcam artık garantisi dolcak çünkü kaldı şurda 6-7 ay falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Eğer garantisi devam ediyorsa götürebilirsiniz tabi direk değişim yapıyorlar şikayetinizi söylersiniz. Fişi götürün yeterli. Eğer ellerinde varsa takıp 5-6 saat sonra teslim bile ediyorlar eğer yoksa getirttiriyorlar oda 2-3 günü buluyormuş. Verdiğinizde önerim temizlikte yaptırın. Açıp bakımını yapsınlar iyi olur daha sonra tekrar götürmeyin bakım için hepsi bir aradan çıksın tertemiz kullanamaya devam edin hocam.

Anladım olmadı Garantiye gönderceğim zaman öyle yapıyım. Zaten büyük ihtimal son kez götürcem ondan sonraki temizlik ve bakımı ben yapıcam artık garantisi dolcak çünkü kaldı şurda 6-7 ay falan.

Yalnız gelen giden her bilgisayara format atıyorlar sadece C tarafına D: sürücüsündekilere birşey olmuyor lakin eğer onuda istemiyorsanız küçük yapışkanlı kağıtlara Format atmayın diye not düşüp ekrana yapıştırırsanız açtıklarında yazıyı görünce formattan vazgeçip sadece SW Update deki nekadar gereksiz program varsa bkz: Quick Starter, Power2Go, Help Destek, Intel AppUp gibi programları yüklüyorlar başkada bişey yok hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Yalnız gelen giden her bilgisayara format atıyorlar sadece C tarafına D: sürücüsündekilere birşey olmuyor lakin eğer onuda istemiyorsanız küçük yapışkanlı kağıtlara Format atmayın diye not düşüp ekrana yapıştırırsanız açtıklarında yazıyı görünce formattan vazgeçip sadece SW Update deki nekadar gereksiz program varsa bkz: Quick Starter, Power2Go, Help Destek, Intel AppUp gibi programları yüklüyorlar başkada bişey yok hocam.

Evet ben ilk servise götürdüğüm zaman kayıda yazdırmıştım Format atmayın diye bakın ondan sonra bozuşuruz dedim. Onlarda atmamışlardı bu sayede bu seferde aynısını yaparım kağıt falanda yapıştırıyım olmadı daha öncesinde yine herşeyi garantiye alıp harddiske atıcam. Temizlik yapsalar yeterli zaten. Şu paneli değiştirmiyorlar onu ne yaptıysam yapamadım kullanıcı hatası dedi adamlar onuda bez mez idare edicez artık.

• arkadaşlar ben bilgisayarı servise verdiğimde format falan atmayız zaten dediler. sebebi ise altındaki w8 stickerinı çıkardığım için adamın bilgisayarı freedos sanması. yani freedos gördükleri pcye dokunmuyorlar.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler cevabınız için. geçenlerde uğradım parça bekliyorlarmış. ısınma sorunu hafiften vardı ama parça değiştirecek kadar sanmıyordum. sordum orta panel ve tuş takımı gibisinden bişeyleri değiştirecez dediler. bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.