Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atheros Wifi Chipsetini güncelle olmadı eğer en günceli ise servise versen format atarlar onların bu konu hakkında yapcakları bu.
  • İçini açıp wifii kartının durumuna bakmazlarmı biyerinde bir sıkıntımı var anteninde falan ne bileyim neden çekmiyor diye ?
    Formatı zaten bende atarım attım kaçkere ne değişti bütün driverlarınıda denedim çoğu driverı sıkıntılıydı ama çekim gücünde hiçbirinde hiçbişekilde değişiklik olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar merhaba modelim NP350VC-S0JTR ram eklemek istiyorum en fazla ne kadar destekliyor cihazım yardımcı olurmusunuz?

Bir kaç kaç tanede sorunum var samsung setttingsten veya amd grafik programından ekran renklerını değiştirdiğimde mesela canlı seçeneğini seçtiğimde hiçbirşey değişmiyor ne yapabilirim?

Ram konusu şu şekide hocam 4+2 takılı sizde en fazla 8 GB desteklemekte olup o 2yi satıp yerine 4GB 1600 mhz kingston alıp takarsanız güzel olur 8 üstüne çıkmıyor anakartımız desteklemiyor maalesef. Mhz olayına dikkat edin 1333 değil 1600 alıcaksınız hocam.

Samsung settingsde Film veya Film (parlak) veya Net yaptığınızda bişeylerin değişmesi gerek yani azda olsa değişiyor görünüyor o olmuyorsa orada sıkıntı var onun haricinde bilgisayarı aldığımdan beridir ATInin grafik ayarlarını yaparken dediğiniz gibi Canlı veya başka birşey yaptığımda hiçbir değişiklik hissetmedim görünür bir durum yok boşa yapmışlar sanki değiştiriyorsun hiç birşey olmuyor değişmiyor benimkide öyle ama Settings bölümüyle oynadığınızda değişiklik olması gerek.

Sagolasin hocam yani en fazla 4+4 olabiliyor.
    Hocam settings pc ilk geldiginde canli veya baska bir seyi sectigimde oluyordu ama win8.1 pro surumune yukseltince artik settingste olmuyor. Ayrica caps lock acip kapattigimda ekranda herhangi bi uyari cikmiyor nedense settings programidan bi ayarmi yapmam gerek yoksa silip yenidenmi yuklemem gerek settingsi?

Hocam siz bilgisayarı aldığınızda windows 7 mi vardı kurulum olarak ?

Yok hocam win 8 ile geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Bakılcak bir durum olması lazım tamamen ağının hiç bir şekilde çekmememesi gibi denilebilir. Şahsen bu servisler ince eleyip sık dokuması için elle tutulur bir şey bulması lazım yoksa format at geç mantığı var ben az çekmedim bunlardan. Ama şansını dene olmadı ama format atmayın diye bir ibare koy olmadı o zaman format atmıyorlar.

Yalnız onlara driver güncel diyede söyle çekim gücüm bir türlü düzelmiyor falan dersin.
  • wifi da kopma falan yaşarsanız bilin ki sürücülerde sıkıntı var, güncelleyin, bir de atheros 9485 i değiştirmeye bakın mümkünse, ilk fırsatta intel 7260 ac takacağım zaten
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Ben windows 8 de hiç kullanamadım 8.1e uyumlu değil ama 8dede uyumlu değil diye biliyorum ben Settings in o Capslock olayını falan kullanamıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?

Hatta buradan bakabilirsiniz bunu uyguladım olmadı yani 8 de normalde yok diye biliyorum 8.1 hele hiç uyumlu değil zaten hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bakılcak bir durum olması lazım tamamen ağının hiç bir şekilde çekmememesi gibi denilebilir. Şahsen bu servisler ince eleyip sık dokuması için elle tutulur bir şey bulması lazım yoksa format at geç mantığı var ben az çekmedim bunlardan. Ama şansını dene olmadı ama format atmayın diye bir ibare koy olmadı o zaman format atmıyorlar.

Yalnız onlara driver güncel diyede söyle çekim gücüm bir türlü düzelmiyor falan dersin.

Yani benimkinin 3 çubuk çekip arkadaşın bilgisayarının 5 çubuk çekmesi benim canımı sıktı nasıl oluyor biyerde bi sorun var o sorunda kartta galiba fırsat bulunca götürüp bırakıcam yapsınlar. Bir önceki verdiğimde not yapıştırdım hocam format atmayın diye atmamışlarda o not üzerine sw updatedeki ne kadar gereksiz uygulama varsa yüklemişler onu sizden daha önce duymuştum aklıma geldi yapıştırdım sağolun hocam.

• bilgisayar açılıyor gibi oluyor ama ekran gelmiyordu. servise verdim anakartı ve alt kasaını değiştirdiler. geçen ay da pili değişti. allahtan garanti devam ediyordu yoksa 700 lira masraf çıkarırlardı. siz de böyle bir sorun görürseniz garantiniz bitmeden götürün ihmal etmeyin.
  • Aynı sorun bendede oldu. Bilgisayar açılıyor samsung yazısından sonra siyah ekran oluyordu. Bildirim ledlerinden sadece güç yazıyordu. Servise yolladık erzuruma yakın olduğundan onlar nasıl olduysa halledememisler. Bida geri geldi pc bu sefer ankaraya yolladık 100 lira masraf çıkardılar. Sol menteseyide yapmamışlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Steam'den Counter-Strike: Global Offensive satın aldım. Değiştirilebilir grafiklerden csgo.exe'yi yüksek performans olarak ayarladım ancak, oyundan çıktığım zaman ekranın sağ alt köşesinde intel hd grafiklerinin simgesi çıkıyor. Acaba oyun amd ekran kartını değilde intel'i mi görüyor yoksa bu simgenin çıkması normal mi oyunu kapattıktan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtlg

Arkadaşlar merhaba, Steam'den Counter-Strike: Global Offensive satın aldım. Değiştirilebilir grafiklerden csgo.exe'yi yüksek performans olarak ayarladım ancak, oyundan çıktığım zaman ekranın sağ alt köşesinde intel hd grafiklerinin simgesi çıkıyor. Acaba oyun amd ekran kartını değilde intel'i mi görüyor yoksa bu simgenin çıkması normal mi oyunu kapattıktan sonra?

Ekran Resmi alıp burda paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz. Benim başıma böyle bir şey gelmedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wtlg

Arkadaşlar merhaba, Steam'den Counter-Strike: Global Offensive satın aldım. Değiştirilebilir grafiklerden csgo.exe'yi yüksek performans olarak ayarladım ancak, oyundan çıktığım zaman ekranın sağ alt köşesinde intel hd grafiklerinin simgesi çıkıyor. Acaba oyun amd ekran kartını değilde intel'i mi görüyor yoksa bu simgenin çıkması normal mi oyunu kapattıktan sonra?

Ekran Resmi alıp burda paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz. Benim başıma böyle bir şey gelmedi.

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

En soldaki mavi simgeden bahsediyorum. Oyundan çıktığımda bir süre görünüyor sonra kendiliğinden kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtlg -- 26 Ekim 2014; 12:18:48 >

• wtlg W kullanıcısına yanıt
    Eğer Oyuna girdiğinizde Alt tab yapıp değiştirilebilir grafik ayarlarından bir bakın Yüksek performansdaysa bir sorun yok demektir onun orda olması.
  • Laptop da 8.1 çok kasıyor.7-8 internet sayfasını kaldırmıyor.Bir süre sonra donuyor yavaşlıyor.Bu sorun siz de var mı, benimki 4 gb ram li olan versiyon ram takviyesi yapsam çözülür mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Laptop da 8.1 çok kasıyor.7-8 internet sayfasını kaldırmıyor.Bir süre sonra donuyor yavaşlıyor.Bu sorun siz de var mı, benimki 4 gb ram li olan versiyon ram takviyesi yapsam çözülür mü acaba?

Nasıl bir donma var acaba? Arka planda Antivirüs programı falan çalışıyormu bir bakın olmadı. Sanal diski kapatmayı deneyin bende hiç bir sıkıntı yok 10-15 sekme açıyorum. Hafif kasmalar olsada geçici bir kasmalar bunlar yani.
  • 8.0 da hiç sorun yoktu.Daha önce 2 defa yükselttim.Serviste sorunun 8.1 den kaynaklandığını söylemişti.6 ay sonra marketten zorla güncelleme geldi her defasında hayır dememe rağmen yine kuruldu ve yine kasmalar olmaya başladı.Sayfalar tepki vermiyor.Görev yöneticisini açmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

8.0 da hiç sorun yoktu.Daha önce 2 defa yükselttim.Serviste sorunun 8.1 den kaynaklandığını söylemişti.6 ay sonra marketten zorla güncelleme geldi her defasında hayır dememe rağmen yine kuruldu ve yine kasmalar olmaya başladı.Sayfalar tepki vermiyor.Görev yöneticisini açmak zorunda kalıyorum.

Servise güvenme böyle bir şey yok 8.1 kastırmaz pc başka bir şeydir. Görev yöneticisini açtığında diski zorlayan bazı programlar vardır onlara bak olmadı.
  • arkadaşlar eskiden boşta pc sıcaklığı 40-50 derece iken şimdi 70-80 derece civarında.fan sürekli çalışıyor acaba bakım zamanı mı geldi yoksa yazılımsal bir sorun mu ?
  • quote:

quote:

8.0 da hiç sorun yoktu.Daha önce 2 defa yükselttim.Serviste sorunun 8.1 den kaynaklandığını söylemişti.6 ay sonra marketten zorla güncelleme geldi her defasında hayır dememe rağmen yine kuruldu ve yine kasmalar olmaya başladı.Sayfalar tepki vermiyor.Görev yöneticisini açmak zorunda kalıyorum.

Servise güvenme böyle bir şey yok 8.1 kastırmaz pc başka bir şeydir. Görev yöneticisini açtığında diski zorlayan bazı programlar vardır onlara bak olmadı.

8.1 bu üçüncü geçişim 8.0 dan kaynaklandığından eminim.Zaten herkes şikayet ediyordu.Düzeldiğini sanıyordum ama hala kasma var.Sistem sıfır güncellemeleri de yaptım.
    4 gb ram nedeniyle ben de kasma daha fazla hissediliyor sanıırm.

• @muhammedadaca Bakım zamanı gelmiş servise vermen lazım Garantisi devam ediyorsa.

@x15 Bende 8.1 kullanıyorum hiç biri yaşanmıyor. 4 gb ram düşük değilki ondan sanmıyorum ben bende 8gb ram var fakat bu olay tamamen ayrı. Sanal belleği kapat ve Bilgisayar yönetimindeki Windows Searchı devredışı bırak bir bakalım.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.