Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürücüyü güncelleştir butonunu kullandınızmı? Veya Sw updateden bir bakın bakalım varmı Atheros güncellemesi.Ben driver indirmedim çünkü sürücüyü güncelleştir butonu ile yükledim.
  • Arkadaşlar denediğiniz oyunlar varmı son zamanlarda kasmayan?
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    her ne kadar oyun 2 yıl önce çıkmış olsa da Skyrim, çok akıcı bir şekilde çalışıyor
    ayarlara hiç dokunmadım, büyük ihtimal herşey en düşüktedir buna rağmen görüntü çok hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub kullanıcısına yanıt
    eyv. bende sniper elite 3 denedim kasıyor maalesef
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Crysis 3 Mediumd, Gta 4 Low, Farcry 3 Low, Sleeping dogs Hıgh,Watch dogs Low(Bir müddet sonra kasıyor patch yüklenmedi) Bathman Arkham, Medium, Bf3 Medium, Prototype Hıgh.

Ama bunların hepsini akıcı bir şekilde oynatıyor Low olanları 40 Fps ile oynatıyor genellikle Medium falan yaptımı kasıyor. Şu ana kadar bir tek Watch dogs sıkıntı oldu.
  • hocam ben farcry orta ayarlarda cok rahat oynuyordum yanlız.
  • Sürücüyü güncelleştir butonuyla yaptığımda 2 Nisan 2014 tarihli, 10.0.0.288 sürümlü sürücüyü kurdu. Kullanalım bakalım bir sıkıntı çıkacak mı.

@farti hocam bu arada sürücü tarihiniz hoşuma gitti :)
  • KoSoVaLi41 K kullanıcısına yanıt
    Bir kere daha yaptınız mı herhalde bendeki sürücü yüklemir.

Sürücü tarihi doğum tarihi herhalde.

• Denedim hocam şu anda güncelmiş. Neyse sıkıntı yok şimdilik
  • Atheros wifii driverının güncel versiyonu paylaşıldı buradan indirebilirsiniz.
  • Metro 2033 Redux yüksek çözünürlükte medium grafik ayarlarında kasmadan rahatlıkla oynanıyor bilginize...
  • Ayrıca Spintires adlı taşımacılık oyunu yüksek ayarlarda sorunsuz ve kasmadan çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Atheros wifii driverının güncel versiyonu paylaşıldı buradan indirebilirsiniz.

Bu güncellemeyi yaptım ve de kimseye tavsiye etmem wf bağlanma süresi epey bi uzadı değişik birşey oldu
  • Aynı şey banada oldu bende tekrar eskiye dönüş yaptım şuan sorun yok.
  • Şuan için daha hızlı bağlanıyor arka planda bi güncelleme almış olabilir
  • Ikinci el piyasasi nedir acaba bu modelin ?

• Bende ekran parlaklığı sorunu baş gösteremeye başladı şu anda Driverlardan diye söylüyorlar ama tekrardan yükleme yaptım eskisine döndüm sorun düzelmedi.
  • Bugün itibariyle bilgisayarım açılırken siyah ekranda kalıyor. Sadece fare imleci gorunuyor başka da reaksiyon yok. Neden olabilir acaba ?

• WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    çok büyük ihtimal windows ile alakalıdır, virüs falan girmiş olabilir yada birbiriyle çakışan programlar engelliyor olabilir

windows tuşu + r ye basıp oraya explorer.exe yazmayi deneyebilir misiniz

olmazsa güvenli modda açmayı deneyin (nasıl olduğunu bilmiyorum google yardımcı olur)

• sub kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim , sorun kendiliğinden çözüldü ( şu anlık ). o sıra hiçbir tuş kombinasyonu çalışmıyordu , servise gitmeye hazırlanıyordum ki bir sonraki denememde bilgisayar sorunsuzca açıldı.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.