Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar windows 8.1 e geçeceğim. uygulamadan indirirsem uzun sürüyor. bunun bir linki varmıdır? bir de bu işlemin sırası ve diğer yapılacaklar nelerdir acaba geçen birisinden yardım istiyorum?
  • Basit bir soru, ssd takacagim ama cihaz sata 3 mu sata 2 mi? Np350v5c s09tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Sata 3 bunu sabit diskin olduğu yerdende öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Sandy br,dge işlemciler çıkandan beri yani 2011 yılından beri üretilen çipsetlerin hepsinde sata3 desteği mevcuttur dolayısıyla hdd portunuz sata3'tür
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar size 2 gün önce shiftdelete.net te okuduğum bir haberi söylemek istiyorum samsung pc bazında avrupa pazarindan çıkma kararı almış. Aklıma şöyle bir soru geldi acaba ilerde bizim laptoplar için yedek parça sıkıntısı olur mu ve acaba bizim laptoplardan güncelleme desteğini geri çeker mi ? Yada iler de satmak istersek laptopları satması zor olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blood004

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar size 2 gün önce shiftdelete.net te okuduğum bir haberi söylemek istiyorum samsung pc bazında avrupa pazarindan çıkma kararı almış. Aklıma şöyle bir soru geldi acaba ilerde bizim laptoplar için yedek parça sıkıntısı olur mu ve acaba bizim laptoplardan güncelleme desteğini geri çeker mi ? Yada iler de satmak istersek laptopları satması zor olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

O zamana zaten siz yeni bilgisayar almış olursunuz hocam. Güncelleme konusunda bir sey diyemeyeceğim ama yedek parça sıkıntısı olmaz bence.

• Merhaba arkadaşlar. Benim laptopun garantisinin bitmesine tam 2 ay var ve şöyle bir problem doğdu. Ekran bazen açılmıyordu. Işıklar yanıyor, fan çalışıyor ama laptop açılmıyordu. Servise verdim anakartı değiştirmişler. Aklınızda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Qualcomm Atheros AR9485WB-EG kartı için en iyi sürüm 10.0.0.285 dir bunun üstü ve altı olursa sorun yaşanmaktadır. Şahsen denendi onaylandı eğer bu sürümden hariç bir sürüm yüklersem internete doğru düzgün bağlanamıyorum sürekli kopmalar falan filan kafayı yememek elde değil sizlerde olurmu olmazmı bilemem.

Eğer tanımlanamayan ağ uyarısı alıyorsanız bağlanmış olduğunuz modemin yanına gidin arka tarafında küçük bir delik olur böyle kalemin ucuyla veya herhangi ince bir cisimle oraya bastırın bekleyin modemin ışıklarına bakın yaklaşık 20-30 saniye kadar daha sonra modem kendini resetleyecektir sonra cismi çekin sonra bu sırada bilgisayarı uçak moduna alın bu işlemi gerçekleştirmeden önce daha sonra bilgisayarı yeniden başladın uçak modundan çıkartın bağlanmaya çalışın.

Bu donma takılma olayını bende yaşıyorum nasıl oluyor anlatayım bilgisayar kapalıyken açıp oturduğumda Chrome tarayıcı açıp Twitter a girmeye kalktığım zaman tak kalıyo bilgisayar ve 20-30 saniye yok iptal öyle kalıyor sonra kendine geliyor bilgisayarı kapatıp açmadığım sürece başka bir takılma sorunuyla karşılaşmamakta olup arada binde bir bazı sitelerdede bu şekilde takılma olayı gerçekleşiyor bunu update güncellemelerinden birine bağlıyorum niye diye soracak olursanız windows 8 e dödüğümde hiç bişey yokken update güncellemelerini yapınca bu takılma olayını yaşıyorum. Windows 8.1 e geçtiğimde bu takılma sorunu oluşmuyor lakin 8.1 de benim hoşuma gidiyorda gitmiyor sıkıntılı durumlar. Ama hangi update güncellemesi onuda bilmiyorum belkide onunla alakası yoktur bilmiyorum lakin olay bu şekilde.

merhaba hocam dediğiniz sürümü indirdim ama sorun devam ediyor hala.artık sinirden parçalamak üzereyim pcyi sürekli net kopuyor modeme bağlı gibi gözüküyor ama net yok biraz bekleyince veya wifi aç kapa yapınca düzeliyor bir süre sonra tekrar aynı.yok mudur bunun çözümü bir çok kişi bu problemi yaşıyor nasıl hala bu kadar ilgisizler bu konuya ilginç doğrusu.
    çözüm önerisi olan bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

quote:

Qualcomm Atheros AR9485WB-EG kartı için en iyi sürüm 10.0.0.285 dir bunun üstü ve altı olursa sorun yaşanmaktadır. Şahsen denendi onaylandı eğer bu sürümden hariç bir sürüm yüklersem internete doğru düzgün bağlanamıyorum sürekli kopmalar falan filan kafayı yememek elde değil sizlerde olurmu olmazmı bilemem.

Eğer tanımlanamayan ağ uyarısı alıyorsanız bağlanmış olduğunuz modemin yanına gidin arka tarafında küçük bir delik olur böyle kalemin ucuyla veya herhangi ince bir cisimle oraya bastırın bekleyin modemin ışıklarına bakın yaklaşık 20-30 saniye kadar daha sonra modem kendini resetleyecektir sonra cismi çekin sonra bu sırada bilgisayarı uçak moduna alın bu işlemi gerçekleştirmeden önce daha sonra bilgisayarı yeniden başladın uçak modundan çıkartın bağlanmaya çalışın.

Bu donma takılma olayını bende yaşıyorum nasıl oluyor anlatayım bilgisayar kapalıyken açıp oturduğumda Chrome tarayıcı açıp Twitter a girmeye kalktığım zaman tak kalıyo bilgisayar ve 20-30 saniye yok iptal öyle kalıyor sonra kendine geliyor bilgisayarı kapatıp açmadığım sürece başka bir takılma sorunuyla karşılaşmamakta olup arada binde bir bazı sitelerdede bu şekilde takılma olayı gerçekleşiyor bunu update güncellemelerinden birine bağlıyorum niye diye soracak olursanız windows 8 e dödüğümde hiç bişey yokken update güncellemelerini yapınca bu takılma olayını yaşıyorum. Windows 8.1 e geçtiğimde bu takılma sorunu oluşmuyor lakin 8.1 de benim hoşuma gidiyorda gitmiyor sıkıntılı durumlar. Ama hangi update güncellemesi onuda bilmiyorum belkide onunla alakası yoktur bilmiyorum lakin olay bu şekilde.

merhaba hocam dediğiniz sürümü indirdim ama sorun devam ediyor hala.artık sinirden parçalamak üzereyim pcyi sürekli net kopuyor modeme bağlı gibi gözüküyor ama net yok biraz bekleyince veya wifi aç kapa yapınca düzeliyor bir süre sonra tekrar aynı.yok mudur bunun çözümü bir çok kişi bu problemi yaşıyor nasıl hala bu kadar ilgisizler bu konuya ilginç doğrusu.

Birde burdan indirip şu sürümü denermisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

modemi değiştirdim hocam eski kullandığım modemi bağladım şimdilik sorun düzeldi gibi.ama şimdi de kafayı şu fan sesine taktım.fan sürekli çalısıyor daha bugün dikkatimi çekti daha önceden yine böyle bir sıkıntı yaşamıştım sonra bir güncellemeyle düzelmişti sanırım.şimdi yine ortaya çıktı nasıl engellerim fanın sürekli çalışmasını acaba?

• kartal90 kullanıcısına yanıt
    Fan sürekli çalışcak bu laptobun başlı başına bir sorunu zaten nasıl kullanıyorsun dengelidemi güç tasarrufundamı boştayken bu önemli. Yüksek performansda kullanmayın. Eğer çok fazla bir ses varsa buda temizlik vakti glmiş demektir termal macun ve fanı temizleyip tekrardan bakın.

Batterycare ile sıcaklık ayarını kontrol et 70-80 falan oluyorsa boşta temizlik şart.
  • Arkadaşlar merhaba modelim NP350VC-S0JTR ram eklemek istiyorum en fazla ne kadar destekliyor cihazım yardımcı olurmusunuz?

Bir kaç kaç tanede sorunum var samsung setttingsten veya amd grafik programından ekran renklerını değiştirdiğimde mesela canlı seçeneğini seçtiğimde hiçbirşey değişmiyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Fan sürekli çalışcak bu laptobun başlı başına bir sorunu zaten nasıl kullanıyorsun dengelidemi güç tasarrufundamı boştayken bu önemli. Yüksek performansda kullanmayın. Eğer çok fazla bir ses varsa buda temizlik vakti glmiş demektir termal macun ve fanı temizleyip tekrardan bakın.

Batterycare ile sıcaklık ayarını kontrol et 70-80 falan oluyorsa boşta temizlik şart.

dengeli modda kullanıyorum.fan boştayken 50 dereceyi geçmiyor genelde.bu sorunun son zamanlarda yüklediğim bir yazılımdan veya yeni bir güncellemeden olduğunu düşünüyorum ben.ama sistem geri yüklemeyle önceki bir tarihe döndürdüm ayarları yine değişen bir şey olmadı
  • kartal90 kullanıcısına yanıt
    Bendede 50 derece ve benimde fan bana göre hızlı dönüyor fakat alıştım artık. Dediğin olabilir o zaman son zamanlarda yüklediğin bir şey olabilir Birde Cpu bak arada bir artış oluyormu olmuyormu görev yöneticisinden. Kafa ütülecek kadar hızlı bir şekilde fan dönmüyorsa bana göre sıkıntı yoktur.

Format atsanda sistem geri yüklemede yapsan o fan döner.Şöyle söyliyim bizim laptopların Fanın sesi biraz fazladır diğerlerine göre.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

modemi değiştirdim hocam eski kullandığım modemi bağladım şimdilik sorun düzeldi gibi.ama şimdi de kafayı şu fan sesine taktım.fan sürekli çalısıyor daha bugün dikkatimi çekti daha önceden yine böyle bir sıkıntı yaşamıştım sonra bir güncellemeyle düzelmişti sanırım.şimdi yine ortaya çıktı nasıl engellerim fanın sürekli çalışmasını acaba?

Hocam eğer fan sesi duymak istemiyorsanız asus un ıce cool teknolojili bir notebookunu almanız gerek onun harici hepsi ses yapıyor bunu engelliyemiyorsunuz elektrik süpürgesi sanki. Chromede 2-3 sekme aç hemen fan hızlanmaya başlıyor falan sinir oluyorum ona yapacak bişey yok temizletin yani boştayken bile bazen fan hızlanıyor manyakmıdır nedir ne yapıyorsa sanki tuhaf tuhaf işler.

Birde Atherosun Allah cezasını versin nerde saçma parça var toplamışlar bu bilgisayarı oluşturmuşlar Realtek koysalar daha iyi niye diye sorarsanız odada oturuyorum 3 çubuk çekiyor diyorumki modem 150 mbps ondan dolayı 300 mü alsam derken birisi bilgisayarını verdi bilgisayarı görseniz çöpe atarsınız format atılacak tamam atalım getirdim eve internete bağlanıcam bir baktım benim bilgisayardan daha uzak mesafede wifii full çekiyor takır takır giriyor ağ kartıda realtek sonra dedimki modemde değil suç benim bilgisayarda sorunlar böyle şeylerden kaynaklanıyor sinirlerim bozuldu bilgisayarı atasım geldi hocam çok kötü oluyor insan o bilgisayara bakıyosun fıstık gibi çekiyor sıkıntı yok ee benimki 3 çubuk bu böyle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar merhaba modelim NP350VC-S0JTR ram eklemek istiyorum en fazla ne kadar destekliyor cihazım yardımcı olurmusunuz?

Bir kaç kaç tanede sorunum var samsung setttingsten veya amd grafik programından ekran renklerını değiştirdiğimde mesela canlı seçeneğini seçtiğimde hiçbirşey değişmiyor ne yapabilirim?

Ram konusu şu şekide hocam 4+2 takılı sizde en fazla 8 GB desteklemekte olup o 2yi satıp yerine 4GB 1600 mhz kingston alıp takarsanız güzel olur 8 üstüne çıkmıyor anakartımız desteklemiyor maalesef. Mhz olayına dikkat edin 1333 değil 1600 alıcaksınız hocam.

Samsung settingsde Film veya Film (parlak) veya Net yaptığınızda bişeylerin değişmesi gerek yani azda olsa değişiyor görünüyor o olmuyorsa orada sıkıntı var onun haricinde bilgisayarı aldığımdan beridir ATInin grafik ayarlarını yaparken dediğiniz gibi Canlı veya başka birşey yaptığımda hiçbir değişiklik hissetmedim görünür bir durum yok boşa yapmışlar sanki değiştiriyorsun hiç birşey olmuyor değişmiyor benimkide öyle ama Settings bölümüyle oynadığınızda değişiklik olması gerek.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba modelim NP350VC-S0JTR ram eklemek istiyorum en fazla ne kadar destekliyor cihazım yardımcı olurmusunuz?

Ram konusu şu şekide hocam 4+2 takılı sizde en fazla 8 GB desteklemekte olup o 2yi satıp yerine 4GB 1600 mhz kingston alıp takarsanız güzel olur 8 üstüne çıkmıyor anakartımız desteklemiyor maalesef. Mhz olayına dikkat edin 1333 değil 1600 alıcaksınız hocam.

Samsung settingsde Film veya Film (parlak) veya Net yaptığınızda bişeylerin değişmesi gerek yani azda olsa değişiyor görünüyor o olmuyorsa orada sıkıntı var onun haricinde bilgisayarı aldığımdan beridir ATInin grafik ayarlarını yaparken dediğiniz gibi Canlı veya başka birşey yaptığımda hiçbir değişiklik hissetmedim görünür bir durum yok boşa yapmışlar sanki değiştiriyorsun hiç birşey olmuyor değişmiyor benimkide öyle ama Settings bölümüyle oynadığınızda değişiklik olması gerek.

Sagolasin hocam yani en fazla 4+4 olabiliyor.
    Hocam settings pc ilk geldiginde canli veya baska bir seyi sectigimde oluyordu ama win8.1 pro surumune yukseltince artik settingste olmuyor. Ayrica caps lock acip kapattigimda ekranda herhangi bi uyari cikmiyor nedense settings programidan bi ayarmi yapmam gerek yoksa silip yenidenmi yuklemem gerek settingsi?

• quote:

quote:

quote:

Sagolasin hocam yani en fazla 4+4 olabiliyor.
    Hocam settings pc ilk geldiginde canli veya baska bir seyi sectigimde oluyordu ama win8.1 pro surumune yukseltince artik settingste olmuyor. Ayrica caps lock acip kapattigimda ekranda herhangi bi uyari cikmiyor nedense settings programidan bi ayarmi yapmam gerek yoksa silip yenidenmi yuklemem gerek settingsi?

Hocam siz bilgisayarı aldığınızda windows 7 mi vardı kurulum olarak ?

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Fan sesini artık kafama takmıyorum ben alıştım artık. Atheros ve Realtek ikiside iyi chipsetler bana göre. Bu sorun bendede oluyor mesela net gidince Wifi bağlı olarak kalma sorunu var bendede arada bir böyle oluyor.

Çekme problemi bende nadiren oluyor öyle çok fazla karşılaşmadım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Fan sesini artık kafama takmıyorum ben alıştım artık. Atheros ve Realtek ikiside iyi chipsetler bana göre. Bu sorun bendede oluyor mesela net gidince Wifi bağlı olarak kalma sorunu var bendede arada bir böyle oluyor.

Çekme problemi bende nadiren oluyor öyle çok fazla karşılaşmadım diyebilirim.

Bendede net gidince wifi bağlı olarak kalma sorunu yok mesela. Servise versem mi diye düşünmüyorda değilim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.