Şimdi Ara

samsung NP350V5C klavye ve mouse kilitlenmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben pazar günü vatan dan http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np350v5c-s0dtr-np350v5c-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62943 şu bilgisayarı aldım. dün akşam usb mouse ile kullandım 1-2 saat, sonra laptop u uykuya alıp yeniden açtığımda klavye ve mouse çalışmıyordu. ayrıca daha önce gizli dosyaları göstermiyordu birden gizli dosyaları da göstermeye başladı. 2-3 kere yeniden başlattım, kapattım açtım, klavye-mouse ayarlarına baktım, fnlock tuşunu kontrol ettim acaba kilitledim mi diye, usb mouse suz direkt başlattım ama ne yaptıysam ne klavye ne mouse görmedi. usb mouse çalışıyordu ama.
    sonra bilgisayarı kapatırken windows güncelleştirmeleri yüklüyor dedi, yükledi, yeniden başlattım, sonra klavye ve mouse birden çalışmaya başladı. şu an sorun yok.
    daha alalı 2 gün oldu sizce servise göndersem mi? veya değişim mi talep etsem? donanımsal bir sorun mudur yoksa yazılımsal mı? bu arada işletim sistemi windows 8.

• güncelleştirmelerin bir çoğu güvenlik güncelleştirmesi,güncelleme yaparken taktığınız donanımları görme durumu olmayabilir sistem normale döndüğünde tanır sıkıntı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

güncelleştirmelerin bir çoğu güvenlik güncelleştirmesi,güncelleme yaparken taktığınız donanımları görme durumu olmayabilir sistem normale döndüğünde tanır sıkıntı değil.

laptop un kendi klavye ve mouse unu görmemesi bana garip geldi. usb mouse u görüyor, kendi dahili klavye ve mouse unu görmüyor.
  • anlık touchpad programı işlevi yerine getirmemiştir
  • Ayrıntılı İnceleme Bölümüne Yazmıştım. Ama Buraya da yazıyorum. Bence dikkate alınacak bir sorun;

Arkadaşlar;

Herhangi bir boot cd yi takıp çalıştırmaya başladığımızda (hangi boot cd olursa olsun. Mesela Gparted), bu laptop ilk seferinde "çat" diye kapanıyor ve yeniden başladığında açılıyor. Yani ikinci seferde boot cdler sorunsuzca açılıyor. Acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözebiliriz bu sorunu bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalim

arkadaşlar merhaba

ben pazar günü vatan dan http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np350v5c-s0dtr-np350v5c-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62943 şu bilgisayarı aldım. dün akşam usb mouse ile kullandım 1-2 saat, sonra laptop u uykuya alıp yeniden açtığımda klavye ve mouse çalışmıyordu. ayrıca daha önce gizli dosyaları göstermiyordu birden gizli dosyaları da göstermeye başladı. 2-3 kere yeniden başlattım, kapattım açtım, klavye-mouse ayarlarına baktım, fnlock tuşunu kontrol ettim acaba kilitledim mi diye, usb mouse suz direkt başlattım ama ne yaptıysam ne klavye ne mouse görmedi. usb mouse çalışıyordu ama.
    sonra bilgisayarı kapatırken windows güncelleştirmeleri yüklüyor dedi, yükledi, yeniden başlattım, sonra klavye ve mouse birden çalışmaya başladı. şu an sorun yok.
    daha alalı 2 gün oldu sizce servise göndersem mi? veya değişim mi talep etsem? donanımsal bir sorun mudur yoksa yazılımsal mı? bu arada işletim sistemi windows 8.

Kardeş aynı bilgisayar i ben de aldım ve aynı sorunu yaşıyorum.sen ne yaptın bir çözüm bulabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fn+ f5 touchpadi kitliyor hocam. belki farkında olmadan f5 e basmış olabilirsiniz. Ayrıca birkaç kez 1-2 saniyelik touchpad kitlenmesi bende de oldu ama kısa süreli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Samsung klavye de emoji sorunu
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

fn+ f5 touchpadi kitliyor hocam. belki farkında olmadan f5 e basmış olabilirsiniz. Ayrıca birkaç kez 1-2 saniyelik touchpad kitlenmesi bende de oldu ama kısa süreli

valla bilmiyorum dikkat etmedim basıyor muyum diye. bir daha kilitlenme olursa ilk onu kontrol edeyim. bir de ben win8 i pek sevmedim. pek stabil çalışmıyor. umarım güncellemeler ile sorunlarını giderirler..
  • bende bu seri makinadan aldım bugün 2. gün bende uyku modundan açınca 2 kere kilitledi klavye ile mouse u yeniden başlatınca düzeldi.
  • Aynı modelde aynı problemi yaşadım. Güncelleme uyarısını dikkate almayıp güncellemeyince dahili dokunmatik fare ve dahili klavye çalışmadı. Güncellemeden sonra düzeldi. Zorla güncelleştirmeyi yükletiyorlar.
  • bazen hdd %100 kullanılınca da kısa süreli touchpad kilitlenmesi oluyor. kilitlenme olduğu zaman hdd ledine bakın devamlı yanıyorsa sorun bundandır.Bu da büyütülecek birşey değil.

Birkaç kez başıma geldi. Uyku modundan çıkınca fan çalışmadı. Bende dikkat etmeden oyuna girdim sonra sıcaklığa bir baktım 100 derece. Dikkat etmenizde fayda var
  • Bendede benzer bir model var. Bazen bilgisayar uyanırken klavye çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

arkadaşlar merhaba

Kardeş aynı bilgisayar i ben de aldım ve aynı sorunu yaşıyorum.sen ne yaptın bir çözüm bulabildin mi?

Hocam naptınız çözüm buldunuz mu? uyku modundan uyanınca klavye bir çalışıyo bir çalışmıyo usb mouseda sıkıntı yok.(windows 8.1)

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

arkadaşlar merhaba

Hocam naptınız çözüm buldunuz mu? uyku modundan uyanınca klavye bir çalışıyo bir çalışmıyo usb mouseda sıkıntı yok.(windows 8.1)

hocam benim pc çalındı yeni pc aldım. ancak o sorunu o zaman çözmüştüm. burayı editlemeyi unuttum. şimdi hatırlamıyorum çözümü. bu arada yeni pc de samsung bir üst modeli. 2 aydır herhangi bir sorun yaşamadım.

• @Adversary @infest06 @cnryldz @merhaba50 @rapidturkey @Adversary

Aynı sorunu bende yaşıyorum, samsung laptop 4-5 aylık daha. Sık sık oluyordu, servise verdim 2 ay önce, güncelleme bakım yapıldı dediler, sonra binde bir oluyor artık. fakat hala ara sıra uyku modundan çıkarken çalışmamazlık yapabiliyor, yanlış gözlemlemediysem, uyku modundan çıkar çıkmaz klavye mousea yüklenmeyin bir iki saniye bekleyin sonra faaliyete geçin
  • Ben uyanırken parola soru kaldırdım cok nadir oluyo, sizde sorunsuz olursa dediginiz gibi deneyeyim bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Ben uyanırken parola soru kaldırdım cok nadir oluyo, sizde sorunsuz olursa dediginiz gibi deneyeyim bende.

bu aralarda uyaninca mouse calisiyo ama klavyeden bir tusa tiklayinca hem mouse hem klavye kilitleniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.