Notebookcheck'den detaylı olarak bakabilirsiniz. gt630m den yüksek puan almış haliyle gt540dan da daha iyi bir kart (test puanlarına göre). Tabi ki yeni oyunları full ayarda oynatmasını bekleyemeyiz ama açmayacak gibi bir kart değil oyuna göre orta ya da yüksek ayarlarda da oynayabilirsiniz. O fiyat seviyesinde daha iyi bir kart olan notebook da göremedim şahsen.
EYVALLAH,HEVESİMİ PEKİŞTİRDİN İYİCE.
http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html buradan detaylı karşılaştırma yapabilirsiniz. Her kartın test sonuçları ve özellikleri yazıyor. Ben de laptopumun servisten değişme ihtimali bulunduğu için bakıyordum konuyu da bu sırada gördüm. Dediğim gibi o fiyat civarında iyi bir kart bence tabi yine araştırın
arasında bir seçim yapıcam. sizce hangisi daha iyidir? yorumlarınızı bekliyorum...
VATANDAKİ COK DAHA ÜSTÜN BİR MODEL.BEN BU SABAH ALDİM,YANİNDA CANTA VE SOGUTUCUDA ALDİM.
s0atr arkadaşlar model ve sanırım herkes alın taraftarı.oynayacağım oyunlar league of legends ve pes'tir.belki middle of earth ve cod düşünebilirim ama cod'u kaliteli oynatmaz sanıyorum ?
Oynarsın o kart gayet iyi bir kart Full ayarlarda olmasada biraz kısarak oynarsın
virtue 051 hayırlı olsun..benim gibi bu ürünü almayı düşünenler için detaylı inceleme ve sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisin
Ekran kartı 2gb amd radeon 7670m, gt630m ve gt540m den daha iyi. Yeni çıkan oyunları full ayarlar da oynatmasa bile, medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır... Bu fiyatlarda, iyi bir alternatif.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme