Şimdi Ara

Samsung NP350V5C-S0CTR NOTEBOOK Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu notebook la ilgili her konuyu burada paylaşalım.

Ben birkaç hafta önce indirimdeyken iyi bir fiyata Teknosa dan aldım,gayet başarılı ve donanımıyla beni tatmin ediyor,zaten aldığım fiyata da bu donanımda bir emsali yok,tercih sebebinin en başında da bu geldi.

• Bu arada gözlemlediğim kadarıyla notebookların iyi olma derecelerini oyun performansları ile karşılaştıranlar var ve bunu genelliyorlar,ben kişisel olarak bunu oyun amaçlı almadım ve bu kriterde değerlendirilmesi de hoşuma gitmiyor ve oyun fanatiklerinin de bu bağlamda MSI almaları gerekiyor.Bana göre ölçü donanım/fiyat kriteryası ve buna bağlı olarak da kalite paralelliği,bu sağlandığı taktirde birçok markanın da kronik problemleri haricinde aynı paralellikte olduğunu biliyoruz ,bunları da ısınma ,görsellik ,kullanışlılık vs.olarak sıralayabiliriz.

Dediğim gibi Bilgisayarı oyun performansıyla değerlendirmek,genelleme yapmak ve olumsuz eleştirmek , konu hakkında bilgisi olmayanların yorumudur, bakın size bir blog da gördüğüm bir yoruma istinaden haklı düşüncemi aktarmak istiyorum ,bir kişi bir oyun adı vererek bu notebook un bunu açmadığından bahsediyor ve beş para etmez diyor ,bu şahsa cvp vermek bile çok yersiz olduğu için ben yanıt vermedim çünkü bu konudaki yorumların birinde başka bir kişinin ekran kartsız olarak oynayabildiği yazıyor yani bu bir kriter olsaydı aynı oyunu ekran kartsız Samsung çalıştırabilirken i7 işlemcili 2GB ekran kartlı modeli çalıştırmamazlık etmezdi sanırım.Aklı olan ve mantıklı düşünen her kişi bunu anlar.Bazı oyunlar işlemciyle alakalıyken bazıları ekran kartına bağlı olabiliyor ,tüm bunları bir kenarıya bırakalım benim gibi oyun oynamayacak olanların suçu ve günahı ne? Bu yüzden yıkıcı ve dayanaksız saçma eleştiriler bana anlamsız ,saçma geliyor.

Burada da bu notebook la ilgili gerçek anlamdaki olumlu ve olumsuz yanları,merak edilenleri seviyeli olarak paylaşabilirsek ,bu konuda bir arayış içinde olanlara ışık tutmuş olacağız diye düşünüyorum

• İyi konuya değinmişsiniz özellikler sorarım kullanma amacı ve bütçeniz,bazıları sırf oyunu düşündükleri için modeller verildiğinde ekran kartı düşük ve yüksek gibi yorumlar yapılır ve haliyle fiyat şişer bazı kullnıcılar varki 1000tl makine işini görür kullnım amacını söylemediği için 1500tl üzeri makine denir ve burda kriter ekran kartı göz önünde bulundurulur.Alacak olan kişi ne için alacağını iyi bilmeli ve söylemeli bazıları alıyor sonradan oyun hevesi giriyor kullanıcıya ekran kartı yetersiz kalıyor bunu değiştirme imkanım varmı diye soranlar çok oyun oynama yada düşük oyun oynayan biri için bu sorun değil,dediğim gibi kişi niçin kullanacağını bilerek ve ileriye dönük düşünerek karar vermeli,burda her öneri yapanı dikkate alma gibi bir zorunluluk yok ve o saçma sapan dediğiniz eleştiriler yaşla alakalı yaşının verdiği olgunlukla ya güzelce cevaplıyor yada çocukça.Bu yorumları dikkate alıp almamak sizin elinizde açmış olduğunuz konuya olgun insanlarda cevap verir çocukça konuşanlarda.

• Evet cok dogru bu saptama icin tesekkurler .Bu tarz forumlarda insanlari gormeden analiz etmk cok zor yas itibariyle olgun ama dusunce yoksunlari olabildigi gibi tam tersi durumlar da var bunlarin anlasilmasi da hayli zor oldugundan ben fikir/tarz bazinda yaklasimlara deger veriyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freebirdx

Evet cok dogru bu saptama icin tesekkurler .Bu tarz forumlarda insanlari gormeden analiz etmk cok zor yas itibariyle olgun ama dusunce yoksunlari olabildigi gibi tam tersi durumlar da var bunlarin anlasilmasi da hayli zor oldugundan ben fikir/tarz bazinda yaklasimlara deger veriyorum..

arkadaslar aynı bilgisyarı kullanıyorum yanlıslıkla recorvery bölümünü sildim

allah rızası için recorvery cd si yapıp karşı ödemeli kargo yapabilecek varmı ?
  • Bu ürüne SSD takma imkanı var mıdır? 64 GB SSD takmayı düşünüyorum da içine. SATA II imiş ama SSD.ler SATA III diyorlar. TeknoSA.dan aldım. Aldığım yere sordum da Dönüştürücü kullanarak takabilirsin dediler. Acaba bu mümkün mü?
  • Ssd takman için hdd'yi sökmelisin ya da DVD sürücüsü yerine aparat var onu takmalısın.Üzerindeki hdd sata2'dir ama hdd veri yoru sata 3 destekler ssd hdd yerine dediğim aparatada hdd'yi takarsın,dönüştüsücüden neyi kast etmişler anlamadım gereksiz yorum yapmışlar sana.Dediğim aparathttp://www.hepsiburada.com/liste/akasa-nstor-notebook-sata-optik-surucu-yuvasina-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu-ak-oa2ssa-bk/productDetails.aspx?productId=bd131138&categoryId=813 DVD sürücüsünü kullnamayan biriysen işini görür,aksi taktirde hdd'yi harici hdd kutusuyla kullanmak zorunda kalırsın 2. bir hdd yuvası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 2 Temmuz 2013; 16:21:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.